Vând UPS APC 3000VA

Status
Not open for further replies.

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Vând UPS APC SUA3000RMXLI.

3000VA/2400W continuu, sinusoidal, line-interactive cu AVR inclus (adică nu e nevoie să comute pe baterii la sub/supratensiune). 8 ieșiri de 10A și una de 16A. Intrare auxiliară pentru baterii externe (48V, deci 4 baterii de 12V în serie). Placă de monitorizare cu interfață de rețea http/snmp. Kit de prindere în rack.

Baterii interne funcționale (dar sub-sized pentru ce poate drăcia, 8 baterii de 9Ah => ~800Wh).

Ofer în plus conector Anderson SB120 + cabluri pentru conectat acumulatori externi. Se setează în interfața web prezența acumulatorului extern ca să adapteze încărcarea și timpul pe baterii. Nu are timp limită de stat pe baterii (cel mai mult am ținut un desktop + rețelistică + server vreo 5 ore, când am făcut modificări la instalația electrică, cu 4 baterii de 60Ah + cele interne).

Merge ok. E nevoie de alimentare de cel puțin 16A.

Preț 1000 de lei.

The catch: trebuie să îl cărați din Ștefăneștii de Jos / Ilfov, cântărind subiectiv 2 tone (în specs zice 62kg). Se poate dezmembra cât de cât - baterii scoase și mutate individual, carcasă dezmembrată, dar bulk thing tot are vreo 30. Mie mi l-au livrat gratis când l-am luat, pe palet, mințind la livrator că are 20 de kg, dar eu n-am motostivuitor să mint la fel (fun stuff, mai avea și paletul vreo 10kg).

Status
Not open for further replies.
Back