Vând Twintech 8600GT

Status
Not open for further replies.

Neo

The Good Doctor
Deci placa este banală, roşie cu fan roşu şi deşi e uber-gay face treaba bine, fiind pe la nivelul unui 7900GT.

Screenshot-ul este exemplificatoriu, suficient să spun că merge orice joc nou în 1440x900 cu detalii ~medii.

Vine cu toate accesoriile + cutie (metalică :biggrin:)

Link review.

Preţ: 300 RON, delivery inclus pentru Bucureşti.
 

Attachments

  • gpu-z.jpg
    gpu-z.jpg
    50.9 KB · Views: 65
  • tt86gthdmi_09l.JPG
    tt86gthdmi_09l.JPG
    216.3 KB · Views: 64
  • tt86gthdmi_04s.JPG
    tt86gthdmi_04s.JPG
    112.5 KB · Views: 61
Ăăăă, e ceva greșit pe-acolo? 8600 GT și 300 RON? Un Asus 8600GT e 281 RON nou și nici un 8600GT nu merge pe medium în 1440x900 în jocuri noi. GTS-ul meu nu merge cu singurele 2 jocuri pe care le am instalate, iar altele nu pun că nu prea merg.
 
Ăăă... nu e nimic greşit, dacă te uiţi bine şi dai un search pe price observi că e o versiune mai aproape de GTS decât de GT şi costă nouă între 381 şi 400 RON. Dacă este cineva dispus chiar să o ia, negociem. Dacă nu, comentariile sunt superfluu.

Name the game that doesn`t work, am jucat de la Assassin`s Creed la Crysis (da, ăla prost optimizat) şi n-am avut probleme :wink:
 
Cutia e superba dar nu face peste 100 de RON la fel cum placa video nu face mai mult de 200 RON. Imi cer scuze pentru interventie dar esti nerealist, daca chiar vrei s-o vinzi poate ar trebui sa-i pui un pret corect. :wink:
 
Chestia e ca avem de exemplu 9500GT cu acelasi numar de streaming processors dar la frecvente mai mari si alte mici optimizari care o fac putin mai rapida ca un 8600GTS (desi are latime de banda mai mica la memorie), consum mult mai mic si un pret foarte bun. Asta e piata hardware, valoarea componentelor se duce al naibii de rapid in jos...

Eu nu incerc sa incurc ci sa ajut, sa nu se mire Neo peste vreo luna ca nimeni nu-i vrea placa.
 
Frate, ce-i cu trolling-ul ăsta profesionist pe-aci? :biggrin:

Am zis clar că dacă o vrea cineva, negociem. Flame off plx.
 
Nu e trolling, e de bine. Bănuiesc că nu ai pus-o la vânzare aici ca să o ia cineva care caută cu Google, ci pentru cineva de pe forum care ar fi interesat. Nu cred că cineva de pe forum e atât de nepriceput ca să își dea seama că nu e deloc un preț bun, chiar și pentru o negociere e un punct de plecare prea sus, cine naiba cumpără o placă video veche de 2 ani (ca generație) pentru cutie? și dacă prețul cerut e pe bune atunci e de-a dreptul tentativă de țeapă dată unui co-forumist.
 
Da, am venit să vând castraveţi la grădinar şi să vă dau ţeapă cu 8600GT. Geezus...

300 RON pentru cine întreabă, 200 pentru cine o vrea. Având în vedere că delivery e included, nu mi se pare un preţ mare, dar să zicem. Mulţumiţi, dragii mei trolli? :biggrin:
 
Parerea mea e ca e o strategie de marketing. Pune un pret mare si apoi in timp ce lumea sta si rumega buimaca (WTF? Damn! Is this real? etc) vine Neo cu o superoferta de fo' 180 lei si toti o sa sara la cumparat inainte sa-si schimbe iar Neo oferta. :biggrin:

LE: Cam asa cum zice el. :biggrin:
 
Se adaugă una bucată sursă Antec Earthwatts 380W scoasă dintr-un Antec NSK nujt cât. Din câte am înţeles de la burebista, electronica este de la Seasonic.

Preţ - 120 RON.
 
I lol`d. Nu, serios.

180RON ultimul preţ pentru cine o vrea, mai jos nu rentează, o înfig ca secondary adapter şi aia e, porturi PCIe sunt destule.

P.S.: da, mai are garanţie cam 1 an.


Later Edit: îmi cer mii de scuze, dacă era vorba despre sursă dă-mi un PM să discutăm. De la o vreme văd numai conspiraţii :biggrin:
 
Sursa pleacă spre chrisTian săptămâna aceasta.

Se adaugă şi o carcasă Antec NSK4480B, anume asta, fără sursă. Preţ: 150 RON.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top