Vând router cu 4 porturi

Rabbit

Nebun
E vorba de acest model. A fost cumpărat acum aproape un an de la Depozitul de Calculatoare, nu a fost folosit deloc, garanţie presupun că a mai rămas foarte puţină (sau astea au mai mult de 1 an?); dacă găsesc hârtia, o ofer.

La vremea lui a costat 130 RON, deci presupun că 80 RON e un preţ bun. Sau 90 negociabil, cum preferaţi. :biggrin:

Contact: aici, pe thread.
 
Vindea unu'... pe forum... undeva shi il dadea mai ieftin. Deci o sa trebuiask sa mai umblii la pretz daca vrei sa vinzi ceva pe forumu' asta.
Oricum, UP!!11 de la mine. Vanzator serios shi marpha buna. :biggrin:

[End Of Joke]

Astept sa imi dea cineva una peste ceafa si sa stearga asta.
 
Si eu cred ca e cam scump. :frown: Un router de acest tip a ajuns si la 900.000 nou, la fel de dotat... ce-i drept nu Edimax dar la fel de no-name. Sorry about that Rabbit, las' ca iti iau o shaorma sa iti treaca supararea. :biggrin:
 
Îmi pare rău, nu eram la curent cu preţurile. Preţul poate scădea în consecinţă. Aici nu e tarabă, deci dacă aveţi nevoie de el ţipaţi şi ne înţelegem noi cumva. :wink:
 
Un router excelent si ceea ce putini stiu este faptul ca firmware-ul este de fapt un Linux, sursele fiind disponibile pt. DL pe situl producatorului. :wink: Spor la vanzare.

PS: Eu am acasa varianta +wireless (6114WG).
 
Ca sa fie clar, eu nu am nici cea mai mica idee daca pretul este mic sau mare :biggrin:... eu doar parodiam un alt forum :tongue:.
 
Trebuia sa anunti asta. Eu unul nu m-am prins ca era o parodie. Si da, jucaria desi pare noname e foarte ok, merge bine si nu pica de nici o culoare. Pentru mine a devenit o jucarie de incredere.
 
Back
Top