Vând procesor + mem + mb + ssd

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Hello,

Deoarece upgrade-ul a fost un succes (adică par să meargă toate componentele), vând următoarele (rapid dacă vreți să beneficiați de câteva zile de garanție :biggrin:):

CPU i5 750 (1156, 2.66GHz quad core, 8MB cache). Mai are garanție până pe 18 decembrie. Vine în cutia originală și cu cooler-ul original (cooler-ul a fost folosit 4 zile).
MB MB Gigabyte P55-UD3. Mai are garanție până pe 18 decembrie. Vine în cutia originală cu toate accesoriile (cabluri, cd-uri, manuale, stickere, backplate).
Memorie: 4GB (2x2) Corsair XMS3, mai are garanție până pe 18 decembrie 2014
Memorie: 4GB (2x2) Corsair XMS3, mai are garanție până pe 23 octombrie 2018
SSD Kingston 40GB v-series, probabil că nu mai are garanție și oricum era la amazon.de. Firmware Intel (modat) pentru suport TRIM, pe Win 2003 mergea inclusiv aplicația Intel pentru SSD-uri, pe W7 se prinde că nu e Intel.

Prețuri:
CPU 400 lei
Memorie 120 lei toate
MB 200 lei
SSD 140 lei

Au funcționat împreună 3 ani fără probleme. Aș vrea să le dau pe toate la pachet dacă se poate (preț pachet: 800 lei), iar dacă nu, maxu a rezervat CPU și SSD (înainte să afle prețurile, poate se răgândește când vede cât de parcimonios sunt).

Pot să revin cu detalii despre SSD (SMART stuff, etc), dar după ce dau vreo 10 restarturi să intru în BIOS-ul noii plăci de bază, că văd că nu merge hot swap la SATA :smile:.
 
Last edited by a moderator:
N-am incercat. Am vrut odata, dar insemna sa folosesc un ventilator care chiar misca aer prin Mugen, adica face si zgomot. Si mi-a trecut.
 
Sunt curios, voi ascultați muzică la 0.5dB? :smile:

Oricum Mugen are lamelele mai apropiate deci într-adevăr ar fi trebuit ceva >1500RPM, unde ar fi devenit deranjant.
 
maxu face oleaca de economii intre timp. Mersi de favor. Eu dupe 21 revin cu un raspuns ferm. Pana atunci spor la "impachetat".
Cadouri, colete, ce e la indemana fiecaruia :smile:
 
Sunt curios, voi ascultați muzică la 0.5dB? :smile:

Oricum Mugen are lamelele mai apropiate deci într-adevăr ar fi trebuit ceva >1500RPM, unde ar fi devenit deranjant.
Pe mine mă deranjează un ventilator la >600 rpm. Nu ascult muzică non-stop, iar la 11 noaptea prefer să aud iepurele ronțăind, nu ventilatoare.
 
Asta ar fi totuși o discuție pentru un topic separat, dar ar fi interesant de aprofundat. Cât depinde de carcasă silențiozitatea unui sistem? :smile:
 
Eu țin carcasa deschisă. Dacă aș ține-o închisă ar trebui să mai folosesc un ventilator care să bage sau tragă aer, ca să nu se facă saună înăuntru. Acum am unul singur, pus între CPU și placa grafică, și care bate spre placa grafică. Turație variabilă între ~170rpm (idle) și ~600rpm (load). E acceptabil.
 
MB+CPU+mem au mers la bonko, că are prieteni grijulii și atenți care-i vor sistemul :smile:.
 
Back
Top