Vand MP3 CD Player Medion

tH1nk3r

gambling afficionado
Primit cadou jucaria din imagine: http://www3.infoiasi.ro/~adobos/MP3.jpg

Are ceva preseturi, functii de cautare, are o pereche de acumulatori energizer. Merge si alimentat din transformator, timp in care incarca acumulatorii. Nu are casti (adica astea le pastrez :biggrin: )

Vreau sa il dau cu tot cu acumulatori si traf, dar nu stiu exact cat sa cer pe el. Avand in vedere ca sunt slabe sanse sa gasesc un cumparator pe xf (oferta e valabila doar pentru Iasi si imprejurimi), poate ma ajutati macar cu ceva preturi orientative. Cat ar face jucaria asta?

Cum aflu cat costa nou? Nu am cutie sau alte hartii la el ca sa stiu ce model e si site-ul medion nu ma ajuta deloc. Recunoaste cineva modelul...?
 
Te-ai uitat dacă nu cumva e trecut modelul în interior, prin zona bateriilor, de exemplu?

Nu ştiu cât ar face nou pe acolo, dar în SUA poţi lua un Panasonic bun şi nou cu 40$.
 
Din cate stiu eu in .ro cel mai ieftin mp3 player de genul asta (adica numai cu cd, fara memorie) e 1.600.000 la Metro, unul bun e pe la 2 bulioane jumate. Asta din ce am frunzarit azi pe net, in general piata playerelor portabile imi e total necunoscuta.

Si nu, modelul nu e trecut nicaieri... are doar o serie de multe cifre, dar modelul ala MD XXXX de 4 cifre nu il gasesc niciunde.
 
La 3 mil. într-un depozit de lucruri aduse din DE, (Shuster, parcă), lângă "Trei Peşti Morţi" - o crâşmă pe drumul dinspre Tg. Mureş spre Cluj (sau dinspre Cluj spre Tg. Mureş :biggrin:)
 
Back
Top