Vand laptop, sistem Atom, PS3

Status
Not open for further replies.

bausto

The year of grace, 2007
In incercarea de a deveni mai putin green, vand ce mai consuma putin prin casa. :smile:

1) Sistem Atom:

Placa de baza+procesor: Intel D945GCLF2, procesor integrat Atom 330 - dual-core, 1,6GHz, HT.
RAM: 2GB DDR2 667MHz Corsair (un modul)
HDD: Seagate 80GB SATA
Carcasa: Antec NSK1380 (sursa 350W, eficienta 80%)

Placa de baza si memoria sunt inca in garantie, o sa verific exact cat mai au. Carcasa are cateva mici defecte - o infundatura de cativa milimetri unde s-a frecat de ceva si s-a luat un pic si vopseaua, iar capacul din partea dreapta desi sta inchis se poate deschide fara sa se apese clema din capat (eu am bagat o bucatica de hartie sub clema ca sa o tina presata in piedica :frown:).

DSC01506..JPG DSC01505..JPG

Pret: 550lei pentru tot, nu il dau pe bucati decat daca gasesc cumparator pentru toate dintr-un foc. Altfel il mai pastrez.

2) HP Compaq nc6220
  • Diagonala: 14,1"
  • Rezolutie: 1024x768
  • CPU: Pentium M 740 1,73GHz, 2MB cache, FSB 533MHz
  • RAM: 1GB DDR2
  • Chipset: i915GM/ICH6-M
  • Grafica: integrata Intel
  • HDD: 60GB ATA
  • ODD: Combo CD-RW/DVD-ROM

Celelate dotari mai mult sau mai putin standard: WifFi, BT, Smart Card/SD reader, port serial, trackpoint.
Arata impecabil, netocit (un pic de luciu pe TP), ecranul in stare perfecta, CPU-Z raporteaza un modul de 512MB si unul de 32GB :biggrin:.
Bateria il tine ~2 ore browsing pe WiFi.

Are un mic "defect", a intrat "ceva" in portul Kensington si nu mai iese. Doar zornaie uneori, nu pot sa imi dau seama ce e dar sta izolat in compartimentul acela fara sa poata sa alunece spre alte parti ale laptopului. Nu il demontez pentru atata lucru.

Pret: 600lei (550lei cu HDD de 40GB)

3) Consola Sony Playstation3 40GB (3rd generation). Are cablul AV si de alimentare, controllerul Sixaxis... Garantie pana la sfarsitul lui 2010.

Pret: 800lei.
 
Nu am cantarit dar pe net zice ca ar avea 2,2-2,3Kg. Alimentatorul are vreo 250g. Deci 2,5Kg cu totul.
 
In configuratie de 60GB. Maine dimineata iti pot da raspunsul final ca asa e cu astia, le oferi un pret exceptional si mai fac si pe inteligentii (un prieten ma sunase cu 2 zile in urma ca e in cautare de un laptop ieftin).
 
Prietenul tau care a luat laptopul are mana de aur :biggrin:. In 2 minute a reusit ce nu am reusit eu in ~3 ani: sa identifice acel "ceva" din portul Kensington. Un surubel care nu apartine laptopului.

Nimeni interesat de Atom si PS3?
 
Am fost acum pe la el si l-am vazut si eu. E o bijuterie laptopul, extrem de bine intretinut iar pretul, pomana. Mai pui ca e ideal pentru cei care lucreaza cu deviceuri la care folosesc port serial. Sunt fericit ca e incantat de jucarie.
 


Mai bune de-atat nici nu o sa iasa.

L.E. dreamer, daca imi dai banii acum ai cuvantul meu ca nu il dau pana in iunie :biggrin:.
 
Un coleg caută cu disperare un PS3 împrumut timp de o săptămână, are un pitic pe creier cu un joc făcut exclusiv pentru asta și vrea să-l joace cap-coadă... Poate-ți faci un bine și dai consola împrumut dacă tot stă degeaba, e băiat gigel, parol. Poate-i place și vrea s-o ia.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top