Vand Kindle 6" Wi-Fi special offers

dreamer

Little Devil
Sugar daddy
Se vinde una bucata aparat de citi carti electronice Amazon Kindle. Este varianta Wi-Fi only si care contine si reclame. Din fericire reclamele sunt doar in partea de jos in ecranul principal si cand porneste screen-saver-ul, nu apare nimic atunci cand se citeste.
Descrierea completa a produsului este aici.
Produsul ajunge in tara in weekend, deci disponibil de luni. Este nou-nout, desfacut doar la proba in SUA inainte de plecare.
Pret: 400 RON. Nu dati, stiu ca e 114$ pe Amazon, insa trebuie pus peste transportul local, comisionul de procesare a platii si baxul de bere dat amicului de mi-l aduce.
Astept oferte aici sau pe PM, primul venit primul servit.
 
Deci in ordine avem asa:
chrisTian
bausto
power1style
Va anunt in momentul in care vine jucarica.

PS: daca puneam supra-pret eram baiet dejtept. :goofy: Kiddin', ofc. :smile:
 
Maine jucaria pleaca spre Constanta la chrisTian. Va multumesc pentru interes si imi pare rau ca n-am avut mai multe... :smile:
 
Si nu o sa ai mai multe ? Ca deja am un client pt. unul.
PS: am reusit sa il fac sa mearga. Testat pe 3 porturi usb pe acelasi calculator si il vedea ca Removable Device si atat - nu puteam scrie pe el, nimic. Pus pe alt calculator, zup - Kindle Storage device, etc. etc. I-am tras 1gb de carti in cap doar sa vad ca merge. Si a mers. Dupa aia le-am sters, ca erau prea multe.
Deci nu ma uita daca mai aduci una bucata Kindle Wi-Fi.
 
Use Calibre, merge brici pentru convertire si transfer. Oricum, ma bucur sa aud ca e totul in regula si esti fericit de achizitie. :smile:
De adus ma indoiesc ca mai aduc, asta a fost un accident fericit pentru tine, am comandat eu unul printr-un amic aflat in vacanta pe acolo si apoi mi s-a spus ca deja aveam unul comandat sub forma de semi-cadou... :smile:
 
Back
Top