Vand ibasso dx100

Vand player portabil dx100 nefolosit ca nou.Veniti cu propuneri decente de pret habar nu am ce pret sa pun.Sunati pe 0740148456 pentru mai multe chestii detalii etc.

Well macar ce pret sa pun?
 
Pune 0,7 din valoarea de nou, apoi îl lași la 0,5 vreo doo săptămâni și-l dai la 0,3 din valoarea de nou. :hihi:
 
Nu exista valoare de nou, din ce am gasit pe Internet e un model din 2012 care nu se mai fabrica si nu se mai vinde de ceva vreme, naiba stie cat ar fi valoarea lui actuala in magazin ca sa ai o referinta; modelele actuale sunt sensibil mai bune, tot din ce am citit, pentru ca au partea de Android mai noua si mai rapida (de asta se cam plangeau oamenii ca e Android vechi si interfata lenta).

Pe scurt: naiba stie cat ar face jucaria, eventual cine e interesat de ea sa faca o oferta.
 
Era o glumă. Nu cred că l-ar interesa evaluarea mea ca bun mobil, fiindcă unele comparabile pot fi aberante. Dacă nu-i al lui. Sau nu? :biggrin:
Sunt sigur că frecventează și alte forumuri unde există o piață pentru așa ceva și de unde se poate inspira. :wink:

Mai util ar fi dacă ar descrie jucăria mai complet: aspect, stare, starea bateriei etc. etc.
 
E fix al lui dupa numarul de telefon :smile:

Am gasit un pret de acum 3 ani: 830$.

Starea e descrisa mai sus: "nefolosit ca nou".

Restul e can-can.
 
Va multumesc, am pus pretul pe olx dupa alte 2 mai vechi puse acolo...si dupa niste preturi de pe ebay. 500 parai americani valuta forte vi se pare ok?sau sa l rog pe un amic din anglia sa l puna pe ebay?
 
sau sa l rog pe un amic din anglia sa l puna pe ebay?
Fiind un gadget destinat unui număr restrâns de oameni și piața este, în consecință, restrânsă. De aceea, e bine să încerci în mai multe locuri. Personal, aș încerca, efectiv, o licitație, cu preț de pornire minim la care ești dispus să-l dai. Poți avea și surpriza de a lua pe el un bani frumoși, peste oferta ta, dacă găsești cumpărătorul motivat.

Dacă 800$ a fost prețul de nou poți încerca o evaluare rapidă prin deprecieri:
- funcțională (așa-zisa uzură morală),
- fizică (aici intră aspectul, starea, starea bateriei, mai ales dacă e "removable" etc.)
Pleci de la 10% marjă de negociere, în primul rând. Mai scazi un 10-15-20% (depinde cât de "depășit" este; tu știi, că ești în temă) uzura morală, iar la cea fizică apreciezi tu procentul. Probabil că ajungi la un 500-max. 600 $, cum ai estimat și tu, în cazul în care device-ul e OK funcțional și "organoleptic". :smile:
 
In ultimii ani s-au facut progrese serioase in comeniul playerelor portabile, au aparut DAC chips si OPAMPS performante cu consum redus. Eu cred ca playerul in discutie este depasit moral si fizic, un Fiio X5 II si poate chiar si X3K sunand mai bine desi costa mult mai putin. Mai mult ca sigur si noile playere de la iBasso sunt mult peste cele de acum 3-4 ani, insa nu am avut acces la acest brand sa le ascult pe indelete.

Acum vestea buna e ca nu multa lume este atat de informata, deci e foarte posibil sa se poata gasi clienti si la un pret gen 500 USD. Dar cu rabdare, sau mult noroc. :smile: Anuntul plasat in cat mai multe locuri - inclusiv prin strainatate, daca exista posibilitatea - este un prim pas in directia buna.
 
Citeam pe undeva ceva review si il lauda de mama naibii pe acest model.Pus intr un sistem la un amic asta il lauda la nivel de nu stiu ce cdplayer naim scumpicel.Iar la englezi am vazut destul de multi interesati.Probabil o sa l rog pe un amic sa l puna pe ebay ul lor.Mersi de info

Ca sa nu mai zic ce mi place cu niste grado....pacat ca nu am timp si randare sa ascult muzica.
 
Back
Top