Vând HDD, Rack, Mobo, Memorie, Carcasă

Status
Not open for further replies.

war4peace

Membru Senior
HDD: Western Digital JB, 80 Gb, 7200 RPM, 8 MB Cache, Ultra ATA 133, 24 luni garanţie, preţ: 1.5 milioane lei
Rack: Mobile Rack Extern USB+FireWire, 3,5", Mentor, preţ: 1 milion, garanţie: 9 luni
Placă de bază: Via KT133 SDR, video Onboard, preţ: 300.000
Memorie: 128 Mb SDRam PC133, PQI, preţ: 300.000
Carcasă: Chenbro GamingBomb Blue, 4*5.25", 1*3.5" extern, 2*3.5" intern, sursă originală (nu reţin marca) 350W reali, preţ: 2 milioane.

Dacă doreşte cineva HDD-ul cu tot cu Mobile Rack (unde se şi află momentan), plătesc eu toate taxele poştale.
 
Totusi, poti face o estimare ? Cat ar costa carcasa si cat sursa ? Ca poate iau eu sursa, a mea face niste figuri ciudate in ultima vreme si bani de un Antec TruePower nu prea am... :biggrin:
 
Cosmin_C, eu vreau carcasa... ne combinam sa le luam impreuna? Vedem cum facem cu trasportul si cu preturile individuale... OK? Eu doar mai astept cateva informatii pe PM de la war4peace despre carcasa, insa in principiu cred ca o sa o iau... Asta daca nu o ia salogel (edit: scuze, insa nu am vazut in prima faza ca si el vrea carcasa)... :smile:
 
Si salogeL vrea carcasa deci asteptam un semn de la war4peace si vedem cum procedam.

P.S. Uite aici un review detaliat la carcasa. :wink:
 
Eu chiar nu ştiu cât să cer pe sursă şi cât pe carcasă. Ştiu cu cât le dau pe amândouă, oricum o să le trimit pe ambele într-un singur colet şi mai departe negociaţi, că sunteţi oameni mari, nu? :biggrin:
 
Nu mere. :frown: Imi pare rau ca v-am incurcat dar sunt intr-o mare gaura de bani, pot da cel mult 800.000 pe o sursa de alimentare - asta inseamna 1.2 mil pentru tabla, care oricat de frumoasa ar fi nu stiu daca face atata...
 
Dacă aş da 1,2 milioane... + taxe de transport, totuşi are vreo 8 KG, ajung să-mi cumpăr un Antec SLK3000B. Cât mi-aş dori eu Chenbro-ul ăla... mă retrag şi eu. Mai mult de 900.000 nu aş da pe ea.
În caz că apare cineva care vrea sursa şi are să dea diferenţa... rămân abonat la tablă.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top