Vand desktop HP dc7600

Status
Not open for further replies.

bausto

The year of grace, 2007
Vand desktop HP Compaq dc7600 Convertible Minitower PC.

Configuratia:
CPU: Pentium 4 630 3GHz, 2MB cache L2, ultima revizie (R0) SL8Q7;
Chipset: 945G video integrat; 1 x PCIe 16x, 1 x PCIe 1x, 2 x PCI; 1 x IDE, 4 x SATA, audio front/rear, USB 2 fata / 8 spate;
RAM: 1GB DDR2;
HDD: 40GB Samsung SATA;
ODD: DVD-ROM;
Unitate floppy;
Sursa: 365W Active PFC;
Si o carcasa solida ca un tanc. :smile:

Functioneaza impecabil, silentios, poate fi asezat atat ca tower cat si ca desktop (orizontal) - unitatile optice se pot pozitioneaza ca atare, orizontal sau vertical, pentru ergonomie crescuta. Carcasa e toolless (se bazeaza pe cleme, clipsuri, sine, etc.). Finisajul e perfect, nu ai cum sa gresesti ceva prin carcasa aia, nici o muchie in care sa te tai, etc.

Are un defect estetic pe laterala dreapta (sau pe fundul carcasei, daca e asezata la orizontala), adica o zgarietura capatata in portbagajul masinii. Probabil am asezat carcasa pe ceva metalic si asa a iesit o zgarietura mai alambicata acolo. Se vede in poze, chiar daca nu prea clar. Mai are cateva zgarieturi mici (1mm sau mai mici), in general se vad daca le cauti. Tabla nu e indoita.
Unitaea e foarte grea deci daca veniti sa o luati veniti pregatiti.

Pretul: 450lei negociabil.

Contact: topic, PM si pe unde mai dati de mine :smile:.
 

Attachments

  • zgarietura1.jpg
    zgarietura1.jpg
    88.2 KB · Views: 218
  • zgarietura2.jpg
    zgarietura2.jpg
    83.9 KB · Views: 202
Gratis am chestii mai slabe de dat :smile:. Serios.

Pe asta inca nu-l dau gratis. Daca nu se da, fac pe dracu-n patru si vad cum pun o alta placa de baza in carcasa aia daca se poate (parte destul de standard layout-ul) si il pun la treaba langa dc7700.
 
Ce ai tu acolo e dc7600 SFF:

81510-hp-compaq-dc7600-sff-27636.jpg


Eu am varianta tower, am pus link in primul post direct la pagina sistemului, la HP:

DC7600-2B-3.jpg


Doar ca parca e mai ordonata in interior. :tongue:

Mie imi pare destul de standard layoutul. La SFF stiu ca e mai complicat pentru ca am un dc7700 SFF si placa de baza e decupata tare ciudat, sursa nu se poate inlocui dar unitatea optica, hardul, memoriile sunt accesibile si standard, poate si procesorul, in PCI(e) intra placi low profile sau standard daca pui riser, deci tot ai loc de manevra si upgrade.
 
Pret pentru userii XF - 300lei, valabil pana la 1 ianuarie inclusiv. Apoi se va retrage de la vanzare cel putin temporar.
 
Prețul e fantastic, dar eu am decis că 5 computere în casă e limita superioară. Probabil ar ieși un NAS excelent (anunță că nu îl mai vinzi, te rog, că mi-au luat ăștia de la Ciorogârla armele și nu mai pot împușca piticul).
 
Eh... 1 ianuarie inclusiv :smile:. Nu mai e mult. Daca nu se da incerc sa bag in el un dual core (8xx - desi ar fi cam overkill) sau sa indes toate hardurile cu care nu mai am ce face si sa il ascund prin debara.
 
By popular demand, o poza cu interiorul :biggrin:.

Am un Seagate de 80GB care cam pierde vremea si care s-a putea include in sistem la cerere.
 

Attachments

  • int.jpg
    int.jpg
    81.7 KB · Views: 167
Poți pune și o măsurătoare de consum de electricitate? Chiar și idle ar fi bun, știu că P4 consumă ca porcul în load.

Ce ICH are?
 
ICH7 daca nu ma insel.

Cu consumul este mai greu pentru ca nu am sculele necesare. UPS-ul nu raporteaza nimic (un APC mai vechi), iar wattmetru nu am. Dar daca ai aparat de masura de imprumut te ajut cu cea mai mare placere cu informatiile cerute.
 
Vine si cu un pachet Nero 6 Reloaded full (cu kit de CD labeling) si un BitDefender 2010 licenta pe un an pentru 3 calculatoare (sigilat, neatins) :smile:.

Valabil inca 2 zile.
 
În specificații scrie că are 2 interfețe SATA - ce naiba vrea să spună cu asta? 2 în chipset și 2 cu alt chip pe placa de bază?

De asemenea spune că suportă maxim 4 GB de RAM, DDR2 667. Procesorul are FSL la 800 MHz, sigur nu suportă DDR2 800 la viteza nominală și sigur nu suportă peste 4 GB?
 
Din pacate nu am asa ceva. Ma interesa si pe mine una pentru ca e mult mai comoda decat towerul asta pe care-l dau (asta fiind in proportie de 90% motivul pentru care il vand).
Dar daca gasesc pe undeva doua te anunt :biggrin:.

Ce se inscrie lumea pe forum pentru ofertele astea :smile:. Data viitoare fac oferte pentru membri de la 2 stele in sus, sa stimulez si postatul nu doar inscrisul.

L.E. Adrian, are 4 porturi SATA in ICH7, fara chip aditional. Intel 945G ar vedea maxim 4GB. Peste 4GB nici o sansa. Intel nu prea greseste la specificatii deci presupun ca am fost indus in eroare de implementarile practice: de obicei sunt limitate la 2GB de RAM la 667MHz si 667/800MHz FSB, nici vorba de cei 1066MHz trecuti in data sheet.

Specificatiile de pe site-ul HP pentru dc7600 vad ca sunt cam aiuritoare pe alocuri. La numar de conectori SATA sunt trecuti 4 si putin mai jos 2.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top