Vand carcasa big tower

chrisTian

Membru
Model de la Ultra-Pro, cu sursa de 400W in ea.
Pret: 160ron. Culoare: alba. Zace nefolosita de peste un an de zile.
Tabla este suficient de groasa ca sa te tai adanc in ea daca n-ai skill suficient si folosesti prea mult muscle.
 
AT/ATX?
Sina pentru placi full-length?
Cate 3.5'' interne? Cate externe? Cate 5.25''?
Cate ventilatoare?
Filetele suruburilor sunt inca bune?

Poze?
 
Dacă e model de la Ultra Pro, e Chieftec. Sunt singurele carcase Big Tower pe care le-au avut la vânzare.
 
Şi ar trebui să fie mai scumpă :smile:
La UP erau pe la 400+ ROn carcase de genul ăsta. Dar ce mă face să cred că nu e carcasa pe care o cred e culoarea; toate Chieftec-urile de la UP erau gri.
 
MARIUS:
Carcasa este full ATX, are 3 x 3.5'' lacasuri interne - este o cusca detasabila-, si 2 x 3.5'' lacasuri externe; are 6 x 5.25'' lacasuri externe.
Sina pentru placi full-length?
Exista un back-plate, pe care se monteaza placa de baza, si care poate fi scos afara. Nu este / nu are sina pe nicaieri.
Are loc de un ventilator de 9cm in spate, sub sursa, si de asemenea, loc pentru un ventilator de 9cm in fata, sub panoul frontal. Standard nu a venit cu nici un fel de ventilatoare.
Filetele suruburilor sunt intr-o stare excelenta, si pentru ca nu am avut ce sa frec la sistem cu scoatere / bagare de componente. Am montat unitatea si asta a fost pana am trecut la un sistem mai nou.

BOYS:
Eu zic ca e o carcasa obisnuita, alba, big - tower. Sursa este un POWERLINK de 400W, cod LPK2-30, UL number: 901263. (nu imi da nici un rezultat cand il caut pe http://database.ul.com/cgi-bin/XYV/template/LISEXT/1FRAME/gfilenbr.html
Deci nu poate fi vorba de carcasa CHIEFTEC + sursa DELTA.

Acum, astept pietrele catre mine, ca am cerut waaay to much for it. Treaba este ca nu stiu cat costa acum asa ceva. Cel mai mult vreau sa scap de ea.
 

Attachments

  • una.JPG
    una.JPG
    45.8 KB · Views: 103
  • doua.JPG
    doua.JPG
    45.4 KB · Views: 245
  • trei.JPG
    trei.JPG
    138.7 KB · Views: 228
  • patru.JPG
    patru.JPG
    161.3 KB · Views: 254
Nope, nu e chieftec. Nu ţin minte să fi văzut aşa ceva la UP, dar deh, din 2005 nu mai am legături cu ei, probabil de-aia :smile:
 
Pai are .... Uite-te cu atentie la poza frontala: o floapa e montata si deasupra este loc de inca una. Ambele floppy sunt in dreptul butoanelor de pornire si reset - iesire frontala.
 
Last edited:
Back
Top