Vand Canon DSLR

Status
Not open for further replies.
Model: 350D. Vine ca si kit, inclusiv acumulator, card 1GB, cutie, capace, CD-uri. Nu am cablu de date (oricum toata lumea foloseste card-reader :wink:). Are urme de folosire ca deh, a fost folosit, nu a stat in vitrina. Nu are garantie.

Pret: 1000 ron.

Contact in topic, PM sau inagaddadavidda@gmail.com.
 
Are cumva mufă proprietară pt. cablul de date? La Canon-urile mai mici (640 de exemplu) poţi folosi drept "cablu de date" un cablu oarecare USB. Alea care se folosesc la card readers sau la rack-uri de 2,5" sînt exact la fel şi pot fi cuplate direct la cameră.

Mă refer la cele cu mufă A la un capăt şi mini-USB la celălalt. Vezi în poza asta (al doilea din stînga şi primul din dreapta).

Ideea fiind că probabil nu contează că n-ai cablu de date, e pe toate drumurile.
 
Din cate stiu eu, transferurile direct de pe aparat pe calculator la 350D sunt mai incete. Oamenii pe care-i stiu cu aparate de astea folosesc card readere.
 
Cred că softul ăla de la Canon e de fapt limitarea. Pe Linux cu gtkam transferul direct prin cablu se face foarte repede. Dar poate e valabil numai la A85 sau A640.
 
Mai mult ca sigur nu e valabil si pe 350D. Nu va complicati cu transfer prin cablu, asa cum fac eu. :biggrin: In cazul in care nu va eviscereaza lenea gandirea, luati-va un card-reader.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top