Vand 2 controllere RAID (PATA) cu 4 si 6 porturi

Status
Not open for further replies.

bausto

The year of grace, 2007
Este vorba de un Promise SuperTrak SX6000 si un FastTrak SX4000. Ambele au 128MB cache, sunt PCI, arata si functioneaza impecabil. Din moment ce am dat toate hardurile care la un moment dat alcatuiau matricile raid de 6 respectiv 4 unitati, nu mai am ce face nici cu controllerele.

Preturi: 100lei pentru SX6000 si 80lei pentru SX4000.
 

Attachments

  • strak.sx6000.jpg
    strak.sx6000.jpg
    31.9 KB · Views: 170
  • FastTrack-SX4000.jpg
    FastTrack-SX4000.jpg
    24.1 KB · Views: 164
Le-aş fi luat pe amîndouă instant, din păcate abia peste vreo 2 săptămîni se completează iar bugetul pentru cheltuieli "diverse". Dacă le vei mai avea atunci ok, deşi mă îndoiesc.
 
wirespot, nu am pus anuntul decat aici. Nu vreau sa le arunc in bratele unosr bisnitari :smile:. Daca crezi ca in doua saptamani le iei le tin fara probleme :smile:.

P.S. Vin asa cum le vezi. Cele doua placi cu memoriile aferente de 128MB si atat. Daca le gasesc dau si cablurile IDE Promise cu care au venit (cabluri pe care se pune cate o singura unitate, deci scurte si comod de folosit).
 
Am zis-o în sensul că dacă între timp apare altcineva care vrea să le ia trebuie să le dai, mi se pare normal să aibă prioritate cine pune banul jos. :smile:
 
Oh well... Ala cu 4 porturi e rezervat.

In principiu ramane SX6000-ul la vanzare. Nu mai face nimeni RAID PATA?
 
Eu vreau. Controller-ul onboard actual sucks.
Pe de alta parte, al tau n-are driver pentru ce imi trebuie mie si as putea da banii aia pentru ceva la motocileta in loc sa cumpar o componenta care m-ar obliga sa folosesc XP. :-/

Ma mai gandesc. Feel free sa-l vinzi altcuiva cat timp ma gandesc eu. :tongue:
 
A ramas aia de 6 porturi. Da-mi un pm cu o oferta... Chiar cred ca am ramas in urma cu preturile ca altfel scapam de ele de ceva timp.
 
Status
Not open for further replies.
Back
Top