Vampiri sau extratereștri

De fapt, pentru Generația Pro... știi și câștigi... sigur cei trecuți de 30 de ani nu le gustă. Preferă stilul SF... clasic/romantic. Ăi sub 30 de ani vor multe efecte speciale, sânge, limfă, bombardele, bumbăceală, muie-țâțe-cur și alte de-astea. Nu contează povestea/scenariul. E ca și cu ascultatul de manele la boxe Hi-Fi. :hihi:

PS: io parc-aș duce topicul ăsta la Private phun... :biggrin:

Ești absolut imposibil, nu cred că aș suportă să te cunosc dacă în realitate vomiți aceleași chestii ca pe forum, faptul că ai o anumită vârstă ar trebui să te fi scăpat de complexele de genul "toți sunt imbecili, eu le știu pe toate", mai ales în cadrul restrâns care este XF, unde am reușit foarte mulți să ne și cunoaștem între noi față în față.

FYI, generația pro aia de care spui, generația știi și câștigi... are peste 30 de ani. Eu unul de exemplu am făcut 31 de ani acum câteva zile. De asemenea, nu pot să suport rahaturile clasice/romantice, aș arde toate copiile de Casablanca dacă ar fi după mine. Mă rog, cele publice, este totuși un film clasic care merită păstrat. La cutie. :3 Și ca idee, Avatar, filmul din care ai avatarul, mi s-a părut o porcărie sinistră, dar are un mesaj interesant. Păcat că a căzut în banal și de fapt Avatar este remake după Pocahontas.

Efectele speciale sunt acolo cu un scop anume. Până la urmă, când te duci la film, vrei să lași realitatea în spate. Eu nu mă duc la film ca să iau cunoștință cu suferința și ororile vieții reale, am pacienții mei care mor de cancere și alte chestii ca să mai suport asta și-n timpul liber, eventual să mai dau și bani - what the actual fuck is wrong with you. Povestea și scenariul - ia bagă tu un citat din Sergiu Nicolaescu, ca să fie completă imaginea. De asemenea, nu prea am mai văzut sânge în ultima vreme prin filme, nu mai este ca pre vremuri - Rambo, anyone? - să curgă cisterne de sânge. Da, sunt multe explozii, dar 90% sunt CGI, deci nu mai futem stratul de ozon cu tâmpenii când se toarnă un film - groaznic, oribil, înfiorător, ȘOC ȘI GROAZĂ!

Avengers este un exemplu perfect de film de acțiune relaxant - este PG13, apropos. Nu are aproape nicio picătură de sânge prin el, explozii cu ghiotura, dar principalul mesaj din el trece ca pe lângă stâlp pe lângă foarte mulți - ce se întâmplă atunci când totul se duce naibii, te așezi în mijlocul ruinelor și plângi sau lupți pentru ceea ce vrei? Sunt foarte multe exemple similare, de exemplu Maleficent, care este un remake superb după Frumoasa din Pădurea Adormită - efectiv singurul mesaj care este și cel mai important -> oamenii ar fi bine să-și mai scoată capul din cur și singurele vrăjitoare sunt prințesele care n-au fost salvate. Transformers Age of Extinction, alt blockbuster cu un mesaj groaznic în spate - omul este cel mai mare inamic al omenirii. Da, bum bum bum, dar nu-i doar atât. Este problema generațiilor care au crescut cu filmele lui Nicolaescu - musai efectele speciale sunt de câcat și scenariul este de rahat din cauza asta (?!).

Despre maximele care le scoți cu "societatea de consum" - a acoperit AdrianB1 cam tot ce se putea spune. Din nou, este vorba de expunerea la societăți diferite de cea românească - când scoți capul din cocina de țară care a ajuns România este șocant - nici eu nu-mi revin, după 4 ani de zile tot mai sunt surprins când plec cu bicicleta, obosesc, mă așez lângă ea să iau ceva aer și oamenii care trec mă întreabă dacă-s bine, dacă nu vreau o ambulanță (am o față cam distrusă după câțiva kilometri, deh, antrenamentul). Pentru că acei oameni nu trebuie să-și facă griji că a doua zi nu au ce mânca pentru că duc în spate oameni care nu muncesc pentru că nu vor și oameni care nu muncesc pentru că nu pot (fizic).
 
Lol, ce stresat ești. Îmi comunici stresul și mie și încep să mă enervez... nici eu nu-mi doresc să te cunosc, dar îmi place să te provoc pe-aici, că ai impresia că ai IQ-ul peste al tuturor și asta mă stimulează.

E vreo problemă că alții au alte păreri decât tine? Ai impresia că deții adevărul absolut? Care-i problema că mă piș eu pe capitalism și corporatism? Sar stropii pe tine? Dacă ai ceva de criticat adu argumente, nu "colericale" și lichid biliar. Se vede că aparții sufletește generației ăleia, că aveți în sânge complexul ăla de superioritate tembel, aproape mereu fără acoperire în realitate.
Ca fapt divers, am foste aproape în toate țările alea cu apă caldă, încălzită de anii de colonialism (știi asta, nu?), în unele am și stat (Italia, Germania) că am rude. Nu-s impresionat ca tine (probabil cocina ta era mai mică), motiv pentru care n-am părăsit cocina, deși puteam s-o fac încă din 2000.

Ești praf complet la subtilități: când am vorbit de romantism și clasic la filme (SF, că de ele vorbeam, coerență zero la tine, doctore), mă gândeam la Star Wars, Star Trek seria originală și TNG, Stargate (filmul) și altele de gen. Ce-mi bagi tu Casablanca? Iarăși, ai vreo problemă că am sesizat eu că scenariile sunt din ce în ce mai horror, adică proaste și se face abuz de efecte speciale și "realism" exagerat? Astfel de filme apelează emoții primare (doctore), nu stimulează spiritul, cultura. De-aia am un dinte contra lor. Mi-e teamă să-mi las copila de 13 ani la film, că sunt numai bazaconii și porcării.
N-am mai văzut un film cu adevărat bun de ani buni de zile. Oscarurile au ajuns niște căcaturi, din vina tot a generației ăleia pro... știi tu... Hale Berry, că se amintea de ea pe topicul cu filme, mare actriță?! Hilar, bre!
Rambo sau alte filme înrudite erau niște nulități la vremea lor. Se uitau la ele maneliștii epocii, brucelee-iștii care își luau video să se uite la filme "cu bătăi". Au "crescut" odată cu afirmarea noii orânduiri, cu bișnițarii epocii, deveniți oameni de afaceri... într-un fel sunt precursoarele generației celebre.

Fiindcă iar mă provoci, vorbind ca să n-adormi, pe vremurile alea n-aveai doar Nicolaescu, să știi. Aveam o cinematecă excepțională la Casa Studenților. Se vedeau filme noi acolo. Exista cinemateca de la Cinema Studio, care rula NUMAI filme excepționale. Ca idee, ai privit măcar un film din școală rusă de cinematografie? Tarkovski sau Mihalkov îți spun ceva? Kurosawa japonezul ce-ți spune? Astea dar și multe altele se vedeau pe vremea aia. Americănești? Lol, cam slăbuți băieții. Comercialul transpărea din marea majoritate a filmelor lor. Rare capodopere, mult prea rare, față de producție. Ca și acum. Dar se vedeau, în ciuda sistemului. Era un tip zelos care se ocupa cu aducerea de filme, făcând adevărată cultură cu studenții. Mai vrei?
Am trăit puțin mai mult decât tine ca să-mi fac o părere despre avantajele și dezavantajele epocilor. Se pare că avantajele fiecărei epoci nu ar putea exista în cealaltă. Dezavantajele, da. Din păcate. Și fiindcă cam asta insinuezi, nu-s atât de decrepit încât să sufăr de traume ale conflictului dintre generații. Ce spun, spun nu din militantism, ci ca observație a ceea ce se-ntâmplă în jur. Practic, nu mă interesează de alții, doar de fiică-mea și cei de lângă mine. Pare că e soluția izolatoare împotriva puternicului curent socio-manelistic nu doar din RO, ci și de aiurea. Mă ghidez după Glossa lui Eminescu. Știu că tu știi cine a fost, generația pro... știi și... nu prea mai știe.

Așa că, dacă dorești să discutăm politică, îți propun să aducem argumente, nu frustrări.

PS: avatarul e pus acolo că e... avatar, ca să-ți justific alegerea pe care am făcut-o. La fel de bine puteam s-o pun acolo pe Monica Bellucci sau Angela Similea. Dar, deh, trebuie să răspundem la provocări. Filmul n-a fost porcărie deloc, dacă-l privești ca pe un desen animat. Dimpotrivă. În orice caz, Oscar nu merita sub nicio formă.
 
Last edited:
Nu-s stresat absolut deloc, nici stimulat ca tine, mă simt pur și simplu plictisit. Te urci pe un piedestal și arunci cu adevăruri absolute-n stânga și-n dreapta apoi acuzi pe alții că o fac. De asemenea, te enervezi pentru că, la fel ca și alte produse ale "epocii de aur", vi se ridică tensiunea când cineva spune că România este o cocină momentan - evident, adevărul doare. Iar Germania și Italia nu sunt țări care să impresioneze. Am fost anul ăsta în .de și m-am înfiorat, nu cred c-am văzut țară mai sinistră sincer, asta după ce-am fost într-o zonă cică renumită. Italia este plină de români și romulani. Suuuper. De asemenea ți se pare ok să mă jignești. Cocina mea era destul de mare (București, deh, cocină-central), motivele pentru care am plecat au în principal legătură cu integritatea mea - prefer să plec în loc să iau șpagă - dar și cu jegul cotidian alcătuit din romulani, câini vagabonzi, șoferi isterici și vecini nebuni care lasă gazul deschis (printre altele). Te invit să-mi spui ce super medici ai în orașul dumitale și ce-o să faci când o să trebuiască să ajungi sub un bisturiu (Doamne-ferește, dar este cam inevitabil). Cel mai probabil o să-mi dai nume, stai calm, nu o mai duc mult doar cu numele. Și oricum ar fi, sunt deja plafonați. Și chiar dacă nu-s, nu au cu ce să lucreze - știu prea bine situația spitalelor și-a dotărilor de acolo, mi-au îngropat două dintre cele mai dragi ființe din viața mea și-au schilodit mental o a treia.

Dacă simt nevoia să-ți ofer anumite explicații nu înseamnă că ți le și datorez, și sunt convins că nu vei pricepe în veci anumite explicații. Mi-ai înșirat acolo niște filme cu care am crescut și care îmi plac fără rezerve. Dar nu se încadrează la capitolul romantism + clasic, este ca și cum spui că de fapt omul a apărut în perioada triasică. De asemenea, știu de Akira Kurosawa, nu prea pricep ce treabă are cu discuția de față. Continui să spui cum era "pe vremea aia", când eu știu un singur lucru foarte sigur, anume că intelectualii o sugeau grav atunci. Deci nu mă interesează poveștile astea fanteziste cu "ce fain era" și nici cele din prezent în care alegi să te închizi ochii la ce-i la 1m dincolo de zona ta de interes crezând că așa nu vei fi afectat. Dacă îți păsa cu adevărat de fiica ta și de familia ta, o tăiai din țară de mult timp, dar presupun c-ai ales să rămâi fix din cauza ei, că "e greu cu copil" și alte motive de genul, care, deși par foarte altruiste, nu ating decât un singur punct nevralgic - oamenii sunt mult prea egoiști să abandoneze un status quo care deși la nivel macro suge grav (votați Mickey Mouse Plagiatorul, lolol, și-o să și iasă, trololo), la nivel micro pare suportabil (via izolare, model "eu cu ai mei", de ce aș lua-o de la zero acolo când de fapt ar trebui să muncesc de să-mi rup spatele și aici io-te ce bine este, etc). Nu vreau să începem o discuție interminabilă pe tema asta, deci o să-nchei subiectul aici.

Nu am ce argumente să aduc, a adus AdrianB1 suficiente, dacă tu continui să le ignori, este treaba ta. Ce-mi place este că mă ataci pe mine, nu pe el, pentru că ai impresia că-s mai vulnerabil și mai neștiutor, sau poate pentru că avem același oraș natal și ai impresia că cartierul tău > cartierul meu (după cum a fost discuția cu câinii vagabonzi de acum mult timp când îmi explicai tu că la periferia orașului nostru natal sunt mai puțini câini ca-n centru și că tu nu vezi nici unul lmao). Nu te provoc, aleg să spun lucrurilor pe nume, ceea ce irită maxim și-i ok, nu-i vina ta. Ba chiar mă încearcă un sentiment de milă față de conceptele tale și față de fiica ta, care probabil va trebui să se întoarcă în orașul natal pentru că "așa-i bine".

Vreme trece, vreme vine, toate-s vechi și nouă toate. Corect. Prostia-i aceeași de acum 100 de ani, numai că-n forme noi și atractive, hai la gălețile de mititei și bere :wink:
 
:haha:Lol, nici matematica nu-ți prea place. În 2000 fiică-mea nici pe țeavă nu era. Deci puteam s-o tai, dacă doream. Cum am spus, nu mă interesează. Nu știu ce faci tu pe-acolo, dar eu n-aș fi stat slugă la argații ăia. Iar dacă-mi spui că "ai reușit", nu asta se poate spune despre 90% (poate mai bine) din românii de afară.

Am fost anul ăsta în .de și m-am înfiorat, nu cred c-am văzut țară mai sinistră sincer, asta după ce-am fost într-o zonă cică renumită. Italia este plină de români și romulani.

Ce să-i faci, nu toți pot ajunge în Albion. Tre' să fii doxă, nene.
La fetițele ce cad bete pe stradă... Civilizați, ai dreaq! Cred că de-aia fuge Charles de-acas' la noi în Ardeal. :biggrin2:
Ca cea mai mare putere europeană, cred că Germania nu-i orice țară. La fel și Italia. În Franța n-am stat decât la începutul anilor 90, însă m-a "impresionat" incultura celor ce dădeau bacu'. Habar n-aveau capitalele europene (vorbesc de copiii unei amice). Nu știam că asta va fi politica și-n România, de se va crea celebra generație pro... știi și... Țara te vrea prost! și tu-mi spui de avantajele societății de consum? Păi, cunosc electricieni și tehnicieni din vremurile alelalte (nu neapărat foarte bătrâni), cu care pot vorbi chestiuni existențiale, folosofie, cosmologie, iar cu ingineri și chiar doctori de-acum (tu ești, firește, excepția) nu pot trece de Yahoo mess și Facebook. Asta nu înseamnă că "plâng" după epoca aia, ci după ce a fost bun în ea.

Te invit să-mi spui ce super medici ai în orașul dumitale și ce-o să faci când o să trebuiască să ajungi sub un bisturiu (Doamne-ferește, dar este cam inevitabil).

Cine spune că trebuie să merg la medicii din oraș, în situații de viață și moarte? Nu că n-ar fi unii buni și aici. Când am făcut ablația de FiA am făcut-o la cel mai bun aritmolog din țară. Și-n mediu privat. M-a costat 300 de milioane, numai pentru faptul că statul nu subvenționează cateterele 3D. Afară e de 3-5 ori mai mult. În Franța e 18.000 euro o ablație. S-au întors ablați din Franța și au făcut recidive. Iar ca fapt divers, curând se va face clinică de Cardiologie și-n BR, cu specialiști care vor face inclusiv ablații.

Mi-ai înșirat acolo niște filme ... nu prea pricep ce treabă are cu discuția de față.

Amice, cam pierzi firul discuției din nou: eu ți-am enumerat ce se putea vedea atunci, că ai trăncănit că se vedea doar Sergiu Nicolaescu. Nu mai face diversiuni d-astea.

Nu am ce argumente să aduc, a adus AdrianB1 suficiente, dacă tu continui să le ignori, este treaba ta. Ce-mi place este că mă ataci pe mine...

Bine că recunoști. Nu înțeleg de ce-l tot amintești pe domnul aviator (care zboară și mai sus decât tine și-o să-ți sară în ajutor acum:drool:), eu cu tine discut. Și nu te atac, cer doar argumente. La discuția ce o purtăm.

Vreme trece, vreme vine, toate-s vechi și nouă toate. Corect. Prostia-i aceeași de acum 100 de ani, numai că-n forme noi și atractive, hai la gălețile de mititei și bere :wink:

O să ignor comentariul tău. Asta apropo de jigniri. Că adesea, știi și tu, cine zice ăla este.
 
Nu știu de unde presupui tu că știu vârsta fiicei tale și nu poți calcula ceva dacă nu știi datele. A fost o presupunere și atât.

Aici fac mult mai multe decât aș fi făcut în România. Învăț, lucrez (ambele ca doctor). Plănuiesc o casă și ceva urmași. Într-adevăr, era mai mișto să fiu slugă în România, presupun? Să ne înțelegem asupra unui lucru - dacă ești angajat, ești slugă? Nu pricep de ce însă în România ești angajat dar peste hotarele ei ești slugă, pentru că ești plătit mai bine peste hotare (deci avansezi de la statutul de sclav pe care-l ai în .ro), faci mai multe (pentru că au un sistem medical absolut excepțional, deci este și foarte foarte mult de muncă, ai și cu ce să lucrezi, atât oameni cât și aparatură), dar este mai nașpa pentru că nu pute a mici. Te iei de ce vezi prin tabloidele online (aici cad bete fetele pe stradă, în .ro dă căruța peste bețivi, care-i faza?) și crezi că dacă Charles are o casă-n Ardeal brusc România este buricul universului. Le-am auzit pe toate astea de la oameni mai apropiați mie, le-am explicat, au clătinat din cap cum că ei știu mai bine, am lăsat-o moartă. Nu te poți lupta cu ceea ce nu se poate înțelege.

Nu spun de avantajele unor lozinci pe care continui să le arunci. Da, văd planned obsolence la deviceuri care altfel ar duce ani buni, le văd. Și? Îmi place să văd civilizație, asfalt până-n fundul curții ultimei case de pe malul oceanului, curățenie pe străzi, oameni senini, săritori și faini. Mă bucur că ai cunoștințe cu care poți discuta dar care au meserii simple, acum întreabă-te de ce cu inginerii și medicii ăia din acel oraș nu ai ce discuta? Cine crezi că mai rămâne în România (și mai ales în br) cu meseriile astea, omule? Cei care sunt buni, sau cei care au pile? Nu spun nu, sunt și oameni foarte buni care au rămas, din motive stupide sau nu - și continuă să lupte. Îi admir, dar îmi pare și rău de ei și mai ales pentru urmașii lor, pentru că vor trebui să crească într-o țară care a pornit de la zero datorii externe în '89 și-a ajuns unde este acum.

Costurile medicinei sunt mari peste tot și sunt și mai mari peste hotarele României pentru că adaosurile sunt mult mai mari. De ce? Pentru că pe-aici procesele de malpraxis se termină de obicei cu despăgubiri imense către familii (uneori procese de toată jena și soluții de toată jena, dar deh), iar sistemul medical trebuie să scoată și el un profit. Nu spun că-i perfectă situația, dar mai degrabă mă operez în Anglia decât în România, nu cred că-i nevoie să explic de ce.

Iar soluția cu "mă simt rău, am nevoie de asistență medicală, mă duc la București/Cluj/<insert centru universitar here>" este altă tâmpenie perpetuată după '89. În UK oriunde te-ai opera, diferențele în rezultat sunt minore, că te ia la bisturiu cel mai șmecher chirurg din Oxford sau cel mai tare chirurg din spitalul X din Scoția, rezultatele sunt identice 99%, pentru că au aceleași scule și tehnica este aceeași. În România, diferențele între Br și București sunt ca cele dintre moarte și viață, dar de la un punct încolo mobilitatea este mai limitată și uneori nu poți fi transportat până în centrul universitar X și ai rămas în orașul x, cu doctorul y care are echipament medical 0 și două asistente plictisite și care scrie mai multe certificate de deces decât rețete. Been there, seen that.

Dacă se face clinică de cardio în br, tot respectul, cunosc cardiologi de pe-acolo și-s buni tare, respect maxim, reușesc să se descurce în ciuda vicisitudinilor, dar pe cuvânt că mă uit la ei și-l văd pe Sisif.

Nu am trăncănit că se vedea doar SN, a fost o hiperbolă. Dacă tu vezi hiperbola doar în poeziile lui Eminescu, no comment. Identic și la treaba cu argumentele, eu îți spun că nu am argumente și tu-mi explici "ha, bine că recunoști", deși în aceeași propoziție le-am menționat pe cele ale lui Adi. Și-l amintesc pe Adi pentru că a explicat bine unele chestii dar continui să le ignori. Este absolut amuzantă și referința cu "domnul aviator", pe care eu o văd ca fiind sarcastică și belittling față de el (din ciclul "bă, tu al cui ești" și "te-au făcut părinții doctor" și alte sinistroșenii de genul de mi se ridică părul pe ceafă). Este la fel de amuzantă și faza cu "eu cu tine discut". Da, să trăiți, uite-acum iau poziție de drepți și spun tot! Nu trage, dom'ne!

De asemenea, mă retrag, că văd c-am fost luat în vizor (aici deja m-a bușit râsul teribil). Nu am ce discuta cu tine pentru că argumentele tale sunt încă la nivelul de lozinci și nici măcar o jignire cum trebuie nu scot de la tine, ci doar o chestie de grădiniță ("nu, ba tu ești!").
 
De asemenea, mă retrag...

Te tot retragi de vreo 3 postări și-o săptămână.
Bucură-te că ești cazul fericit care a "reușit" în "visul englez". Ți s-a părut c-am spus pe undeva că dacă ești angajat afară ești slugă? Slugă ești dacă faci chestii sub pregătirea ta. Ori aici ori afară. Eu unul așa consider și nu cred că greșesc. Așa că nu-mi mai pune în gură "lozincile" ce le ai tu însuți în cap. Încă o dată, fii bucuros că ai reușit și ciocu' mic. Ești printre cei puțini.
Știu cel puțin o duzină de familii (multe, rude și amici) care târăsc targa pe uscat prin străini. Sunt persoane cu studii superioare absolut toți. Șomeri pe diferite perioade de timp. Dintre rude, recalificați ca asistenți sociali, adică spălători de cururi de moși și babe. Da, câștigă 1000-1200 de euro lunar, dar prefer 400-500 euro acasă ca inginer, decât să mestec hândelu' străinilor. Ăștia, în Italia. În Germania, alții s-au calificat ca muncitori la presă de extrudat plastic și-i trimit în fără plată câte 5-6 luni pe an. Tot un fel de șomaj. Nu mai vin acasă, că au o vârstă și nu-și mai găsesc nici aici de lucru, că ar pleca bucuroși de acolo.
Apropo, tu ai familie, copii? Că dacă n-ai se explică vitejia ta. Iar discuția devine, brusc, fără rost. Cum deja este, oricum.
Cât despre "lozinci", mda, hai să ne kk pe noi, tot ce e de-acasă sunt lozinci, de la rămașii ăia în urmă... noi veneticii suntem civilizați, deh!
 
Last edited:
Cautam ceva cu discutii despre audiofili si am nimerit, nu stiu cum, la topicul asta. Avem aici ceva interesant:


Cateva idei din SF au devenit realitate, dar nici una cu fantome. Zero barat.

Split.

Ideea e ca din SF avem deja tablete, telefoane, imagistica medicala, iar motoarele ionice se pare ca sunt fezabile. De la fantome nu avem absolut nimic si nici nu o sa avem vreodata; daca ar exista un potential as clasifica fantomele ca SF :smile:


La asemenea afirmatii categorice mi-ar face placere sa vad si o dovada ceva. Nu chestii de genul "asa cred eu" (ca nu sintem la biserica) ci o dovada serioasa. Asta ca sa nu raminem cu impresia neplacuta ca autorul a mers pe ideea "Daca afirmatiile mele sint pe placul celorlalti cititori, atunci sint adevarate."
 
La asemenea afirmatii categorice mi-ar face placere sa vad si o dovada ceva. Nu chestii de genul "asa cred eu" (ca nu sintem la biserica) ci o dovada serioasa. Asta ca sa nu raminem cu impresia neplacuta ca autorul a mers pe ideea "Daca afirmatiile mele sint pe placul celorlalti cititori, atunci sint adevarate."
Sigur, daca esti un pic mai precis despre ce anume e vorba; discutia de aici e o trunchiere pe sarite de posturi din alt topic, citita separat nu mai are aproape nici un sens, dar la nevoie o putem lamuri. Deci, ce te framanta, tinere padawan?
 
Nu ma framinta nimic. Incercam sa gasesc o discutie despre cit de nebun/bogat trebuie sa fii ca cumperi asta.
Dar cred ca am nimerit bine aici. Intrebarea este cit de paranormal trebuie sa fii sa cumperi cabul ala. Scuze pt. off topic.

Mai precis: "De la fantome nu avem absolut nimic si nici nu o sa avem vreodata." si "zero barat".
Afirmatiile astea sint categorice si ma gindeam ca ai si o dovada, un argument serios pt ele. Sau poate ca discutia era relaxata fara pretentii de mare precizie ...

Paragraful al doilea ar fi trebuit sa fie alt post dar mi l-a bagat aici.
 
37 de pagini ?!!!!! Asta chiar ma framinta. Sigur ca nu e graba, asa ca voi incepe lectura. Sper sa termin pina incepe scoala.
 
Incercam sa gasesc o discutie despre cit de nebun/bogat trebuie sa fii ca cumperi asta.

Aici e topic cu vampiri și extratereștri. Poți afla cel mult cum va fi viitorul.
Pentru dilema ta: pe topicul cu nemți și cu muzică populară. :hihi:
 
Back
Top