Un chilipir de flame

Nu asta e problema, ci 2 tokenuri. La cardul de credit nu am, dar dacă iau şi de acolo internet banking o să am 3. Nu mă deranjează să am 50 de conturi ci faptul că trebuie să jonglez cu ele.
 
ADD much :smile:? Nu, nu e absurd ca platesti ba e chiar foarte corect, este absurd sa ma ataci pe mine pentru ca am propus sa fie un sistem de donatii in care fiecare sa dea cat crede ca merita jocul. Nu neaparat 3$ sau 300$. Ti-a disparut constiinta imediat ce am mentionat o suma de doua cifre. Adica moralitatea, corectitudinea si generozitatea ta se intind in limita a 3$ si la cel putin 10 ani distanta.
Wait, what? Prin ce te-am atacat pe tine? Am impresia că tu ai venit cu "ipocritule" întins pe 5 rânduri dar fără să-l scrii explicit. Sistemul de donații este aiuristic prin definiție pentru jocuri care nu sunt indie.

Ai jucat toate jocurile moka si acum esti lupul moralizator pentru ca dupa 10-12-15 ani te-ai hotarat sa scoti 3$ din buzunar pentru ele. Ai impresia ca asta te face un fel de ingeras? Well, it doesn't. Si nu numai ca o gandesti dar o si afirmi insistent, de parca ceilalti ar trebui sa se simta prost.
Hai să explic. Acum 10-12-15 ani, capul meu prost nu putea să proceseze "a te juca nu este un drept, este un privilegiu". La fel cum acum 2-3 ani capul meu prost nu putea procesa altele, mai importante chiar (și s-a soldat cu pierderi mult mai mari). La fel cum în acest moment capul meu prost nu poate procesa de ce ești pissed off pe mine că mi le cumpăr "abia acum". De Good old Games am aflat de vreo 5-6 luni, bud. Și nici nu văzusem Fallout acolo, eu mi-am luat altele începând cu Sanitarium. Well gee, mi le-am luat abia acum, "ești un bulangiu din cauza asta". De ce trebuie să ne dăm în cap?

Ma duc sa bag zece mii in cutia milei si asta o sa spele orice pacat, trecut sau viitor.
Hai să nu divagăm, GoG nu e cutia milei. Ți se dau chestii tangibile pe bani (tangibili). Păcatele mele...

Mai e nevoie sa-ti aduc aminte de cate ori ai injurat si ce parere ai tu despre aia care nu ti-au dat tie ce meritai sau care ti-au dat mult prea tarziu si mult prea putin? Esti fix unul dintre aia dar tu mai si crezi ca 3$ repara tot. Presupun ca si PS3-ul il modezi doar ca sa instalezi Linux, acum ca nu mai esti student. Peste 10 ani o sa ajungi un medic de succes si o sa iti permiti sa dai 3$ pentru jocurile de PS3. Balanta universului o sa se re-echilibreze.
Wait, what?

Statul nu-și permite nici acum să plătească medicii așa cum trebuie. Și de ce? Pentru simplul fapt că fură așa de mult pentru sine încât nu mai ajunge nimic la pwlime.
Eu nu mi-am permis să-mi cumpăr jocurile pentru că de banii ăia mâncam 1 săptămână (ca student) sau nu îi aveam deloc (liceu).

Cum vine asta eu = statul român?

Looking Glass a dat faliment și eu am fost unul din ăia din cauza cărora a mierlit-o. Unde ăia = sute/mii/sutedemii/milioane de oameni care au piratat Thief. Guess what, I don't feel so good about that. Mă simt prost și trist când mă uit la cutia jocului pe raft. It's not calling it amends, it's calling it a tribute to them.

PS3 îl am cu mult timp înainte să apară custom firmware and all that shit. Ergo am un raft plin de jocuri. Unele SH, altele noi. Da, l-am modat. Am backups la jocurile mele pe HDD. Nu crezi? Tough luck. Da, vreau și Linux, dar n-am timp să-l instalez. Nu am timp. Nu am timp nici să termin Mortal Kombat, care l-am cumpărat din magazin la lansare. Ghinion de neșansă. Nu văd cum te-ajută pe tine informațiile astea, dar mă rog.

Nu stiu cine e ipocritul aici.
Nici eu, dar am încercat să mă explic. Tragi tu concluziile.

Nu cred ca e o mentalitate tipic romaneasca dar intamplator e una care ne urmareste cam pe toti pe oriunde ne ducem. Am mai spus-o eu si inca mai cred ca e valabil: "you can take the man out of the trailer park but you can't take the trailer park out of the man".
Aici jignești mai mult decât e necesar și te rog să te gândești de 2 ori. Urât.

P.S. Si iar din nou inca o data cu generalizarile ("Am uitat ca pe xf se cumpara jocuri doar cu precomanda la 50 euro"). Eu nu precomand nimic. Iau jocul de pe torrente si daca rezist sa il joc mai mult de 2-3 ore il cumpar. Daca nu il sterg si gata, cum s-a intamplat cu Starcraft II. Si niciodata la precomanda, de obicei la peste 1 an de la aparitie pentru ca de multe ori hardware-ul meu nu e in pas cu ultimile aparitii. Asta inseamna ca eu am dreptul sa spun lucrurilor pe nume :wink:, nu sa ma ascund dupa degetul cu care platesc 3$ cu intarziere de 10-15 ani.
Păi nu e generalizare. Faptul că eu vânez reduceri mă face bulangiu și ipocrit. A fost o constatare ironică. Bravo ție că iei jocul de pe torrente când există demo și-l joci 2-3 ore (ceea ce la majoritatea jocurilor din ziua de azi reprezintă cam 50% din jocul efectiv, bravo).

Ce ascuns după deget? Am justificat de ce dau 3$ pe jocul ăla și am spus că merită să o faci și mi-am expus motivele (din păcate prea personale). Este interzis s-o faci aici pentru că sigur sar 2-3 moraliști care-ți spun că e greșit și urât să ai astfel de motivații.

Uite, bine, na. Dacă aș dispune de mașina timpului m-aș duce să-mi fut 5 palme peste mwie și 200$ în portofelul de atunci și să-mi spun să cumpăr jocurile.

Atâta că...

Acum 15 ani nu prea aveai de unde sa le cumperi in RO...
 
Wait, what? Prin ce te-am atacat pe tine? Am impresia că tu ai venit cu "ipocritule" întins pe 5 rânduri dar fără să-l scrii explicit.
Nu te supara dar retorica postului tau anterior, sarcasmul, ironia si limbajul au spus mai multe decat crezi. Cine stie, poate asta e stilul tau... In orice caz nu vad nici un motiv sa te mai intrebi sau sa te ascunzi dupa deget.

Dar daca tot suntem la ora de eschivare, te voi ruga sa recitesti cu atentie postul meu si vei vedea ca am spus "nu stiu cine e ipocritul". No names. Doar retorica, sarcasm, ironie si limbaj :smile:.

Iar generalizarea aia pe care ai luat-o ca pe un afront era doar o constatare personala legata de cei mai multi dintre romani. Adica exact ce am spus si prima data (mi-e lene sa ma citez iar). Nu am ascuns-o sub forma unei intrebari de genul "daca va fac pe toti ipocriti iese flame?".
Nu pareai asa deranjat cand atacurile si generalizarile veneau de la tine. Urat.

In fine, da-le alora de la GOG cei 3$ si sa stapanesti sanatos jocul. No harm intended.
 
Nu te supara dar retorica postului tau anterior, sarcasmul, ironia si limbajul au spus mai multe decat crezi. Cine stie, poate asta e stilul tau... In orice caz nu vad nici un motiv sa te mai intrebi sau sa te ascunzi dupa deget.
Să mă ascund după deget că... ce? Am spus odată o chestie care dpmdv a fost de bun simț - tl;dr: cumpăr jocuri originale (și vechi, dar și noi), iar valoarea este în ochiul beerholderului. A spune că acele jocuri vechi nu valorează nimic mi se pare aiurea și le vreau originale din mai multe motive, între care unul este că nu le-am cumpărat la momentul respectiv.

Dar daca tot suntem la ora de eschivare, te voi ruga sa recitesti cu atentie postul meu si vei vedea ca am spus "nu stiu cine e ipocritul". No names. Doar retorica, sarcasm, ironie si limbaj :smile:.

Iar generalizarea aia pe care ai luat-o ca pe un afront era doar o constatare personala legata de cei mai multi dintre romani. Adica exact ce am spus si prima data (mi-e lene sa ma citez iar). Nu am ascuns-o sub forma unei intrebari de genul "daca va fac pe toti ipocriti iese flame?".
Nu pareai asa deranjat cand atacurile si generalizarile veneau de la tine. Urat.

Cool. Deci practic tu jignești automat când ți se pare că ești jignit. Pot să-ți amintesc că tu ai "picat" în discuție și-ai început să împroști în toate direcțiile cu diverse chestii?

In fine, da-le alora de la GOG cei 3$ si sa stapanesti sanatos jocul. No harm intended.
You sir, are a better troll than me. Hats off o/

Pufi, de-aia te-ngrași :biggrin:
 
Pot să-ți amintesc că tu ai "picat" în discuție și-ai început să împroști în toate direcțiile cu diverse chestii?
Neo mama, eu nu stiu unde crezi ca esti tu dar aici este un forum public. Am "picat" in discutie in acelasi mod in care "pica" toti ceilalti membri in orice alta discutie. Nu stiu ce-i cu "God complex"-ul asta pe tine :wink:. Si nu am improscat in toate directiile, am improscat delicat in tine pentru modul in care ai ales sa imi raspunzi. Daca mai arunci un ochi o sa vezi ca postul prin care "am picat" in discutie (#12) nu contine nici un fel de aluzie voalata sau nu, insulta, ironie, etc.

Deci practic tu jignești automat când ți se pare că ești jignit.
Ti-am raspuns in acelasi mod in care ai facut-o si tu. Stand by your words dude, ca doar atat valoram pe forum. Postura de victima nu te prinde :smile:. Si nu mi s-a parut nimic atunci cand, desi ai folosit pluralul, mi-ai raspuns asta (de la ultimul tau post mai raspunsesera doar SCViper, LNT si IceCub si posturile lor nu cred ca ar fi justificat oricum un asemenea raspuns):

Voi o tot balariti [...] Iese flame daca va numesc ipocriti?
Mi s-a parut, eh? Da, a iesit flame. Stiu ca it takes two to tango dar inca o data, nu te mai da lovit, victima, toti ceilalti ie trolli cand tu esti cel care a aruncat piatra in lac.

Dar deja am pierdut mult prea mult timp sa explic ceva pentru urechi surde. Data viitoare cand crezi ca "pic" intr-o discutie fa petitie sa fie banati toti nenorocitii care indraznesc sa iti raspunda intr-un mod civilizat. Sau sa fiu banat doar eu daca ai o problema cu cineva care poate sa iti raspunda fara sa bage un fucko, mwie si insulte mai mult sau mai putin voalate fara nici un fel de provocare (again, reciteste #12 si vezi ca-ti gadila orgoliul de acolo). Asta ca sa evitam discutiile astea lungi si fara rezultat.

Inainte sa inchei discutia insist sa iti cer scuze public pentru inconvenientele create...
 
Last edited by a moderator:
Bai, imi stricati topicul de chilipiruri. Ce aveti de vandut ieftin? Sau, cine face curat pe-aici si lasa doar posturile cu (si nu despre) chilipiruri?
 
La cardul de credit nu am, dar dacă iau şi de acolo internet banking o să am 3.
La cardul de credit nu poti sa ai internet banking si punct (asta pt. ca din punctul de vedere al bancii, tu esti pe minus, folosind banii bancii si nu banii tai - cand depui bani in cont, te duci spre zero dinspre o valoare negativa). Intrebat si primit raspuns negativ la Garanti si CardAvantaj. De fiecare data raspunsul a fost la fel: plati prin internet poti efectua doar din cardul de debit (care este pe plus, din motivele opuse celor expuse mai sus). (sau din contul curent fara card al lui Adi - asta-i aditionarea mea, nu a zis banca asa).
 
La cardul de credit nu poti sa ai internet banking si punct (asta pt. ca din punctul de vedere al bancii, tu esti pe minus, folosind banii bancii si nu banii tai - cand depui bani in cont, te duci spre zero dinspre o valoare negativa). Intrebat si primit raspuns negativ la Garanti si CardAvantaj...
Ai fost informat greşit. Eu am IB (întâmplător chiar de la Garanti). Şi am card de credit, nu de debit.
 
Back
Top