Fvck MySpace. Scrisesem un post kilometric si mi-a inghetat browser-ul cand am deschis MySpace.
Neah, nu prea imi plac versurile dense, devin obositoare la un moment dat. Imi plac versurile simple, care cu putine cuvinte transmit multe. Chiar ma amuzam prin liceu cu un coleg cantand Wish You Were Here in romana. Prea multe cuvinte in traducere.
Tocmai ce am ascultat
Age of Winters si
Gods of the earth.
Primul e foarte bun, sunt 4-5 melodii care intra bine.

Al doilea parca e o idee mai slab, dar e salvat de White Sea. Mai imi plac How Heavy This Axe, The Frost-Giant's Daughter, Fire Lances of the Ancient Hyperzephyrian. Hidden Trackul merge si el, e un fel de versiune acustica pentru To Take the Black, in stilul Rodrigo Y Gabriela.
Stiam de EP-ul Sword/Witchcraft. Totusi, nu prea imi place cover-ul Immigrant Song. E prea doom, ceea ce in principiu nu e un lucru rau pentru ca asta inseamna un cover: iei o melodie si o canti in stilul tau. Dar...
Ce nu imi place la ei este vocea (se aude prea incet in majoritatea melodiilor, uneori tre' sa stau cu versurile in fata sa inteleg ceva) si sunetul (cam murdar, apreciez totusi ca e 70's style

).
P.S. Sunt singurul care crede ca Led Zeppelin e cam overrated? Am de la ei doar Mothership si, cu toate ca imi plac cateva melodii, nu prea imi vine sa iau albumele.
P.S.2. Acum ca recitesc postul, imi dau seama ca si Gods of the earth are destule piese bune.
EDIT: Ma uitam pe YT la Ozzy Live. Era stoned tot timpul

.
Mama I'm coming home (de pe vremea lui Robert "T3h Monkey" Trujillo),
Goodbye to Romance. Cat de mult poate sa imi placa vocea lui. E adevarat ca nu e Freddie (dar cine e?). Vocea lui are ceva special, imi place la nebunie. Ma incalzesc pentru concertul de anul asta.