Ultimele jocuri cu care ne-am delectat - impresii

Dragon Age rulz. Pe langa personaje, poveste si toate celelalte, orice joc care are asa ceva... rulz :biggrin:

[spoilers]
At the Pearl in Denerim, there is a duelist named Isabela who is acquainted with Zevran. If you are in a romance with him and bring him to the Pearl, he will join you in a threesome with her. If you have Leliana in your party, and she has changed to a more hardened personality, and she is in a romance with you, she will also join you in a foursome. This is very hard to achieve.
[/spoilers]

The Witcher. Ăla joc de 10 ori mai fain ca ăsta. Adică la fel de fain, PLUS că are cameră perfectă, mişcări excelente, combat inteligent, you name it.
 
Nu am reusit sa joc The Witcher, nici varianta originala nici cea "extended" lansata un an mai tarziu. Pur si simplu nu am putut trece de primele ore de acomodare, erau prea multe lucruri care ma deranjau, nu cred ca mai are rost sa dezgrop mortii acum dar am simtit nevoia sa precizez acest lucru...
 
De-aia există câte un grup de oameni obsedaţi de fiecare joc din lumea asta: fiindcă părerile sunt împărţite şi preferinţele la fel :smile:
 
Am vreo 14 ore de Dragonaj si completion 16%. Wohooo! :biggrin:
Jocu' e greu... Sunt destul de noob, n-am jucat Baldur's Gate, insa am bagat extensiv Neverwinter Nights plus restul de jocuri scoase de Bioware de atunci, si totusi mi se pare greu. Principalul motiv il reprezinta, cred, party managementul. Nu's mare fan al chestiilor de genul asta, prefer sa dezvolt un singur personaj, asa ca bajetii si fetele si animalele din party sunt cam pe auto. Functioneaza in majoritatea cazurilor chiar bine, insa sunt momente cam frustrante, gen Morrigan inghetand tot party-ul, Alistair stand si uitandu-se la pereti, etc.
 
Sa le luam pa rand, Dragon Age rulz. :biggrin:

Dragon Age: Origins.
încă n-am găsit o soluţie viabilă de remote healing (ai selectat un group member şi îl vindeci cu un flask pe ăla care dă să moară fără să schimbi selecţia sau să pui pe pauză). Nu poţi pune chestii în quickbar pentru group members.

Check out ze Tactics, de acolo poti selecta actiuni pentru party members; ex: cand e cu viata <25% sa bea potiune, poti sa iti iei healer in party (o baba numita Wynne pe care o gasesti la Circle of Magi, sau poti sa inveti pe Morrigan si ceva spells de healing)

Dragon Age: Origins.
- Quest-urile sunt groaznice (nu toate, dar multe). Mergi printr-o zonă, e pustiu. Mergi în oraş, iei un quest, te întorci în aceeaşi zonă, hopa, iacătă-i pe bad guys cum te aşteaptă acolo unde acum 5 minute nu era nimeni. Alte quest-uri nu-ţi dau nici o idee despre ce trebuie să faci şi unde trebuie să mergi (The Qunari Prisoner, de exemplu: e unul într-o cuşcă, povesteşti cu el, te duci la Reverred Mother, aia nu vrea să-i dea drumul, quest-ul rămâne activ dar nu mai e nimic de făcut pe acolo. Naşpa...). Toată treaba dă, la nivel general, impresia de lucru făcut de mântuială.

Iti sugerez sa consulti si Codex-ul unde ai informatii foarte detaliate despre quests (La prizonier o sa ii dea drumul daca o ai pe Leliana in party, o gasesti in ceva taverna tot in orasul ala si se ofera sa vina cu tine, oricum alegerea replicilor in dialoguri conteaza foarte mult, ca in majoritatea rpg-urile Bioware)

No offence, dar daca vrei hack `n sash, Dungeon Siege, Sacred si altele de genul, te sfatuiesc sa cauti altundeva. :biggrin:

Dupa parerea mea Bioware au facut o treaba foarte buna cu jocul, e o combinatie de nwn1 si kotor1.
 
Păi stai aşa, mi-a plăcut KOTOR în draci, jucat, terminat, dar... ăsta nu mă încântă. E ca un puzzle, şi mie nu îmi place să bibilesc la puzzles :smile:
 
Terminat Modern Warfare 2 pe single player. De doua ori. Fkuc u Shepard!

Grafica e similara cu cea din COD4, cu cateva efecte in plus si niste reflexii destul de misto la ochelarii trupetilor. Povestea e mult mai interesanta, dar mai putin credibila decat in COD4. Un picut cam scurta, dar ritmul e foarte rapid. Armele sunt cam toate modificate/schimbate si se comporta destul de realist.
Poti sa conduci vehicule (doua misiuni) dar controlul lor e cam slabut. O aditie interesanta sunt dronele care trag cu AGM-65D.
In rest, ramane de vazut partea de multiplayer, la care baietii zic ca au lucrat destul de mult.
 
In rest, ramane de vazut partea de multiplayer, la care baietii zic ca au lucrat destul de mult.
Cica asta ar fi posterul pentru multiplayer. :biggrin:

28wmk9g.jpg
 
Astept si eu astazi coletul cu MW2 sa vedem ce da din el, oricum la MP raman cel mai probabil la primul MW, still rulz, am nivel bunicel si se joaca inca in draci pe net... :smile:
 
Si cred ca o sa se joace in continuare. Ii doare la basca pe ei de MP-ul de PC. Batalia mare e pe console.
Oricum, jocul e bun, dar au sarit calul cu violenta si subtirimea povestii. Primu' era la fel de intens dar mult mai subtil. Asta e plin de explozii, inamici si alergat printre gloante si grenade.
Dupa ce o sa termin cele cateva ore de SP o sa trec inapoi la Dragonaj. :biggrin:
 
Am incercat sa joc si eu MW2. Slava celui de sus ca n-am dat banii pe el fara sa-l incerc.
Nu-mi place nimic: armele au o precizie infernala, nu poti sa gandesti nimic tactic petru ca trebuie doar sa fugi, scriptarea este dusa la limita dintre extrem si penibil iar atmosfera... hmmm, inca nu m-am prins daca vrea sa parodieze clisee hollywoodiene sau este bazat pe clisee, dar prost.

Singura chestie remarcabil este ce au reusit sa faca din idtech 3. In rest, skip, skip, skip.
 
OMFG! Credeam ca io-s singurul care am impresia asta. Multumesc lui Dumnezeu ca mai e unul ca mi-era frica sa scriu asa pe forumuri ca ma luau in suturi fanii. :biggrin:
Plus de asta am inteles ca nici partea de multiplayer nu e prea reusita.
 
Noi ca noi, dar sa vezi ce trist este sa fii reviewer de jocuri si sa indraznesti sa bashuiesti chestiile astea mainstream. Sau orice joc de la Valve. Esti ars pe rug.
 
PigBrother, tu eşti leat cu mine şi burebista, de-alde doi poli? :smile: Oare să fie nostalgia de vină?

Dom'le, ăsta e trendul acum la shootere, din păcate. Fugă, numai sânge-n ochi, fără să poţi gândi o ţâră, nici măcar nu poţi admira peisajul. Parcă şi-n Doom3 aveai mai mult timp.
Din ce am jucat în ultima vreme, face excepţie seria STALKER, care are puţin parfum de RPG şi nu numai. Să fie avantajul faptului că e făcut de ucraineeni, care sunt, ca şi noi, cu câţiva zeci de ani în urmă faţă de Occident? Păi dacă o fi aşa, chiar mă bucur...
 
Ma, daca vreti sa admirati peisaje, Oblivion e mare. IMO MW si MW2 sunt cele mai pijdi FPS scoase in ultima vreme. Sper sa nu blasfemiez cand le declar mai tari decat Bioshock.

Burebista, chiar nu te-a scos din sarite cand a crapat Roach? Nu te-a nedumirit oleaca felul in care a sfarsit Borodin?
 
Nu, vreau sa fac ce vreau, cand vreau, cum vreau. Daca mor, sa mor din ghinion sau prostie, nu pentru ca nu am facut actiunea X la momentul Y pe care l-a decis gamedesignerul. Este 2009, ffs. :biggrin:
 
Ma, daca vreti sa admirati peisaje, Oblivion e mare.

Lasă că am admirat peisaje şi în Crysis şi era tot şuter. Te puteai furişa, analizai teritoriul, inamicii, dar aici în CoD6, înţeleg, acţiunea se petrece pe spaţii înguste, dar să mor şi să reiau acţiunea la nesfârşit, parcă nu mai seamănă a joc. Cred că cele mai bune CoD-uri tot alea cu WW2 rămân.
Eu mi-am reinstalat NFSMW, că mi s-a făcut poftă de maşini. :biggrin:
 
Back
Top