Ultimele jocuri cu care ne-am delectat - impresii

Clear Sky mergea rau de tot pe setari medii, fara AA, in 1680x1050 pe 8800GT cu 512 ram, cica cu un giga ar trebui sa fie mai bine. Bine ca jocul e prea shooter pentru gusturile mele altfel mi-ar trebui upgrade. :biggrin:
 
Imi bag *#%! in el de Shift, joc eu cat joc, termin Tier 3 si jocul se gandeste sa imi stearga salvarile si sa ma pusa sa o iau de la capat cu toata cariera. This sux! :frown: Daca nu reusesc sa-l resuscitez, uninstall.
 
Pana mea, nu pot nici eu sa le iau pe banda rulanta pe toate, momentan vreau sa cumpar Trine si sa dau pre-comanda de Cod:MW2, asta cam seaca bugetul de joace pe anul asta... :tongue:
 
Shift e foarte ok şi nu are nici unul din bug-urile care apar la versiunile neoficiale :smile:

Păcat că-i 49.99 EUR pe Steam :insane:
 
Shift e foarte ok şi nu are nici unul din bug-urile care apar la versiunile neoficiale :smile:

Păcat că-i 49.99 EUR pe Steam :insane:

Sau 49.99$, la alegere.
 

Attachments

  • Shift.PNG
    Shift.PNG
    12.6 KB · Views: 33
Dude, m-am mutat în USA, am pus download zone pe Washington DC şi tăt în EU au rămas preţurile :biggrin:
 
Yep, that's the key: use a proxy :smile: Asta înțeleg eu prin "mutat în SUA", nu știu ce a făcut Neo pe-acolo de s-a mutat incomplet.
 
1. Acum ani de zile am jucat Dungeon Siege în rețea - a fost atât de captivant că am stat 3 oameni o zi și o noapte nedezlipiți de ecrane. Mai există ceva similar (nu WoW) și mai modern? Recomandări personale?
2. A jucat cineva seria Return to Misterious Island (Microids)? Sau seria Victoria McPherson's adventures? Nu prea se găsește nici un demo, iar prețul pe site e destul de mare (pentru jocuri din 2004-2005) ca să încerc direct cumpărându-le.
 
In sfarsit, I has it. PES 2010. :biggrin:
Da clasa oricarei versiuni de FIFA si are niste cerinte de sistem jenant de mici. Merge fluid chiar si pe grafica integrata Intel. Torchlight o sa trebuiasca sa mai astepte.

Si acum imi incerc norocul cu o intrebare, poate mai dau peste fani PES pe aici: Ce relevanta are procesorul pentru jocul asta? Mai exact producatorul procesorului, adica Intel sau AMD. Toate jocurile online sunt "Intel only" sau "AMD only" si undeva in descrierea jocului spune ca unele tipuri de meciuri sunt aranjate indiferent de tipul procesorului de pe care rulezi jocul. Google nu m-a ajutat sa elucidez misterul si pana primesc raspuns de la Konami poate imi da cineva un indiciu.
 

Attachments

  • DSC01188.JPG
    DSC01188.JPG
    56.6 KB · Views: 19
Măi, am şi eu PES 2010, dar totuşi, o întrebare: care e diferenţa faţă de PES 2009? Ce-am văzut eu:
- Alte filmuleţe (intros and shit), nu afectează playabilitatea şi nici măcar game experience pentru mine, deci schimbarea e cam degeaba.
- Comentarii aproape identice, parcă-parcă au băgat 2-3 fraze în plus, dar WTF. Mă aşteptam la ceva upgrade pe partea asta...
- (probabil) roosters actualizate pentru 2009-2010 season (nu ştiu, că oricum nu-i cunosc pe jucători :smile: ).
Altceva n-am remarcat. Grafica mi se pare mai slabă chiar, mai ales că unde PES2009 merge brici pe sistemul meu, PES2010 sacadează, dar nu în sensul de low framerate, ci se "agaţă" imaginea o dată pe secundă. Mişcare fluidă, hop!, mişcare fluidă, hop! şi tot aşa. N-am putut să joc un meci cap coadă. Bibilit setări, frecat imaginea, restartat sistem, dejaba.
Şi mă întreb: chiar era nevoie să scoată (yet another) PES? Că toate cele de mai sus mergeau lejer ca patch. Bine, foamea de bani e mare, but still...
Am citit câte ceva despre improvements aici, dar mi se pare că sunt schimbări minime pe care producătorul le prezintă cam umflate.
 
PES-uri, 2009 vs. 2010.

- iarbă 3D nexam la 2010, eu oricum n-o doream, dar arată mai bine textura,
- grafica mai bună la 2010 (eu am modificat un pic saturaţia culorilor): feţe mai apropiate de modele, umbre mişcătoare la cutele tricourilor (se vede bine la reluări), o ceaţă neuniformă vizibilă uneori (nu era în 2009, acolo era uniformă) etc.
- mişcări mai realiste ale jucătorilor, nu mai par roboţi ca în 2009.
Poate mai sunt şi altele, astea le-am văzut eu din prima.
Ce nu-mi place:
- pe Professional şi pe Top player, adversarii au nişte intervenţii prin alunecare prea perfecte, nene. Dă-i în mă-sa! Realism ciuciu. Apoi, tot pe nivelele alea, orice intervenţie a mea e sancţionată cu fault sau cartonaş.
- nu se salvează tacticile, formula de joc etc. La fiecare meci trebuie să le refaci...
- nu pot cumpăra în Master League jucători creaţi de mine.
Eu joc pe High, 1680*1050, AA 16xQ şi aniso16x şi, uneori se înţeapă şi la mine, la reluări. (8800GT+E5200)
Probabil că patch-urile viitoare vor reaşeza unele erori şi treburi legate de grafică. Şi 2009 făcea la fel (se înţepa).

Per total, jocul e mai bun ca PES 2009.







În comparaţie, FIFA 10 mi se pare oligofrenic ca gameplay, control etc. şi cu o grafică ce nu o întâlneşti nici la DirectX7... Bleahhh! Doar l-am instalat şi a şi zburat de pe HDD-ul meu.
 
Mersi de info :smile:
BTW, ce reprezintă beculeţele din stânga/dreapta numelor jucătorilor? Alea de la roşu la albastru? N-am ştiut niciodată, să-mi fie runşine...
 
Aaa, alea arată, cum să-i zic, motivaţia de a ataca, determinarea, efortul, concentrarea. Când echipa adversă e condusă, alea se duc spre roşu. Îmaginează-ţi un taur căruia îi arăţi roşu în faţa ochilor. :smile:
PS: cel puţin aşa erau în ediţiile trecute.
 
Back
Top