Ultimele jocuri cu care ne-am delectat - impresii

Am început şi eu Wolfenstein. Deocamdată, după primele misiuni, îmi place. Controlul este facil, cum îmi place mie la shootere. Revin cu impresii la terminare.
 
Nu cumva să vă apropiaţi de Street Fighter IV. E rigid, limitat şi neintuitiv, şi cere calculator de la NASA pentru un amărît de mediu 2D.

Vreau Virtua Fighter 5. :rulz:
 
Dude, I beg to differ. E foarte mişto, dar cere Microsoft Live pentru savegames, aşa că dacă nu daţi banii pe el, e mai mult de testing mode. Eu l-am testat, ca să zic aşa, şi mi-a plăcut.
Singura problemă e că dacă joci cu tastatura, te-ai lins pe bot de mişcări speciale cu Zangief. Ăilalţi fac ce trebuie şi din tastatură. Samples. Am să mai adaug, sunt salvate toate, numa' mi-a fost lene să mai convertesc la ele :smile:
 
Street Fighter IV

Aiurea!
Street Fighter IV este superb dacă îl joci cum trebuie jucat: pe PlayStation® 3. La fel și Virtua Figther 5 și Tekken 6 (sînt pe lista de achiziții :biggrin:).
 
Desi se pare ca sunt cam singurul de pe aici care se mai chinuie cu un PSP, pentru fanii platformei recomand Resistance: Retribution.
De la God of War incoace, jocul ocupa un onorant loc 2 in clasamentul personal.
 
Am încercat demo-ul de la Batman: Arkham Asylum şi am rămas bujbe. Un joc de cumpărat când va apărea full, rulează excepţional pe PC în rezoluţii mari, cu Physx şi AA şi toate bălăriile - extrem de surprinzător. Sistemul de combat este fix cum te-ai aştepta să lovească Batman - scurt, îndesat, să trosnească tăte oasele mufei nenorocitului - păstrând la final poziţia de strolling through the park one day :biggrin:

Also, recomand Spiderman Web of Shadows, un fel de Wolverine da` numai că te dai huţa pe pânze de păianjen şi ai nişte combos şi mişcări fun rău.

Pe partea de stealth, Velvet Assassin nu este prea cunoscut, dar arată genial, iar metodele de asasinat sunt pe cât de perverse - dai foc la uleiul în care stă un neamţ beat muci, tragi cuiul de la grenada pe care o are echipată, dai o gaură discretă în butoiul cu sarin de care se sprijină sau pur şi simplu îi tai beregata - pe atât de realiste şi de ales pentru o femeie asasin - skill & cunning VS brute force.
 
Un joc de cumpărat când va apărea full, rulează excepţional pe PC în rezoluţii mari, cu Physx şi AA şi toate bălăriile - extrem de surprinzător.
Neaaa... Asa e la toate, demo-ul merge perfect pe detalii full, iar cand cumperi jocul te trezesti ca iti cere inca cinspe mii de resurse in plus.
 
Prototype. Un fel de superman, spiderman, wolverine, GTA4 si zombie game all rolled into one. Gameplay-ul e super tare si learning curve-ul foarte scurt. Blood, gore si action all the way. Exista si varianta "sneaky" pentru impatimitii de stealth, da nu-i la fel de fun. Prima zi cand l-am instalat am stat pana la 4 dimineata sa termin cat mai multe misiuni.
Jocul are un story-line interesant: te trezesti intr-o morga, fara sa ai idee cine esti, cu cativa oameni de stiinta langa tine. Astia dau alarma cand se scoala mortu', te cauta prin oras politia, armata, CIA-ul, hoardele de zombies ce se inmultesc pe zi ce trece, prietenii te tradeaza, dar pe parcurs poti sa-ti "recapeti" memoria si sa intelegi ce esti consumand tinte ce detin informatii despre tine (care se plimba prin oras).

Din videoclip nu se vad decat putine din abilitatile pe care le poate invata caracterul si in general jocul e foarte bine balansat de activision (tu inveti sa dai cu ghearele dupa ei, ei vin cu elicoptere si tancuri).
 
Da' nişte jocuri n-a mai jucat nimeni? :hihi: Am început Wolfenstein şi eu şi deja mi se pare o mare panaramă...
 
Am jucat aşa:

Need for Speed: Undercover
+ are Evo X;
+ are şosele drepte şi late;
- are şosele drepte şi late;
- e cu băieţi de cartier/fufe/tuning/N2O/rap în spaniolă;
- e exagerat de uşor;
- e plictisitor.

Call of Duty: World at War
Am jucat vreo două misiuni. Bun. Mai vreau.

Unreal Tournament 3
Nu mă aşteptam să-mi meargă. Mers. Căzut faţa la grafică. Pînă acum, mai mult am admirat apa pe Torlan decît să distrug noduri. Îmi amintesc cînd UT2004 mi se părea avansat.

Wolfenstein
Nu l-am terminat încă, sînt la castel. Bunicel, dar cam plictisitor şi repetitiv. Ca şi burebista, folosesc doar MP43 şi Kar98, upgradate cu tot ce se poate. Nu prea văd de ce m-aş complica cu Particle Cannon şi alte minuni, cînd MP43-ul omoară cam orice din trei gloanţe, iar cu carabina dai headshot din capătul celălalt al străzii.

Şi acum să revenim la chestii serioase, gen a cui e mai lungă. :goofy: Deci care din Tekken sau Street Fighter poate să facă d-astea? (Săriţi la 1:21 ca să n-avem discuţii legate de grafică. Da, sînt nesimţit că l-am ales pe Akira, dar e preferatul meu. Nici cu Kage nu mi-e ruşine.)
 
Și eu mă uit prin Wolfenstein (teoretic trebuie să mă duc la spital, dacă asta spune ceva despre progres, mie nu prea), e relaxant și nimic mai mult, enervant că nu găsesc nici un "Tome" și cam jumătate din bani, dar sper că se poate juca și fără ele.
 
[...] enervant că nu găsesc nici un "Tome" și cam jumătate din bani, dar sper că se poate juca și fără ele.
Foloseste Veil cind haladuiesti prin oras/camere. O sa ai surpriza unor cutiute care apar cu rosu in Veil. Oare ce-o fi? :tongue:
Dupa bani tre' sa bintui prin toate camerele, strazile, balcoanele, etc. Cam multa vreme pierduta dar partea buna e ca Veil iti impusca doi iepuri, te misti mult mai repede si ginesti tomele.
In principiu cu tomele faci upgrade la Veil si cu banii la puscoace. Merge si fara ele, dar e mai fun cind ai ceva upgrade-uri la bord.
 
Wolfenstein nu e vreo capodopera, dar e un joc "cinstit", facut dupa o reteta clasica, bine implementata. Asta intr-o vreme in care toti fac fie jocuri cu grafica next gen dar lipsite de orice fel de substanta fie jocuri atat de complexe si cu idei atat de inovatoare incat nu le intelege nimeni. Simple, nice, mindless nazzi killing spree. :biggrin:
 
Prototype. Un fel de superman, spiderman, wolverine, GTA4 si zombie game all rolled into one.
Now that sh*t is fun... :smile: L-am instalat si eu acum si e chiar placut si usor de jucat, masacru total. Si povestea pare interesanta, ramane de vazut cum evolueaza (nu am jucat deocamdata decat intro-ul si prima misiune).
Da' tot trebuie sa fac ceva sa termin si eu GTA-ul ala odata. :goofy:
 
L-oi incerca si pe-ala dupa ce-l termin pe-asta daca am rabdare, putine jocuri ma conving sa le joc pana la capat.
 
Back
Top