Ultimele jocuri cu care ne-am delectat - impresii

Cât despre a doua afirmaţie... :tongue:
Probabil este suportabil pe un CRT sau un LCD mic, pe un LCD mare cu rezolutie mare deja ai pixelul cat unghia si e mai greu de inteles ce se intampla acolo... problema asta o am cu multe jocuri vechi care imi placea si inca imi plac foarte mult dar nu prea le mai pot juca. :frown:
 
Mi se pare ca merge la 640x480, ochiometric, ca n-am fost curios sa aflu exact. Daca ai monitor 1280x1024 nimeresti jumatate din rezolutia orizontala. Banuiesc ca il poti seta sa nu faca stretch/full screen.
De rulat pe vista s-ar putea sa mearga, dar va trebui sa despachetezi manual setup-ul fiindca InstallShield 3 sigur n-o sa mearga.
 
Sau pui ca monitorul sa nu faca strech, ci sa foloseasca doar pixelii necesari pentru a afisa fix rezolutia ceruta si te obisnuiesti cu "rama" neagra de jur imprejur. Evident sa poata si monitorul/placa video asa ceva.
 
Mda, Wolfenstein, cu ale sale ~15 fps, indiferent că e pe low, medium, sau high, e de nejucat. Păcat, părea să aibă un feel de Return to Castle Wolfenstein, care a fost un joc bun, dpmdv.
 
Pus patch. Sărit fps la 30, pe low. Pus medium. Tot 30. Pus high. Sărit la 40. :goofy:

XP, 4850e, 2 GB memorie, HD 4670.

Ne auzim peste două zile. :biggrin:
 
Joculetu' a fost o surpriza placuta. Da, nu are nu's ce grafica bengoasa, da e liniar, da e consolistic dar pentru mine una peste alta e OK asa cum e . Placut la mine gameplayu' si sniperu' upgradat la max cu pusca de asalt la fel au fost armele preferate. Un pic de Empower si Shield din An in Paste si am terminat jocu' in voia cea buna.
 
Cu ochii roşii de somn mă întorc la studiat după ce am terminat BridgeIt. Tot până la Complex, unde podurile îs în genul MacGyver: băiete, ai o cutie de scobitori, 3m de fieroaică, 2m de cablu, aracet, o cutie cu agrafe de biro`. Bagă un pod de 160m ancorat în 2 puncte :shocked:
 
Nu prea mă prind de ce printscreens la paste în paint apar ca ecrane negre.

All in all, jocul este structurat pe 4 niveluri de dificultate: easy, medium, hard şi complex, fiecare cu câte 8 "misiuni". Dacă easy le faci legat la ochi, la medium e nevoie de ceva gândire, pe hard neuronu` face spume iar la complex deja trebuie să gândeşti sideways :biggrin:

Ceea ce doare de fapt este bugetul... trebuie să faci podu`, dar în limitele bugetului - teamă mi-e că aşa se fac şi pe la noi podurile :biggrin: Întâi construieşti ce te duce capu`, p-ormă dai simulation, unde, dacă nu te-a dus îndeajuns, asişti la prăbuşirea podeţului. Dacă rezistă, dai play la simulation, unde un tren/maşină trece podul. Sunt misiuni în care îşi mai face de lucru şi câte un cutremur, uneori anunţat, alteori random. De obicei, la trecerea maşinii/trenului are loc zmulgerea părului din cap, motiv pentru care mă bucur că m-am ras în cap de curând :biggrin:

Partea proastă e cu podurile offset, momentan mă chinuiesc la misiunea complex 4, unde tre` să fac un pod d-ăla de se ridică (lapsus :biggrin:), dar nu simetric. Seamănă dar nu răsare cu misiunea hard 8 (ultima de pe hard), unde trebuie să faci un pod simetric care se ridică şi care să permită trecerea a DOUĂ vapoare alăturate :mad:

Cert este că mişcă neuronul serios.

Uite şi ceva de pe gamespot, unde sunt şi ceva screenies.
 
What a sh*t... merge doar pe Geforce-uri, studiez acum daca exista vreun patch neoficial pentru ATi.

LE: nu exista, de fapt Bridge It este doar un PontifexII cu grafica mai buna, facut ca un fel de demo tehnologic pentru Geforce, misiunile fiind (in mare parte) aceleasi. Revenim la PontifexII, pacat de grafica aia frumoasa... :frown:
 
Last edited:
Back
Top