Ultimele jocuri cu care ne-am delectat - impresii

Unde îşi ţine Stalker Shadow of Cernobyl screenshoturile? Am căutat în joc şi MyDoc şi nu-s. :what:

LE: Le-am găsit: în shared Documents sunt. :biggrin:
 
Revin cu impresii despre Stalker întâiul. Dom'le, m-a cam dezamăgit. Am aflat unul dintre cele 7 finaluri posibile: mi-am pus o dorinţă în sarcofagul de beton de la Centrală...

Din clipa în care am luat-o spre Prypiat, n-a mai fost cale de întoarcere, deh, aşa e jocul, cred. Problema e că neştiind asta, am tot salvat cu F6, iar untimul autosave e tot de la Prypiat. Deci, pentru alt final, cred că trebuie să reiau jocul, nu? Pfuuui! şi când mă gândesc cât m-am chinuit să-i omor p-ăia din drumul spre Centrală! :frown: De-abia după ce s-a terminat mi-a dat Dumnezeu gându-ăl bun să caut ceva cheaturi. :biggrin:

PS: Încolo, numai de bine de joc; super game!
 
Da, şi eu tot o dorinţă mi-am pus, şi s-a terminat ca un cur. Mă rog, nici n-am ştiut că sunt mai multe finaluri :smile:
 
Asta chiar e jocul unde zicala "Ai grija ce iti doresti" se aplica. Ai primit prea mult "aur" war4peace ?
 
hehe, ceva de genul... anyway, eu habar n-aveam de alternate endings, am mers aţă după cum m-a dus capul :smile:
În altă ordine de idei, în 3 zile şi-un pic apare pe Steam FEAR 2. Gonna buy that shit! Demo-ul e rupere, dar parcă am mai zis asta...
 
Daca ai ajuns in Pripiat nu trebuie sa reiei jocul de la capat decat in ipoteza nefericita ca nu ai activat questul cu camera de hotel din oras. :smile:
Este un lant mai lung de quest-uri, nu mai stiu exact ordinea.

Din punctul meu de vedere este unul dintre cele mai bune jocuri facute vreodata, chiar daca engine-ul este inca un porc ghimpos si handicapat.
 
Ce cameră de hotel? :biggrin: Deci trebuie să-l reiau (de fapt, l-am reluat deja). Şi, da, n-am mai jucat aşa joc. De pionierat din multe puncte de vedere.

PS: nu mai calc prin Prypiatul ăla de data asta. :hihi:
 
"Secret stash at Pripyat" se cheama questul. Google it carefully ca sa gasesti lantul de questuri fara de care o sa ratezi iar finalul bun. :biggrin:
 
Mă uitai adineori la un trailer pentru Perimeter 2: New Earth: să mor eu de am priceput ceva din el. Sound effects de genul "Pow-Pow-Pow" la infinit (cu "ominous background music"), neşte "goange" care se plimbă pe acolo, neşte stâlpi uniţi între ei prin dungi luminoase, şi cică ar fi "ăl mai mare şi mai tare" joc de strategie. WTF???
M-oi fi ramolit eu...
 
Burnout Paradise PC este cel mai fun joc pe care l-am incercat in ultimii ani, si primul cu masini dupa Test Drive Unlimited. Eu in general nu mai sunt atras de jocurile auto, in special cele tip circuit (GRID) ma lasa rece, dar astea cu oras in care umbli de capul tau si-ti iei misiuni cand vrei tu inca mai merg. Pentru cine nu l-a incercat pana acum, in Burnout nu e vorba de racing ci de adrenalina, cascadorii, distrugerea concurentei si in general cam de orice in afara de scopul pentru care a fost creata initial masina. Controlul este foooarte arcade si se potriveste cu stilul de joc, nu exista vitezometru, turometru sau schimbator de viteze pentru ca ar fi degeaba iar modul singleplayer nu foloseste decat la antrenament si la "descuiat" masini noi cu care sa te dai in multiplayer - desi il joc de 5-6 zile, inclusiv un weekend, abia aseara am facut permisul "B" pentru ca 90% din timp il joc in multiplayer. Dealtfel am o rugaminte, nu-l ingropati pana nu dati o tura online, va faceti user si intrati in Freeburn Online, merge indiferent ce versiune de joc aveti.

Din partea mea nota 10/10 pentru ca a reusit sa ma trezeasca din amorteala si pentru faptul ca nu am vazut nici cea mai vaga urma de agatare, totul merge perfect smooth desi gonesti la viteze absurde...
 
Fear 2. N-am jucat nica din Frica asta si am zis sa-i dau drumul ca tot vorbeste lumea frumos de el. Dupa juma' de ora pare OK. Oricum pe seceta asta e un balsam. :biggrin:
Merge blana (cel putin pina acum) cu tot ce-a pus el la maxim inclusiv HDR, bloom, ambient occlusion.
Week-end here I come.
 

Attachments

  • FEAR2_000.jpg
    FEAR2_000.jpg
    86.1 KB · Views: 34
  • FEAR2_001.jpg
    FEAR2_001.jpg
    127.9 KB · Views: 39
  • FEAR2_002.jpg
    FEAR2_002.jpg
    136.1 KB · Views: 40
  • FEAR2_003.jpg
    FEAR2_003.jpg
    134.2 KB · Views: 47
Beta ej tu :smile:
Acu' pe bune, ce-mi recomandaţi, să mă azvârl pe Steam version cum apare, sau să aştept şi să-l iau din magazin cu manual, DVD-uri frumos colorate şi alte alea?
 
Grafica mult mai bună decât la Firurile anterioare. Tot pe maxim la 1690x1050 merge fără probleme pe 8800GT. Singurul lucru ce mă supără e că nu mă lasă (driverul, cred) mai mult de 4x antialiasing. :frown:
Imaginile sunt în arhivă că mi-a fost lene să le fac resize la dimensiunea maximă acceptată.
 
Părerea mea o ştii. Acum am creierul îmbibat cu Stalker şi mi se pare un fel de Counter, Firu' ăsta. :hihi:
 
War, nu e chiar ortodox, dar ce-ar fi sa-l iei mai intii de *cough*acolo*cough* si dupa ce-l butonezi un pic te decizi singurel care varianta merita cumparata.
 
Back
Top