Ultimele jocuri cu care ne-am delectat - impresii

Sorry, mai departe de sani n-am reusit sa vad niciodata, si nu e stilul meu de joc - nu-mi plac third person-urile. Eu doar ma bagam in seama :biggrin:
 
Saints Row 2. Un arcade portat prost pentru PC. Seamănă mult a clonă GTA IV, cu plusurile şi minusurile sale.
Plusuri:
-customizarea caracterului: am reuşit să construiesc un caracter care îmi seamănă perfect :smile:
-tipurile de misiuni: largely arcade missions, pe nivele, devin din ce în ce mai dificile pe măsură ce creşte nivelul.
-freedom of choice: nu eşti legat de un main story, dacă vrei poţi să laşi story-ul principal să putrezească în timp ce te distrezi cu misiuni adiţionale.
-sistemul de punctare.
Minusuri:
-control atroce al caracterului/vehiculelor. Mai ales al vehiculelor. Camera e lipită de curul vehicolului, dacă faci un derapaj, te dor ochii de la modul în care se roteşte totul pe ecran.
-performanţă grafică inconsistentă. Iei o curbă, camera se învârte de nebună, hop, 5 FPS.
-grafica împrejurimilor: oraşul e repetitiv şi toate cartierele seamănă între ele.
Cel mai groaznic e controlul. Dacă se lucra niţel la capitolul ăsta, jocul ar fi crescut cu mult în rating-ul persona. Aşa însă... ugh. Păcat.
 
Poate cineva să spună două cuvinte despre seria Tomb Raider?

Prezent! :biggrin: Ce anume te interesează?

II e mişto, III e şi mai mişto şi foarte greu, fiind şi preferatul meu; primul e foarte mişto în forma Anniversary; The Last Revelation, Chronicles şi The Angel of Darkness nu am jucat (prea mult) - AoD se zice că e cel mai naşpa din serie; Legend şi Underworld sunt iar mişto şi cu grafică de mileniul 3, dar cam prea scurte şi uşoare.
 
Da, l-am instalat şi eu pe ultimul, dar nu pot controla cu săgeţile individa :frown: , iar cu gamepadul în afară de PES2009 n-am jucat. Pentru Dead Space am găsit rezolvare, pentru ăsta, nu încă.
 
Jucat si eu Dead Space mai mult de curiozitate dupa ce am vazut filmul. Iz fun la inceput. Pe urma devine plictisitor. Needs more cowbell. In costumul ala ma simt un fel de Big Daddy uber-rezistent si nu prea am motive grave de ingrijorare.
 
LE. Le complică și mai mult, nu acceptă plată în dolari pentru România, de fapt nu acceptă România ca billing address pe site-ul în dolari, trebuie să fac comanda pe adresa din State (nu e o problemă, le dau adresa de la birou), dar nu știu dacă o să accepte card emis în Europa sau îmi trebuie și card emis acolo. Cu prima ocazie o să aflu :frown: , dacă nu merge îmi iau un card prepaid.
Eu am cumparat direct de pe Steam ceva de 10 ioro - cu MasterCard, in LEI, de la ING.
Totul a mers normal si fara probleme.
 
Last edited:
Eu am cumparat direct de pe Steam ceva de 10 ioro - cu MasterCard, in LEI, de la ING.
Totul a mers normal si fara probleme.

Ai plătit prețurile în euro sau în dolari? Eu vorbeam de plată în dolari (magazinul USA) dacă prețurile sunt mai bune ca cele în euro, că de cumpărat de pe Steam tot cumpăr de câțiva ani și nu am avut nici eu probleme.
 
În sfârşit am găsit un joc ce merită toată atenţia. Până la el am jucat cele 2 Crysis şi am încercat 007-Quantum of Solace (brrr!), Devil may cry (bleahhh!), Prince of Persia (pt. copii), Mirror's edge (pt. fete), NFS Undercover ( :bash: ), Dead Space şi Fallout3 (despre ultimele două n-am ce să spun). La început, până mi-am dat seama că vrea să copieze realitatea cât mai fidel, am avut probleme cu controalele. De obicei, nu citesc manualul jocului, ci încerc să descopăr intuitiv acţiunile personajului. Personajul oboseşte, se încăpăţânează să nu se mai deplaseze dacă aduni toate armele şi obiectele din drum, ca aurolacul. Însă cel mai real este decorul: creează o atmosferă cum nu mi-a mai fost dat să văd de multă vreme. Din păcate, încă n-am reuşit să desluşesc sensul jocului, mă învârt în cerc. Dar abia l-am început. :tongue: Ştiu că mulţi l-aţi terminat şi deja v-aţi dat seama despre ce joc e vorba: S.T.A.L.K.E.R. :smile:
 
Da, primul e excelent. L-am terminat şi I enjoyed every second of it. Sequel-ul, în schimb, n-am rezistat să-l joc nici 10 minute.
 
Da, intr-adevar primul STALKER a avut un impact mai mare decit cel de-al doilea. Oricum l-am terminat si p'asta ca e din serie. :smile:

Acu' ma stradui cu Cryostasis. Ciudate jocuri mai fac si rusii astia. :biggrin:
 
Pontifex II

Joc de construit poduri. Usor la inceput; greu la sfarsit. Aproape imposibil pe alocuri. :smile:

Printre cele mai interesante poduri:
Pontifex-Complex3.jpg
Complex 3
Pontifex-Extra2.jpg
Extra 2
Pontifex-Extra4a.jpg
Extra 4 - coborat
Pontifex-Extra4b.jpg
Extra 4 - ridicat
Pontifex-Extra6.jpg
Extra 6
Pontifex-Extra7.jpg
Extra 7
Pontifex-Extra8.jpg
Extra 8
Pontifex-Extra9.jpg
Extra 9
 
Eu am terminat Pontifex 1 dar la Pontifex 2 m-am blocat la podul din poza 2.
 
Încearcă World of Goo. Un fel de pontifex mai complex :smile:.

Cum poţi compara World of Goo cu Pontifex? Potifex e pentru oameni serioşi. :tongue:

Am jucat şi eu World of Goo vreo oră şi mi-a plăcut, e simpatic joculeţul. Dar n-a apelat la intuiţia mea de constructor cum a făcut Pontifex.
Înainte de Potifex am jucat Bridge Builder,un fel de Pontifex dar rulat in MSDos, trenul trece o singură dată şi podul e valabil chiar dacă se prăbuşeşte după ce trece trenul. Jocul ăsta cred că l-au proiectat injineri români, că numai la noi cade podul proaspăt renovat. :biggrin:

bridge_builder.jpg
 
Back
Top