Ultimele jocuri cu care ne-am delectat - impresii

Pe mine m-a convins Neo, plus ce-am mai citit pe net.:biggrin: Acum să văd dacă 7900GS mai e bună de ceva sau trebuie una nouă cu ocazia asta (mai degrabă varianta asta). Efectele alea PhysX merg şi pe Ati prin vreo emulare software(CPU) sau doar pe nVidia? Că nu prea mă decid între 4830 şi 9800GT.
 
PhysX e doar o accelerare, ar trebui să ai aceleaşi efecte şi fără hardware PhysX/CUDA, dar cu o încărcare mai mare pe CPU, adică fps (mult) mai mic.
 
9800GT ftw, asta dacă nu te deranjează (ye, right) lipsa overlay. Drivere mai mature, suport mai bun, PhysX (da, merge numai pe NVIDIA afaik); first hands on, şi-a luat un prieten şi este extrem de încântat de ea. Bine, a trecut de la 7300GT, dar totuşi :biggrin: Preţ - 520 RON, Gainward Bliss. Construcţie solidă, memoriile răcite aiurea dar bine protejate, overall îşi merită preţul.
 
Incercat 4830 aseara, se incinge de o ia naiba (71 e grade imediat dupa boot in Windows, revine la 75 dupa un joc, 100 de grade in jocuri), e lunga cat o zi de post, dar are potential de overclocking solid: de la 500/1000 default urca la 690/1050 din auto-tune propriu, dar e stabila si la 725/1050. 40% in plus la GPU nu e rau.
 
Da, tocmai de asta îmi făcea cu ochiul 4830, mai ales implementarea de la MSI care are un potențial foarte bun de o/c, însă uitându-mă pe link-ul dat de miahi parcă aș prefera un 9800GT (s-ar putea să am o ofertă bună la un Twintech cu CoolerMaster pe el), îmi plac detaliile de genul ăsta.

Btw, țin să precizez că Valve sucks. De când au trecut prețurile în euro nu prea mai merită să iei jocuri de pe Steam. Mirror's Edge e aproape dublu față de magazin. Iar magazinul nu-l are pe stoc. Și se mai miră că-l ia lumea de pe torente. :frown:
 
Eu cu prima ocazie o să-l cumpăr, la fel şi Race Driver Grid. Sunt jocuri excelente, care merită să stea originale pe raft :smile:
 
Btw, țin să precizez că Valve sucks. De când au trecut prețurile în euro nu prea mai merită să iei jocuri de pe Steam. Mirror's Edge e aproape dublu față de magazin.
Cauza nu e trecerea în euro, s-au scumpit și cele în dolari - vezi comparativ prețurile în Euro sau USD. Înainte de revelion au anunțat o promoție urmată de o scumpire, în weenedul respectiv prețurile erau anunțate a fi la jumătate față de cele de după 1 ianuarie. Și erau chiar mai mici :smile:
 

Attachments

  • Steam_EUR.jpg
    Steam_EUR.jpg
    176.6 KB · Views: 33
  • STEAM_USD.jpg
    STEAM_USD.jpg
    142.8 KB · Views: 25
Daca si topaiala asta cu schimbari rapide de combinatii de taste care se desfasoara in niste culori ciudate cu HDR voua vi se pare fun e clar ca am imbatrinit.

Hahaha, chiar vroiam să scriu un mic review şi eu, tot cu aceeaşi părere. :biggrin: Pare joc gen Barbie, de fetiţe. A şi reuşit să-mi blocheze Vista x64, dar l-am flituit din Task Manager.
 
Moşilor. :biggrin:

La mine pe Vista x64 merge foarte ok, citiţi chestia cu patch 1.0.1 şi cum PhysX activat fvte jocu` la misiunea 3 fără el :biggrin:
 
Pus patch si patch si merge blana cu PhysX. Numa' ca m-am blocat undeva unde ar trebui sa fac nu's ce combinatie letala de mers pe pereti cu intoarcere la 90° cu triplu tulub cu dublu axel si aterizare intr-o rina asa ca jocul atirna de un fir de mouse pentru un uninstall.
 
Recunosc că n-am pus niciun patch şi mi se cam blochează aleatoriu. Citisem undeva că merge mai bine cu Forceware beta 185.xx, ieşit de curând. Mama mă-sii, parcă sub XP x86 nu era nevoie de atâtea patch-uri.
 
Cauza nu e trecerea în euro, s-au scumpit și cele în dolari - vezi comparativ prețurile în Euro sau USD. Înainte de revelion au anunțat o promoție urmată de o scumpire, în weenedul respectiv prețurile erau anunțate a fi la jumătate față de cele de după 1 ianuarie. Și erau chiar mai mici :smile:

Da, dar uite, chiar în cazul Mirror's Edge: e 49,99$ la ei, la noi e 49,99€. E drept că dacă pui TVA la cel în $ diferența nu mai e așa mare. Oricum, o să-l comand de la noi când intră pe stoc, e 130 lei.
 
Văd că prețurile variază în ambele sensuri, Vanguard Saga of Heroes e 15$ sau 8 EUR (aproximativ corect), Mirror's Edge e 50$ sau EUR (aiurea), iar Command and Conquer: Red Alert 3 e 50 EUR sau 30$ (aberant!!!). Acum că Valve vinde de la mai mulți publishers cred că fiecare își alege ce prețuri vrea pentru $ și EUR și Valve doar le vinde la prețul cerut.

Asta înseamnă că e fiecare dată când îmi mai cumpăr un joc o să stau să aleg care variantă e mai avantajoasă. De ce ne complică ăștia viețile?

LE. Le complică și mai mult, nu acceptă plată în dolari pentru România, de fapt nu acceptă România ca billing address pe site-ul în dolari, trebuie să fac comanda pe adresa din State (nu e o problemă, le dau adresa de la birou), dar nu știu dacă o să accepte card emis în Europa sau îmi trebuie și card emis acolo. Cu prima ocazie o să aflu :frown: , dacă nu merge îmi iau un card prepaid.
 
Cancergame. Bolnavi mai sunt unii ... creatori, bre. :what:

Mai on topic: joc, în sfârşit, şi eu, în paralel, cele două Crysis (~ şi ~ Warhead) acum. La primul sunt aproape de sfârşit, cu o magaoaie d-aia mare pe puntea portavionului şi nu prea ştiu cum să ajung în cală, că trebuie să iau un tun modificat... mă rog. Impresia generală, fără a puncta pe vreun aspect anume, e că sunt jocuri pe care le ţii minte, adică bune. E-adevăta că şi sunt fan FPS. Sunt şi capitole de 2 lei, dar pe ansamblu mi-au plăcut: grafica e mişto, dar tot se vede că e... grafică. Mai e niţel de lucru.
 
Back
Top