Ultimele jocuri cu care ne-am delectat - impresii

Mass Effect - un FPS-RPG, pentru cine a jucat K.O.T.O.R. jocul i se va părea familiar, deși universul e diferit. Destul de bun, story captivant, relativ scurt dacă faci doar misiunile principale, mai lung cu misiunile secundare. Clase diverse pentru personaje, teoretic se poate rejuca cu 2-3 clase diferite cu stiluri diferite în diverse combinații de Combat/Biotic/Tech.

Posibil spoiler
Din păcate misiunile secundare sunt complet opționale, în afară de experience points și de bani nu ajută cu nimic. XP spre sfârșitul jocului aveam mai mult decât era nevoie (cu 3/4 din misiunile secundare făcute) iar banii nu sunt deloc o problemă în joc, aproape că nu ai nevoie să cumperi ceva (capturezi).

Finalul lasa loc clar de o continuare.
 
Crysis Warhead. Terminat in 4 ore s'un pic. Grafica frumoasa, ceva arme noi, si cam atit. Parca ceva mai alert ca primul, merge sa-ti umpli o zi de joaca. :biggrin:

S.T.A.L.K.E.R. Clear Sky. Deocamdata astept un nou patch prin 26 septembrie asa ca doar am aruncat un ochi prin el. Cu citeva tweak-uri de p'aici arata foarte bine si se misca OK (deocamdata).
In plus pentru cei cu quad-uri (si dual-core) am dat de un post interesant cu un mic tweak care cica ar pune toate core-urile la treaba.
Am incercat si eu pe dual-ul meu si a iesit cam asa:
- lasat in voia lui asa cum vine de la mama lui. Screenshot + graficul din Rivatuner

ss_no_affinity.jpg stalker_no_affinity.png

- dupa tweak-ul de mai sus

ss_affinity.jpg stalker_affinity.png

Se cam vede un balans mai corect pe core-uri dupa chestia aia. Sunt curios daca se simte si ceva la FPS-uri, mai ales la cei cu quad-uri.
 
The Witcher Enhanced Edition. E primul RPG pe care-l joc in viata mea. Nu-mi placea genul. Jocul asta m-a lasat cu gura cascata. Nu prea am cuvinte sa-l laud. Pot sa spun doar ca in week-end am avut 2 zile a cite 12 ore jucate non-stop. Eram zombi prin casa. :biggrin:
N-am patit sa ma prinda un joc in halul asta de la STALKER incoace.
Probleme n-am avut cu el. O singura data mi-a dat un crash, in rest a mers lin si placut ochiului.
Singura mea ciriiala ar fi dialogurile nenumarate si interminabile (uneori) da' am inteles ca asta-i genul. Ma rog, daca dai click repede nu se simt prea tare. :biggrin:
Una peste alta jocul e un must have.
 
Eu am jucat The Witcher de două ori până la capat, pentru că prima dată nu am obţinut toate ... ăăă ... cardurile şi nu am făcut toate side-quest-urile. Pot spune şi eu că de la KotOR nu m-a mai prins un joc aşa.

Acum mă joc printre picături Mass Effect, după care parcă văd că mă reapuc de The Witcher. Groaznic ...
 
Am terminat Witcher în trecut, acuma mi-e groază să instalez EE-ul, că iar pierd nopţile...
Mass Effect? Terminat, merge, e un joc plăcut.

LE: la Witcher - EE vedeţi soundtrack-urile de pe DVD3, de asemenea filmuleţele sunt excelente.
 
The Witcher e din-ala cu multa vorbarie care trebuie sa stai s-o asculti (gen KotOR) sau poti sa joci si Diablo-style? :biggrin: Ca n-am rabdare, RPG-urile care sunt axate pe dialoguri interminabile si fara de care nu poti avansa nu ma atrag mai deloc, n-am rezistat la KotOR, TES, etc...
 
Amestecat; uneori e vorbărie, dar BINE structurată, meaning you DO make choices. Şi alteori dai în ei ca'n fasole cu orele.
 
Making choices sux. :biggrin: Ramane sa astept Diablo III, Sacred 2 sau Dungeon Siege 3.
Momentan imi mananca timpul Devil May Cry 4, e destul de fun, desi are limitarile sale, modalitatea de progres eset un pic cam neintuitiva in unele momente, te invarti prin zeci de camere fara sa te prinzi foarte usor unde trebuie sa ajungi sau ce trebuie sa faci. Insa sistemul de lupta, cu 3 tipuri de arme, multe combo-uri, este excelent si este cam punctul principal de atractie al jocului, avand in vedere povestea are si ea scaparile ei si nu se leaga foarte bine (plus ca, nu ma prind de ce, in secventele cinematice sunetul este decalat cu cateva secunde bune mata de imagine si sunt destul de greu de urmarit :mda:).
 
Clive Barker's mult asteptat JERICHO

Intr-adevar mult asteptam sa apara ceva care sa-mi override feelingul lasat de binecunoscutul Undying,ca sa apara Jericho pe consola (cacat).Aparuse si versiunea PC,dar facut sa joci de pe gamepad(cacat).De altfel grafica e exceptionala pe dx10,cred ca era prima mea experienta pe dx10.Fizica zipp0,gradul de libertate zipp0 ,la inceput nu stii ce tre sa faci,chiar daca esti gamer de ~10 years.Efecte sonore zipp0,plus ca daca joci pe setat dificultate maxima,feelingul tot zipp0 ramane.Concluzie :frumos,se instaleaza repede,dar zipp0.
 
Neo, pe lângă Wiki mai adaugă umorul sec al personajului principal. Cu voice acting de calitate.
 
A aparut Call of Duty: World at War... n-am jucat decat o mica parte din prima misiune, aseara tarziu (pe XP nu pornea si asta a fost motivul care m-a facut sa incerc Vista x64, si instalarea s-a terminat destul de tarziu), insa prima impresie este cat se poate de bune. Initial n-am fost incantat de revenirea la WW2, cam fumata povestea, insa macar au amplasat actiunea in Pacific, cu locatii si batalii noi... doar MoH: Pacific Assault a mai avut o tentativa cu astfel de locatia, insa nu a fost una foarte reusita, mecanica de joc era pur si simplu mai slaba decat in primul joc al serie. Insa prima impresie lasata de WaW arata ca este un urmas demn de CoD4: MW, care, in opinia mea, este cel mai bun shooter facut vreodata, si unul din cele mai bune jocuri peste care am dat.
Iar Sacred 2 ma enerveaza, skill-tree-ul mi se pare complet ne-intuitiv, dificil de inteles fiecare chestie ce face si cum iti poate influenta dezvoltarea personajului. Voi incerca si cu alt personaj (prima alegere a fost Inquisitor), sa vad ce si cum, desi cred ca voi ajunge sa re-instalez a n-a oara DiabloII... :biggrin:
 
Hmm, dacă tot am terminat Fallout 3 (finalul e de căcat, scuze de limbajul tare), poate mă apuc ori de Dead Space, ori de Sacred 2. Sacred 2 sună interesant, cel puţin din ce-am văzut până acum.
 
Ati putea sa-mi recomadati ceva pentru PSP?

Am incercat cateva jocuri, insa niciunul nu s-a ridicat la nivelul God of War pe care l-am jucat pana cand am facut batatura la degete.

Tot o surpriza placuta au fost jocurile din seria Burnout (niciodata nu mi-au placut jocurie de racing, insa astea m-au prins tare de tot.

FIFA, UEFA, PES nu ma atrag deloc, Final fantasy nu mi-a placut, iar unele jocuri precum Patapon chiar nu inteleg pentru ce au primit rating mare pe siturile de specialitate.
 
Back
Top