Ultimele jocuri cu care ne-am delectat - impresii

Daca tot trec printr-o pasa antitero am revizuit titlul de referinta al genului: SWAT 4 de la Irrational/Vivendi. Aceeasi atmosfera ca in joculetul de saptamana trecuta, cu multe plusuri, dar si cateva minusuri.

In principiu, marele plus la SWAT 4 este IA-ul coechipierilor si al inamicilor, mult mai bun, si interfata mult mai detaliata. Deja nu este suficient sa am la indemana MP5-SD-ul meu de incredere, pentru ca daca nu intru pe o usa ca la carte o iau in freza de la un tip care statea cu vreun pistol indreptat exact spre usa. Si cand intri ca la carte risti s-o mierlesti de la suspecti mai colerici, dar de aceea in general tac-leaderul nu e point :smile: Spre deosebire de celalalt joculet, care era chiar arcade, SWAT 4 e bun: proceduri, conteaza ce fel de munitie folosesti, accent pe dozarea fortei letale, un tazer sau un spray paralizant folosit cand trebuie in locul munitiei de lupta chiar conteaza.

La un moment dat pare ca totul se rezuma la rutina: deschizi usa, flashbang sau cs, degetul pe tasta de "urlat police everybody freeze", linistit recalcitrantii. Insa aici intervine al doilea nivel de joc, manevrarea elementului de lupta in intrari combinate, pentru un punctaj cat mai bun. Care insa e sublim, dar lipseste cu desavarsire.

Marele minus al jocului dpmdv, care il face enervant de nerealist, e ca ai doar 4 oameni, plus shaful. Eu n-am mai pomenit ca intr-o casa plina de sectanti nebuni cu arme automate, care au minat totul cu explozibili casnici, sa trimiti 5 politisti amarati, oricat de duri ar fi ei, vorba aia, pe astia i-au tampit filmele. Unde e planul operational, ca la rainbow six, cu gocodes, 3-4 squaduri, coordonare, inamici care se regrupeaza!? Am inteles ca se poate juca asa ceva in multi, dar single-ul e dezamagitor de naspa in aceasta privinta.
 
Last edited by a moderator:
Aha, tu nu joci decât originalele™. :biggrin:

Eu joc acum doar chestii legale. Exista un avantaj ascuns: eu nu ma stresez cu upgrade-ul placii video, cu racirea ei, cu galagia de la coolerul ei, cu faptul ca sursa e stresata de ultimul racnet de placa video. De asemenea treaba asta nu imi streseaza bugetul de upgrade.
 
[...] eu nu ma stresez cu upgrade-ul placii video, cu racirea ei, cu galagia de la coolerul ei, cu faptul ca sursa e stresata de ultimul racnet de placa video. De asemenea treaba asta nu imi streseaza bugetul de upgrade.
Aha, deci inteleg ca esti relaxat complet. :biggrin:
Pai baga un joc atunci. :tongue:
 
Pontifex II

Desi nu e nou jocul, probabil unii dintre voi il stiti deja, mie imi place la nebunie. Inainte de el am jucat bridge builder, ceva asemanator dar mai vechi si cu ceva mai putine facilitati.
Pentru cei ce nu-l cunosc puteti intra aici sa va faceti o impresie.
Iata si o imagine:
pfx02.png

Daca mai stiti jocuri asemanatoare, feel free to buzz. :biggrin:
 
M-am reapucat de Worms Armageddon :smile:. Pe vremuri jucam cîte 3-4 oameni, acu' doar eu cu calculatoru'; evident, cînd e în avantaj mă enervez şi ies (mă seacă rău de tot cu cîtă precizie dă loviturile cu bazooka :capu:)
 
Tocmai mi-am dat seama ca de un an si ceva (mai exact din mai 2006) am tot jucat, mai mult sau mai putin, Oblivion. Cu pauze de o zi sau de o luna intre salvari, dar a fost permanent acolo. That's a first. :goofy:
 
Eu mi-am pus pe N80 un emulator de GBA. M-am apucat sa joc jocurile din seria Legend of Zelda si alte cateva joculete misto de GBA. Am incercat si mai multe variante de Worms, insa nu mi-au placut deloc.
 
Ghost Recon: Advanced Warfighter 2. Frumos si greu, plang si dau reload, plang. Pacat ca se misca putin cam prostut pe antichitatea mea, dar e OK. :smile:
 
N-Gage™

N-Gage™ e tare fain. Io m-am jucat foarte mult Collin McRae Rally 2005. Worms n-am decât Wolrd Party şi mă enervează, iau bătaie de fiecare dată.
Rayman e foarte mişto şi, la fel, Mile High Pinball (care devine exasperant de greu de la un punct). În rest, nu prea mai ştiu; mai am o gălăgie de jocuri da' mi-a fost lene să le instalez. :tongue:
 
Back
Top