Ultimele jocuri cu care ne-am delectat - impresii

Battlestations: Midway
Genul de joc pe care il asteptam de mult, desi inca nu e acolo unde il voiam si e si prea scurt in campania Single-Player: 11 misiuni si gata, iar primele 2 dureaza cite 10 minute. Prea arcade dupa gustul meu (seamana un pic cu misiunile navale din Battlefield 1942), dar m-a prins intr-o seara si l-am terminat in cursul noptii (in timpul saptamanii), ceea ce inseamna ca e destul de bun ca sa il joc :smile: Acum l-a luat la butonat fiul meu si e cam greu pentru el, dar inca distractiv. Daca cineva integreaza Silent Hunter 3(4) CU IL-2 si ceva gen Destroyer Command si pune o campanie ce tine pe toata durata razboiului iese ce ar fi putut B:M sa iasa.
 
Sincer mie mi s-a parut o porcarioara. Da' l-am terminat pina la urma. :smile:

Acu' ma dau cu S.T.A.L.K.E.R. si nu mai tin minte un joc care sa ma prinda in halul asta. Recunosc ca nu-mi place partea de RPG din el (nu joc RPG-uri), mai are citeva bug-uri mititele, dar in rest e captivant.
A iesit deja un patch care-l face si mai greut da' in schimb tre' s-o iei de la inceput ca nu sunt compatibile salvarile.
Asta e, mai am un pic si-l termin si o sa-l reiau peste citeva luni cind o fi patch-uit bine. :smile:
 
Nu e pagina oficiala, ci doar primul test de placi video mainstream pentru jocul asta. Urmeaza placi video high end si procesoare. :smile:

Eu cu X2 3800+/1GB RAM/7900GS l-am jucat cit se poate de OK cam asa:
- din meniul Basic: 1280x1024, Object Dinamic Lighting, detalii High
- din meniul advanced: balansate.
Cu inca un GB de RAM sigur as fi avut viata mai usoara, dar si asa mi-a facut scurte pauze doar la schimbari bruste de peisaj cind trebuie sa incarce noi texturi, in rest a mers brici la partea de shooter/RPG. :biggrin:
De fapt am facut si doua poze cu setarile mele.
 

Attachments

  • basic.jpg
    basic.jpg
    78.5 KB · Views: 120
  • advanced.jpg
    advanced.jpg
    83.3 KB · Views: 90
Probabil ca ma ramolesc dar eu unul nu am intilnit o imbinare mai fericita intre grafica-atmosfera-gameplay-AI pina la acest joc.
...and out. :smile:
 

Attachments

  • 01.jpg
    01.jpg
    113.6 KB · Views: 144
  • 02.jpg
    02.jpg
    102.3 KB · Views: 137
  • 05.jpg
    05.jpg
    96 KB · Views: 149
  • 07.jpg
    07.jpg
    147.2 KB · Views: 142
  • 18.jpg
    18.jpg
    193.9 KB · Views: 144
Din pacate nu pot sa apreciez un joc pentru grafica. Daca un joc nu reuseste sa ma tina lipit de tastatura prin jocul in sine, atunci nu pot sa spun ca este reusit. Daca vreau grafica tare ma uit in scene de 3DMark :smile:.

Chiar daca atmosfera e reprodusa foarte bine, daca roata aia de carnaval era mai mica, nu cred ca ar fi deranjat pe cineva. La fel si cu textul scris in rusa. Ideea e ca as vrea o actiune mai... captivanta. Nu o atmosfera care pana la urma nu trebuie sa fie copiata din realitate ca sa ma incite (vezi HL/HL2).

My 2 cents.
 
Stalker are cea mai buna atmosfera de la Deus Ex si Half-Life incoace. Daca te-ai suparat ca mori prea repede poate ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte sa-i dai uninstall din fundul gradinii. :goofy:
 
Daca te-ai suparat ca mori prea repede poate ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte sa-i dai uninstall din fundul gradinii. :goofy:
You're getting a little ahead of yourself :smile:.

Nu am jucat destul cat sa mor prea repede. Adica niste caini si cativa mistreti te omoara cam greu cand umbli numai cu shotgun-uri dupa tine. Am murit o singura data, atunci cand am atacat tabara unora de la care tot luam misiuni, in incercarea de a testa AI-ul. Asta chiar m-a impresionat. In orice alt joc ar fi fost floare la ureche. Aici am reusit sa omor 4 si m-am chinuit. :smile:
 
Ca sa fie clar la ce ma refer, HL are o atmosfera captivanta, un storyline bun, si jocul in sine, ca actiuni pe care trebuie sa le intreprinzi, chiar si interfata sunt bune. Ei, la acest ultim capitol STALKER-ul m-a dezamagit. Inca mai joc in speranta ca poate cand oi da de ceva actiune se schimba situatia.
Pe moment e ca o mancare din care lipsesc sarea si piperul. Si oricat de bine ar arata si ce ingrediente s-ar folosi, tot cam fara gust ramane :smile:.
 
ursamajor incearca, ca nu musca. :biggrin:
Daca nu iese ceva jucabil in DX9 dupa ce tragi de toate sliderele alea mai spre minim il poti juca in DX8.1 cu toate la maxim si tot o sa arate OK.
 
Last edited:
Păi cred că o să-ncerc să-l joc. Văd eu ce iese. RAM am 1GB, dar moşul ăla de GU (care şi-a făcut treaba la vremea lui) sper să nu se opintească... :biggrin:
 
ursamajor incearca, ca nu musca. :biggrin:
Daca nu iese ceva jucabil in DX9 dupa ce tragi de toate sliderele alea mai spre minim il poti juca in DX8.1 cu toate la maxim si tot o sa arate OK.

It's just me sau pentru a vedea despre ce e vorba trebuie sa te inregistrezi pe un forum etc?
 
Sorry guys, habar n-aveam de chestia cu atasamentele.
Le-am pus aici.
 

Attachments

  • 1dx8.JPG
    1dx8.JPG
    107 KB · Views: 133
  • 1dx9.JPG
    1dx9.JPG
    108.8 KB · Views: 116
  • 2dx8.JPG
    2dx8.JPG
    144.7 KB · Views: 132
  • 2dx9.JPG
    2dx9.JPG
    139.7 KB · Views: 120
  • dx8vsdx9.jpg
    dx8vsdx9.jpg
    143.7 KB · Views: 108
Dacă se mişcă bine, e OK pentru mine şi DX8.
Later, later Edit: Dom'le, l-am început şi eu şi arată destul de bine şi DX8. Atât doar că din când în când mai swăpuieşte. Fiind abia la început nu pot exprima o părere vis-a-vis de gameplay, dar observ că acţiunea se derulează cam lent pentru gustul meu. Poate fiindcă îmi plac shooterele 100%. Oricum, sper că mă voi adapta ca şi cu HL2, care mi-a plăcut foarte mult. :smile:
 
Last edited:
Back
Top