Ultimele jocuri cu care ne-am delectat - impresii

Exagerez? Nu cred. Nu vreau sa fiu mai catolic decat papa, mi s-a parut... de fapt mi se pare o folosire "ca nuca-n perete" a respectivului cuvant.

E greu sa folosesti cuvinte pe care nu le stii.
 
Domnule Dashu, hai sa vedem si posturile dumneavoastra:

imagine de boot - imagine de pornire
e freeware - este gratuit
/OT (cred)
Pai se pare ca aici lumea nu este "crazy" - "nebuna"
Neo check - Neo, verifica
dupa ce schimbi fanurile - probabil ventilatoarele, nu?
PigBrother merci de - multumesc
My bad! My bad! - greseala mea

si lista poate continua.

Asa ca sunteti exagerat si v-as ruga sa aveti mai multa intelegere fata de ceilalti membri ai forumului. In eventualitatea in care doriti sa continuati discutia despre dungeon/donjon/greselile pe care le fac altii si papa de la roma, va rog sa o faceti prin intermediul mesajelor private. Multumesc pentru atentie.
 
Aham.. am prins ideea in lumea asta de elitisti orice cuvant din engleza este bine venit.

Recunosc ca "fanurile" si "Neo check" sunt aiurea. Nu-s fan Pruteanu, dar in multe cazuri depinde de context.

In expresia: Pai se pare ca aici lumea nu este "crazy"... cine stie la ce am facut referire a prins ideea, cine nu... imi da peste ochi.

P.S. gata... e ultimul meu post offtopic pe XF.
 
Recunosc ca "fanurile" si "Neo check" sunt aiurea.
Atunci ati inteles ca si dumneavoastra gresiti si nu v-a facut nimeni observatie publica ca ati utilizat aiurea acele cuvinte. De aceea v-am rugat sa fiti mai rezonabil.

Si va multumesc pentru crezul ca facem parte din elita! Este imbucurator pentru noi sa auzim asta.
 
Armed Assault demo. Jocul e lansat de câteva săptămâni în germană, cehă şi poloneză, dar abia peste 2 luni apare varianta în engleză. Oare de ce?
- e doar un Operation Flashpoint 2.0 beta. OPF ajunsese la 1.95 acum vreo 3 ani, între timp a primit grafică DirectX9 (copaci şi tufişuri mai frumoase, stâlpişori reflectorizanţi pe marginea şoselei şi clădiri mai mari), dar în esenţă e acelaşi joc, cu aceleaşi limitări şi buguri. Ah, există acum a doua turelă pe tancuri (comandantul poate folosi mitraliera de 12.5) şi Gatling pe elicoptere - ce îmbunătăţire enormă :lol:

Pentru cei ce au aşteptat 5 ani OPF 2, părerea mea e că vor fi tare dezamăgiţi. Pentru fanii de Battlefield 2 sau care o mai fi la modă acum - se poate încerca, dar hărţile uriaşe vor fi insipide fără măcar 20-30 de jucători umani.
 
Am terminat FarCry. Concluzii:
grafica e super si nici nu mananca multe resurse comparativ cu Oblivion,
e suparator de linear pe alocuri,
atmosfera e cam monotona dar suportabila,
armele sunt mult prea asemanatoare intre ele si unele scot fum de nici nu mai vezi in ce tragi,
povestea e absolut idioata,
interactivitatea cu mediul este practic absenta.
 
Loco Mania - joc logic pentru copii mici sau copii mari (aka adulţi). Primele nivele sunt distractive pentru un copil de 4 ani, mai sus devine dificil şi pentru adulţi de 28 (unchiul puştiului). Grafică şi sunet cât să facă treaba, nimic mai mult. Din cauza lui şi a altora, stau la coadă la propriul meu computer :smile:
 
M-am delectat în ultimul timp cu Legends of Aranna (add-on-ul de Dungeon Siege). A început prost, a continuat bine, şi-a tot continuat, şi-a tot continuat până m-am plictisit de el. Plus că m-am surprins ajuns aproape de final fără să fi aruncat ochii pe storyline (ceva cu mutanţi şi un toiag furat - boooring; de fapt toate quest-urile se rezumă la recover nu-ştiu-ce-obiect sau kill the boss :goofy:). De asemenea, nu mi-a plăcut că, în afară de un tileset nou de junglă, producătorii s-au mulţumit să dea reroll tileset-urilor vechi.

Ca părţi pozitive, aş aminti noua rasă (half-giant), măgăruşul cel nou (un fel de raptor), şi obiectele de set care, spre deosebire de cele din Diablo 2, chiar pot fi găsite. :goofy: Din păcate, obiectele astea rare sunt suficient de comune şi puternice pentru a-ţi strica plăcerea de a ajunge la următorul trading post să vezi ce armură nouă-ţi mai iei: nu-ţi iei nici una că deja o ai pe cea mai puternică. :mda: (Apropo, v-am spus că economia jocului e la pământ?)

Am uitat să menţionez problema de bază a lui DS - cu personajele puse pe move freely/attack freely, se joacă singur! Dacă ai şi-un vrăjitor cu Healing Wind, poţi să pleci de la calculator şi să revii după două zile să citeşti Congrats! You've just beaten the game!

PS: Mai am de înjurat, dar postul ar deveni prea lung pentru a merita citit.
 
It's called socializing with people from all around the world through an MMORPG, da? :rotf: (These last three posts are gonna be so erased!)
 
In week-end m-am delectat din plin cu o partida de table... :biggrin: Chiar mi-era dor, dupa prea mult FlatOut2 si DiabloII...
 
Last edited:
FlatOut a reuşit să mă enerveze. Cupa de bronz a fost decentă şi la început mă amuza cum zbura soferul din maşină dar treptat devenea stupid iar cursele pe gheaţă unde maşinile concurenţilor zici că erau pe şine sau cea din oraş unde atingerea bordurii scotea şoferul pe geam şi maşina zbura cât colo m-au lasat rece. Am încercat după o săptămână să continui dar tot nu am putut.
 
Eu am terminat de jucat Spellforce 2 - Shadow Wars. Este un joc care chiar te tine la calculator pana il termini. Eu cel putin asa am patit. Posibilitatea de upgrade pt toti eroii iti da ceva bataie de cap cand ai 6 la care trebuie sa le cauti armuri, coifuri, arme, inele si alte lucruri. Am stat pe el si cam 14 ore intr-o zi. Abia asteptam sa ma pun la calculator de multe ori ca sa pornesc jocul :biggrin: Mi-a placut combinatia intre RPG si RTS, combinatii care incep sa apara tot mai mult in jocuri, cum ar fi si Oblivion care combina RPG cu FPS. Acuma pot spune ca astept add-on-ul pt el, si anume, Spellforce 2 - Dragon Storm care continua povestea de unde a ramas Shadow Wars.
 
Back
Top