Ultimele jocuri cu care ne-am delectat - impresii

Sa inteleg ca nu exista nici o metoda de a afla daca Empire Earth are sau nu suport on-line si ca trebuie mai intai sa cumpar jocul ca sa ma conving de asta? This sux! :mad:
 
Company of Heroes. Review autohton.
Tre' să recunosc că orice joc din WWII (yep, ştiu, răsuflat subiect) îmi stârneşte atenţia, fie că e simulator (IL-2 Sturmovik, SH3), fie că e shooter (MOHAA, CoD), fie că e TBS (seria Panzer General), fie că e RTS (Blitzkrieg, CoH) aşa că aseară l-am instalat şi pe ăsta.
Nu am prea multe de spus că deabia am făcut training-ul şi am intrat un pic în skirmish să-mi fac o impresie.
Impresia care este: gura larg căscată la grafică, se pare că şi gameplay-ul este OK (un AI decent), ambianţa sonoră excelentă, interfaţa OK.
Probabil că tot timpul liber pe care o să mi-l lase asta mică va fi folosit la butonarea joculeţului de mai sus.
Merge perfect (până acum) în 1024x768 cu absolut toate opţiunile pe maxim pe un X2 3800+ stock, 1GB RAM, 7900GS stock.
 
pantera, intra pe site-ul producatorului sau trimite-le un mail in care sa ii intrebi. Eventual vorbeste cu cineva care are originalul si stie.
 
1.Chronicles of Riddick
-Gameplay decent, storyline atragator (intr-un fel face legatura cu Pitch Black).
-Totusi, AI-ul este cam "praf" iar grafica este oarecum invechita.

2.Titan Quest
-o clona de D2, care nu are acelasi feeling ,dar merge jucata in asteptarea D3 (cand s-o satura lumea de WoW).
-Mi-au lipsit filmuletele cu Dark Wanderer :frown:

3.Area 51
-Imho este un joc demn de Recycle bin.
-Este total previzibil, intr-un fel seamana cu un arcade.

4.Rogue trooper
-Un joc foarte interesant, grafica decenta, aduce elemente noi.
-un must have, imho.
 
Wesnoth 1.1.11 (aka 1.2 rc)
Unul dintre cele mai mature jocuri opensource si unul dintre putinele jocuri opensource tbs care merita.
Versiunea 1.2 rc este o imbunatatire majora fata de vechea versiune chiar daca momentan se pare ca are pierderi de performanta pe windows.
 
Half-Life episode one imi plac si in acelasi timp imi displac puzzle-urile din el.


Primul meu post, stiu ca e banal dar trebuia sa incep cumva; oricum de cateva luni zic ca ma tot inregistrez asa ca, bine v-am gasit, vad ca e putin din chip, crazy si cg pe aici :smile:
 
FIFA 2007... ultima ineptie marca EA Sports pe care am incercat-o. Si probabil ultimul joc din seria FIFA pe care o sa ma obosesc sa il mai instalez. Nimic nou, grafica slaba (criar si pentru anii trecuti), gameplay si mai slab, un comentariu infiorator... Nota 1/10.
 
Originally posted by bausto
FIFA 2007... ultima ineptie marca EA Sports pe care am incercat-o. Si probabil ultimul joc din seria FIFA pe care o sa ma obosesc sa il mai instalez. Nimic nou, grafica slaba (criar si pentru anii trecuti), gameplay si mai slab, un comentariu infiorator... Nota 1/10.
Parerile sunt impartite, am cativa amici mari amatori de FIFA - au jucat toate jocurile aparute de la FIFA '98 incoace - si ei sunt foarte incantati, cica ar fi primul juc dupa FIFA 2003 (sau 2002, nu am retinut) care chiar este reusit. Asta e ce mi-au spus, personal nu am mai jucat FIFA de la 2001 incoace...
 
FiFA 2007 chiar mi se pare un mare avans faţă de restul arcadelelor. Chiar se îndreaptă spre PES. Modul în care jucătorii fac stop pe piept cel puţin mie mi se pare fascinant :biggrin: Nu mai ai cometa din 2003 (parcă), nu mai ai săgeţi and stuff când dai lovituri libere, iar grafica este mult îmbunătăţită (vezi DX 9.0c strong). Problema e publicul, care e 2D :frown:
 
De la Fifa 2002 nu mai pusesem mana pe vreun joc din seria asta (personal sunt fan FIFA 99). Am incercat acu cateva saptamani 06 si m-a enervat la culme. Era absolut incontrolabil iar dificultatea mi s-a parut extrema. 07 e insa alta mancare de peste. Grafica nu e senzationala, chiar mi se pare ca exista niste buguri suparatoare la capitolul asta, insa ca nivel al realismului si al dificultatii mi se pare ca s-a reusit un compromis bunicel. Comportamentul jucatorilor e foarte realist insa in acelasi timp se pastreaza usurinta unui arcade. Ce ma deranjeaza e faza defensiva, pe care eu unul cel putin, nu o inteleg; autoselectia e deficitara rau iar uneori AI-ul pur si simplu nu poate fi deposedat.
Per total e un joc bunicel, un pas inainte fata de rebuturile anterioare. :smile:
Am sa revin cu mai multe detalii dupa ce castig campionatu' Spaniei. :biggrin:
 
Dupa ce am reusit 9-0 in primul meci la semi-pro, jucand cu Arsenal, nu mai pot sa spun ca este asa realist.
Ca realism, in unele aspecte, mi se pare sub PES.
La dificultate mica/medie, nu prea ai adversar, iar la dificultate mare... deja te lupti sa nu vezi doua cifre pe tabela in dreptul lor.
 
Nu am mai jucat fifa de la 2005 incoace. Dar pana la 2005 cel mai bun a ramas 99. Nu stiu de ce dar mie mi-a placut foarte mult jocul ala. Poate din cauza faptului ca fata de Fifa 98 era ceva diferit nu doar o evolutie ca ultimele in serie.
 
31 octombrie în S.U.A., 1-2 noiembrie în Europa, se pare că abia 9 noiembrie în Germania ( :hmm: ).
 
Am avut ocazia să văd pentru 15 minute Gothic 3. Mixed feelings, se mişcă ciudat (are inerţie la rotaţie) pe un computer un pic mai rapid ca desktopul meu (acelaşi procesor şi RAM, placa video un pic mai bună). Pe nivelul maxim de detalii consumă 1.3 GB RAM în cele câteva zeci de secunde testate şi era slideshow :frown: , pe nivel mediu e aproape jucabil şi vrea doar 1 GB de RAM.

Pentru cei ce au savurat versiunile precedente, interfaţa şi controalele s-au schimbat destul de mult, luptele sunt mai "action-style" (mouse-killer), ceea ce e un punct negativ la un RPG unde aproape toată experienţa de câştigă trecând prin lupte.

Skill-urile s-au diversificat, e o pădure întreagă de clase/specializări (Thief sau Smith au devenit mai complexe). Cred că se poate re-juca de 2-3 ori cu clase complet diferite.

Cerinţe: procesor pe la 2-3Ghz sau echivalent, 1 GB RAM, minim 6600 GT sau echivalent.

Per total: sub aşteptări, dar în lipsă de altceva când o să am timp mă duc totuşi să îl cumpăr. Collectors Edition pare să aibe în plus doar un CD cu soundtrack, deci nu prea merită.

Later edit:
L-am jucat câteva ore. Se mişcă groaznic, conform indicaţiilor de pe cutie abia îndeplinesc condiţiile minime, recomandarea de 1.5 GB RAM şi placă video minim 6800 cu minim 256 MB RAM pare foarte potrivită. O să încerc cu încă 1 GB de RAM şi apoi văd ce fac cu placa video, procesorul pare OK.

Jocul e mult mai uşor decât precedentele: la Gothic 2 până puneai pe picioare caracterul nu prea puteai să te baţi cu nimeni (făceai questuri pentru experience), aici am avansat 7-8 nivele şi nu am folosit nici un skill point pentru că ... nu era nevoie !?! În plus, orice avans sau skill nou costă nu doar skill points, ci şi bani. Questurile sunt mai multe dar mult mai simple, se fac în câteva minute fiecare cel puţin în primele 3 locaţii. Harta e foarte mare, dar nu pot să văd prea departe din cauza limitelor sistemului. Grafica e un pic ciudată, stâncile strălucesc parcă ar fi cuarţ, armele şi plantele colectabile sunt gigantice: multe personaje poartă în spinare câte un 2-hander uriaş sau o halebardă de peste 2 metri, iar un orc-slayer e cât un 2-hander din Gothic 2. Plantele colectabile au toate minim 1 metru, un healing plant amărât ajungând pe la 1.5 metri.
 
Last edited:
Gothic 3, in stadiul actual, e un alpha release (beta cu ingaduinta). Are nevoie de o patch-uire serioasa si consistenta. Pacat...
 
Nu am fost un fan şi nu am jucat, dar am impresia că asta a fost situaţia şi cu Gothic 2, nu?
 
Back
Top