Ultimele jocuri cu care ne-am delectat - impresii

Sincer să fiu, cel mai interesant nivel mi s-a părut ultimul (cel în care surround-ul era static, "înţepenit"). Cea mai tare mi s-a părut bomba atomică...
 
Da, e intr-adevar o idee originala si cu impact final destul de mare. Bine realizate sunt si nivelele cu o arhitectura gotica cum sunt Cathedral si Church. Si "Snowy Bridge" e un nivel cu design bun. Cred ca am "a thing" pentru nivele cu spatii deschise mari si locuri inalte care se trage probabil din HL :biggrin:.
 
Half-Life 2. Nimic impresionant după mine :frown: Păcat. Speram să-mi lase acea aromă în cap ca şi FarCry sau Halo. Din păcate nu, nu m-a impresionat aşa de mult, cel puţin nu aşa cum ar fi trebuit. Totuşi e un joc bun cu o poveste care nu pute aşa rău ca la multe altele. Să zicem un 8.5/10 ?
 
8.
Pentru că puteau să mai lucreze un pic la algoritmul de coliziune a morţilor cu obiectele înconjurătoare (şi a celorlalte obiecte, în general).
 
Azi-dimineaţă am găsit un plic în mailbox. În el, un CD şi un manual. Anyone for a multiplayer?
 

Attachments

  • diskandmanual.jpg
    diskandmanual.jpg
    103 KB · Views: 869
Rise of Nations, destul de bine realizat insa nici nu se compara cu feelingul AOE.
 
S.W.A.T. 4. Fiind mare fan al versiunii precedente, am aruncat o privire:
- grafică mai bună, dar nu despre asta e vorba în joc :smile:
- gameplay asemănător (bun, dar vreau să văd un multiplayer)
- nu se mai pot acţiona comutatoarele de la lumină (nu poţi aprinde lumina)
- timpi de încărcare cam mari (cu 1 GB RAM)
- ceva buguri în misiuni, gen coechipier blocat în colţ (1%), misiune imposibil de terminat (1%) pentru că nu a numărat corect civilii din nivel, misiune terminată dar ne-salvată (5%).
 
GTA - San Andreas - in afara graficii de exceptie (parerea mea), am impresia ca joc intr-un film in care eu sunt si regizor si scenarist si actorul principal. Atata doar ca am ajuns intr-un punct mort (trebuie sa invat sa pilotez), si nu stiu cum se termina.
Dar pe scurt, un adevarat shooter, tactical si tot ce vrei. Te impusti, iti faci gashca, conduci masini, motoare, barci, avioane.
Am imprtesia ca e si putin subliminal, odata pus mana pe el, nu il mai lasi. Ma chinui de o saptamana sa trec de un nivel.
Daca termin, va anunt daca merita pana la capat.
 
ursu, iti respect parerea, dar totusi e cam exagerat sa numesti grafica din GTA:SA de exceptie. Engine-ul pe care a fost facut jocul e unul invechit, texturile sunt la o rezolutie ridicol de mica, poligoanele sunt putine, efectele de pixel shader lipsesc. Lista e lunga. :smile: Cu toate astea arata decent, insa nu exceptional. Neajunsurile astea sunt insa perfect de inteles: nivelurile din joc sunt imense si odata cu detaliile ar fi crescut cerintele de sistem si ar fi scazut grav frame rate-ul.
Lucrurile care fac din GTA un joc de exceptie sunt libertatea si diversitatea gameplay-ului.
Eu am reusit sa il las din maini, desi nu l-am terminat, tot din cauza lectiilor de zbor. Mi se par frustrante. :smile:
 
Last edited:
N-am jucat GTA:SA, ci doar GTA3 şi puţin din Vice City; pe vremea respectivă erau aduse nenumărate critici la adresa portării lor pe PC, performanţa fiind una jalnică - practic jocul avea pretenţii mari de hardware, dar oferea prea puţin pentru a justifica aceste pretenţii. De exemplu, dacă se aglomerau câte 10 maşini într-un loc, framerate-ul scădea sub 20 fps pe un sistem high-end la vremea respectivă, şi treaba ţinea în cazul ăsta de procesor, nu de placa video.

S-a remediat ceva odată cu SA sau puterea hardware-ului a crescut suficient cât să nu mai simţi problemele stupide datorate programatorilor beţi? :smile:
 
Putin din amandoua. :smile:
Bajetii de la Rockstar au avut de invatat din GTA 3 si Vice City asa ca optimizarile si portarea pe PC au fost facute mult mai bine. Daca nu ma insel au avut si mai mult timp la dispozitie pentru a porta San Andreas fata de jocurile precedente.
 
Dungeon Siege 2: joc bun, la inceput mi s-a parut clona de Diablo 2, pe parcurs mi-a scazut aceasta impresie, dar faptul ca jocurile sunt asemanatoare din multe puncte de vedere este incontestabil. Jocul este lung, mai ales daca te ocupi si de sidequest-uri (care sunt din belsug), dar rejucabilitatea este destul de scazuta (pentru mine cel putin). Presupun ca multiplayer-ul este mai interesant, dar eu nu am gasit suficiente motive pentru a-l juca din nou, sau mai bine zis continua pe singleplayer pe dificultatea "veteran" (jocul are 3 nivele de dificultate, similare celor din Diablo 2).
 
Am înţeles că seamănă totuşi cu primul DS, adică se joacă mai mult singur şi tu doar te uiţi, ceea ce l-a făcut foarte plictisitor dpmdv pe primul.
 
Seamana, dar nu rasare. :smile: In DS2 poti alege intre combat sistemul plictisitor din primul joc sau unul, sa ii zicem nou, in care tre' sa fii foarte activ, sau mai bine zis, sa clickuiesti ca maniacul. Am jucat si eu DS2 o vreme, da' acum l-am lasat putin deoparte. M-am apucat de Advent Rising, un joc superb, parerea mea. :smile: O sa revin cu detalii despre amandoua. :tongue:
 
Hm... Eu am jucat DS1 ca un maniac, în sensul că este deocamdată singurul joc pe care l-am terminat de 4 (PATRU) ori!
Dacă DS2 seamănă cu DS1, mă abonez!
 
Seamana mult, mai ales dpdv grafic, dar si in privinta gameplay-ului, dar care a fost imbunatatit. :smile: Deci daca ti-a placut primul sigur o sa iti placa si asta.
 
Seamana cu primul, dar putin de tot. Au eliminat cam tot ce ma deranja pe mine la DS1, iar clickuri trebuie sa dai in prostie orice-ai face. Exista optiunea sa pui eroul sa riposteze cand este atacat si sa continue singur atacul dupa ce l-ai initiat tu, dar pe mine nu m-au ajutat prea mult, tot ma doare mana dreapta de la click-uri (deh... lipsa de antrenament :biggrin: ).
 
Interesant, mie mi-a placut primul dar pe al doilea l-am sters dupa vreo ora de chinuri. Faptul ca trebuie sa "clickaiesti" mi se pare o tampenie, am lucruri mai bune pe care sa imi distrug soarecul. A, daaaa, ofera o senzatie ca chiar muncesti acolo, faci un efort mai mare... mai iesiti la aer, faceti o tura prin parc daca vreti interactivitate si gameplay cat mai adevarat. :tongue:
 
Pe mine mă deranjează super-hiper-clickuiala. Prefer să mă ridic după două ore de jucat fără crampe la degete şi încheietură.
 
Totusi, dupa ce treci prin ani de Diablo 1 si Silver ca mine (jocuri pe care am stricat multi mousi) un DS2 ti se pare apa de ploaie...
They really don't make them like they used to :biggrin:
 
Back
Top