Ultimele jocuri cu care ne-am delectat - impresii

Si eu is innebunit de MU Online (tot serverul de la muonline.ro). In momentul asta sunt Dark Wizard level 51, nickname creizi. Poate punem de vreo ghilda cand mai crestem.
 
Lineage2 e gratis de jucat, exista si servere romanesti. Am sa revin cu o adresa de server pentru war4peace.
 
De San-Andreas nu spune nimeni nimic... Jocul are un punct forte. De fiecare data cand eram gata sa renunt, de plictiseala, mai apare o chestie noua, o idee interesanta, care te tine lipit de tastatura, sa vezi cum evolueaza.
Imi plac jocurile care ofera multe ore de joc, mai ales daca nu intervine plictiseala (prea des :biggrin: ). GTA SA ofera multe ore de joc, mai ales pentru ca nu trebuie sa ma ocup tot timpul de misiuni (unele dintre ele destul de stupide).
 
Nu are cum sa te atraga daca nu ai timp de el. Tot ce faci acolo se realizeaza in destul de mult timp. Si sa incepi si sa lasi misiuni neterminate nu prea are farmec.
 
Alt joc foarte interesant e Act of War. Interesanta modalitate de a juca. Cine l-a mai jucat?
 
Pe mine chiar m-a impresionat GTA San Andreas. Un oras imens cu o multitudine de posibilitati, misiuni, etc, care nu te lasa sa te plictisesti. Chiar eram satul de jocuri cu campanii liniare, in San Andreas e eliminat total acest neajuns. Si ca a venit vorba de jocuri liniare, la Act Of War am abandonat dupa cateva misiuni. Mi s-a parut foarte interesant, dar liniaritatea il dezavantajeaza.
 
Intr-adevar, GTA San Andreas mi se pare un joc de exceptie. Faza-i ca nu l-am prea jucat din lipsa de timp. :frown:


[Post corectat de moderator] (Rabbit)
 
Ultimul joc cu care m-am delectat a fost SWAT 4 care mi se pare super misto... Desi are cerinte de sistem maricele, mi-a placut grafica in mod special.

ModEdit: punctuaţia, bat-o vina...
 
Server pirat iti zice ceva ?
Evident ca pe serverele oficiale e pe bani. Ma rog, tre' sa fii dus cu capul sa o faci din moment ce comunitatea e varza iar cei care ar trebui sa aiba grija de ea nu fac decat sa faca misculatii pe fata.
 
Penultimul joc pe care l-am terminat este GTA San Andreas. Imi place la nebunie spatiul enorm loading screen free si chiar nu inteleg de ce XtremPC i-a dat 9 in timp ce Liberty City si Vice City au primit 10... Aici macar nu te ineci cum ai atins apa... :rolleyes:

Ultimul joc pe care l-am terminat (si care mi-a placut cel putin la fel de mult ca si San Andreas) este Ground Control 2: Operation Exodus. Nu este chiar esential sa terminati si primul joc Ground Control(care de asemenea mi-a placut foarte mult...m-a impresionat mai mult decat C&C Generals), dar oricum nu va costa nimic... Ground Control 1 este oferit gratis. Ce mi-a placut? Faptul ca Ground Control 1 a fost un RTS 3D inainte de Generals. Grafica este chiar admirabila chiar si pentru Ground Control 1, iar GC2 arata chiar foarte bine si sunt convins ca cei care au placi video cu suport pentru Pixel Shader 2 vor avea parte de o calitate a imaginii mai buna decat am avut eu. Imi place si ca nu e un joc foarte gurmand(desi hartile sunt destul de mari, iar grafica, asa cum am mai zis, este chiar buna)...GC2 ocupa 1 CD(spre deosebire de Generals care ocupa 2 cd-uri plus inca 2 pentru expansion-ul Zero Hour) si mi-a mers pe detalii maxime fara AA si AF pe 1024x768 pe Ti4200...
Totusi, nu lucrurile acestea m-au impresionat cel mai mult, ci story-ul(e SF), gameplay-ul(care poate fi si neplacut cateodata) si faptul ca e mai degraba un joc de tactica si strategie decat genul in care iti faci o baza, aduni resurse si pornesti un atac imparabil. Cea mai mare neplacere a fost in timpul unui cutscene cand in mijlocul unei fraze al unui personaj(discursul era important pentru story) imi spune Mission Accomplished si se termina dialogul... Asta e din cauza faptului ca producatorii nu sunt de talia lui EA Games, sa zicem... Mai au cateva buguri minore(si unul major in GC1: in timpul briefing-ului apare subtitrarea, dar sunetul e ca pe un disc de vinil stricat. "Good evening Commander. Good evening Commander. Good evening Commander. Good evening Commander. Good evening Commander. Good evening Commander, etc..." La inceput e chiar amuzant, dar dupa aceea devine enervant.), dar in rest e bine...
In modul skirmish ai optiunea sa te bati cu un AI de Napoleon, Alexandru cel Mare, Ghenghis Khan, Generalul Patton, etc... Mi se pare o idee chiar buna...
Un joc bun per total. Va provoc sa terminati terminati macar unul din ele cu dificultatea Hard fara cheat-uri! Al naibii de greu... Recunosc ca la GC1 n-am fost in stare sa trec de a 2-a misiune pe hard jucand pe bune... La GC2 nici n-am mai incercat... am terminat direct cu cheat-uri. :biggrin:
 
gallardo ... asa de principiu nu sunt joace de nota 10. Nimic nu e perfect.

Ce nu mi-a placut la GTA San Andreas este introducerea elementelor din Dance, dance revolution. (cred ca asa se cheama)
 
Ultimul joc care mi-a acaparat pipeline-urile placii video a fost Painkiller, care desi vine ca un joc foarte recomandat nu a reusit sa ma impresioneze cu mai nimic. Atmosfera nu te acapareaza ca cea din Doom 3 sau HL2, grafica e mediocra iar gameplay-ul aminteste de Doom 2. Probabil asta m-a si determinat sa il joc pana la capat. Acea posibilitate de a omora hoarde de monstri fara a folosi cine stie ce strategie, fara a te concentra sa conservi munitia si fara puzeluri complicate intre 2 hoarde de mostri :biggrin:.

Overall e un joc de pierdut timpul, de relaxare care se poate termina in cateva ore de joc. Nu am gasit nimic suparator la el in afara de AI-ul monstrilor al caror singur mod de atac este sa alerge spre tine si sa traga din cand in cand cu arma din dotare :|. Apropo de arme, jocul poseda una din cele mai bune arme de inceput din toate timpurile. In afara poate de furca din Blood :biggrin:. Atat distractiva cat si distructiva Painkiller-ul, din care isi trage si jocul numele (probabil) este rivalizat numai de lansatorul de rachete care nu putea lipsi dintr-un 3D shooter. Nimic nu e mai satisfacator decat sa ciopartesti un grup de monstri cu primary fire in care arma se comporta ca o drujba circulara :biggrin:.
 
Ok, The Bard's Tale. O parodie, un joc care ia la misto toate cliseele din RPG-uri si hack_and_slash-uri si nu numai. Dand la o parte umorul, care vine din doze puternice, dar rare, ramanem cu un hack and slash "obisnuit", menit sa iti distruga mouse-ul si sa iti toceasca degetele. Grafic arata bine, chiar daca unghiul camerei (top down side whatever, adica te uiti de sus in jos si vezi ceafa personajului) nu iti permite vizualizarea prea multor detalii, desi ele exista, si arata bine. Partea de gameplay, cum spuneam si mai sus se rezuma la sute, mii de clickuri. Personajul principal, bardul, este un erou atipic, adica un antierou tipic, adica un lautar ce prefera oricand "the easy way out". Si iarasi cum spuneam mai sus, jocul asta nu se ia deloc in serios, presarand sarcasm, ironii si umor oriunde este posibil.
Anyway, daca aveti 7 GB liberi pe hard disk (da, 7 GB, din care cea mai mare parte e ocupata de sunet, voice acting mai ales) si detineti un dram de rabdare The Bard's Tale se poate deveni un joc relaxant, amuzant, tocma' bun de jucat seara, dupa o zi grea de munca, sau ziua, dupa o noapte grea de somn.
 
Originally posted by war4peace
Cred că nu ai jucat cu Dark Tarot Mode, nu?

Ba da, dar singura carte interesanta de tarot mi se pare "Tripple Haste" in care lumea din jurul tau se misca de 8 ori mai incet. Matrix style baby :cool:
 
Back
Top