Ultimele jocuri cu care ne-am delectat - impresii

E cam incropit trailerul datorita leak-urilor majore din ultima vreme. Initial se doreau niste teasere scurte zilele astea cu marele "reveal" peste cateva saptamani, culminand cu E3.
Chiar si asa ce se vede acolo e mai mult in-game footage, cu putine modificari si prerandari.
Or sa urmeze alte dezvaluiri, unele chiar majore, zic eu. :smile:
 
Dar nu era vorba că următorul joc o să încheie povestea lui Desmond? Pentru că, deși mi-ar plăcea să scoată anual un joc, se cam transformă în Tînăr și neliniștit.
 
Povestea lu' Desmond nu o sa se termine prea curand. El e personaju' principal cum ar veni, legatura intre toti protagonistii, Altair, Ezio si acu' Geronimo asta, care ii sunt stramosi.
Au terminat-o cu Ezio, acu' se axeaza pe indianu' Talpa Iute. Probabil pe parcurusul mai multor jocuri. :biggrin:
Imaginati-va seria Call of Duty numa' cu poveste mai buna si diversitate mai mare.
V-am zis destule. :biggrin:
 
Are sanse mari sa fie bun fiind facut in Montreal. 2-ul a fost lasat pe mana francezilor si a iesit cam fail.
Multiplayer-ul cam lasa de dorit dar asta nu prea a fost niciodata punctul forte.
 
Francejii lor e mai destepti. Si mai sunt si asiatici, nord americani, europeni printre ei. Si romani. :biggrin:
 
Ma joc de ceva timp jocul Sefight de la bigpoint. Pot spune ca deja ma captat si este un joc cu adevarat placut si nu necesita cerinte mari ale pc-ului deoarece este tot jocul flash si se joaca pe browser. Este chiar captivant, dar se pare ca tot cei cu bani, il savureaza cu placere. Dupa cum stiti mai toate jocurile online noi neceista sume de bani introduse ptr a te descurca mult mai repede, dar eu ma bucur de partea gratuita si va invit si pe voi sa aruncati o provire.
 
Draga "dragosh01",

Te rugam sa arunci o "provire" prin gramatica limbii romane, iar apoi sa ne explici (in mod cat mai corect, evident) de ce faci reclama mascata pe forumul nostru.

Cu drag,
Restul membrilor
 
Recomandati-mi si mie un RTS, dar unul mai lent, nu ca pentru coreeni care inoata in Red Bull. Imi place sa ma relaxez cand joc, nu sa ma stresez mai tare.
Multumiri!
 
Back
Top