Ultimele jocuri cu care ne-am delectat - impresii

Încercam să extrapolez, wise guy. Poate că în F1 nu ești la fel de limitat, că ai unde să mai scazi/adaugi, dar principiile sînt aceleași.
 
Nu conteaza cati CP/tona are ci cat are in plus fata de adversar :wink:. Pana la urma e vorba de varful absolut al performantei in automobilism. Aia scapa de ultimul gram de la orice piesa, 30Kg in plus la pilot ar putea conta...

On-topic: Proun. Fun, vreo jumatate de ora :smile:.
 
Da, dar la G-urile care le suportă oamenii ăia trebuie să fie cât mai în formă cu putință. De acord cu 30kg, dar nu văd vreun culturist sau vreun grăsan în cockpit, ci doar oameni extremely fit ca să zic așa :smile:

On-topic: Cogs. Fascinant :biggrin:
 
Wendy Panzer General. E vorba de Panzer General 1.2 de MS-DOS modat ca sa fie un pic mai realist. Poate fi jucat via Dosbox.

Jocul e abandonware, nici macar GOG nu s-a mai deranjat sa incerce sa il vanda (ei vand de la Panzer General 2 in sus).
 
Daca DeusEx HR e shooter atunci e nasol, pe primul nu l-am considerat niciodata un shooter, al doilea abia daca mai tin minte cum era.

OK, subiectul poate fi dezbatut si contrazis, ideea e ca DeusEx nu e un arcade shooter gen CoD, MoH & shit.
 
Eu am jucat doar MW2, care mi s-a părut foarte bun (da' scurtă campania) și îmi mai plac și misiunile Co-Op (pe care n-am prea avut cu cine să le joc, că se pare că nu mai joacă nimeni pe PS3 :tongue:).
 
Warhammer 40,000: Space Marine

Am jucat demo si este excelent! :smile:

Este un third person action game. Unii spun ca e cam repetitiv, dar mie mi-a placut foarte mult si m-am recreat jucandu-l.
A fost lansat in 6 Septembrie, dar nu stiu daca se gaseste la noi.

Cautati gameplay pe youtube, ca sa vedeti ce si cum.
Eu zic ca merita incercat. :smile:
 
...btw, am terminat Portal 2 cu cîteva săptămîni în urmă și mi-a plăcut maxim, mai ales voice acting-ul. :smile: E repetitiv, dar are puzzle-uri destul de diverse cît să nu te plictisești.
 
God of War Ghost of Sparta (PSP) - seria GoW este ceva deja cunoscut. Practic avem, cronologic, GoW Chains of Olympus (PSP) -> GoW I (PS2/PS3) -> GoW Ghost of Sparta (PSP) -> GoW II (PS2/PS3) -> GoW III (PS3). Deci lipsește unul din titlurile pentru PSP, se așteaptă cu interes :biggrin:

Ca notă un 9/10 din cauza faptului că la început este chiar plictisitor și foarte greu. Dar pe urmă își revine magistral. Hints: armele trebuie upgradate la maxim, se poate fără magic complet cap-coadă.
 
Back
Top