Ultimele jocuri cu care ne-am delectat - impresii

Deci Plants VS Zombies rulz :biggrin: A fost ofertă pe Steam la 2 lire, am zis că-i prea bun să trec peste. Este mai addictive decât World of Goo. Recomand :smile:
 
Super Meat Boy

Nu-s fan platform, dar ma joc la el de 2 saptamani si nu ma mai satur (ma dor degetele constant). Cel mai greu joc pe care l-am incercat vreodata! Muzica e superba!
 
DiRT3

După ce m-am delectat cu faptul că nu se poate cumpăra prin Steam în România și l-am luat de pe Direct2Drive.com, pot spune că este superb. Apă, ploaie, zăpadă, mâl, you name it, există și se lipește de mașină într-un mod superb. Detaliile sunt duse la extrem, se observă ventilatoarele de la radiatoare cum pornesc/opresc în timpul cursei, discurile de frână înroșite erau deja la DiRT2, dar meh :biggrin: Ca și control este minunat pe volan, dar nu mi se pare chiar cine-știe-ce simulator. Dar este extrem de fun.

Sunetul de nota 10+, atât zgomotul mașinilor cât și coloana sonoră.

Ah, am spus că are ca mod de joc Gymkhana? :biggrin:


 
Last edited by a moderator:
Nu știam că se poate face așa ceva cu o mașină...

De ce avea beculețe deasupra vitezometrului? Cît o costa un set de cauciucuri? :biggrin:
 
Beculețele sunt turometrul, se aprind în funcție de numărul de rotații. Red is too high :biggrin:

Cauciucurile sunt... mult.
 
Paranteză: am de ales între următoarele patru jocuri pentru PlayStation 3: inFamous, WipeOut HD + Fury, Dead Nation și Ratchet & Clank: Call for Booty. Ce recomandați? :biggrin:
 
Nu, că ăla nu e cadou de la Sony pentru faptul că-s plini de găuri.
:biggrin: Ăștia-s incredibili: încă le pică servăre iar PSN-ul încă dă erori de cîteva zile (a fost activat Store și Welcome Back), probabil nu scalează suficient de bine.

Am ales deja inFamous, Dead Nation nu mă prea interesează, așadar: Wipeout HD + Fury sau Ratchet and Clank: Quest for Booty? :biggrin:
 
Back
Top