Ultimele jocuri cu care ne-am delectat - impresii

Electronic Arts strikes again. DA2 pute a joc neterminat, grabit spre magazine de dragu' de a scoate repede pe piata ceva, orice. Probabil ca daca mai statea cateva luni pe la Bioware prin studio s-ar fi suprapus lansarea cu cea a mAss Deffect-ului.
 
Mi-am luat Move pentru PS3, impreuna cu Sports Champions. E greu, nu e fun, fun, fun cum e la Wii, insa e misto. E orientat spre realism, la ping-pong dai niste efecte mingii aleia de nu se poate, acum inteleg de ce se vaitau unii pe net. Am bulit si lustra de la o saritura la volei, tre' sa imi iau o casa mai inalta... :smile: Acum astept sa apara bowling pentru Move si sa vedem ce-oi mai gasi. Apropo, The Shoot este o chestie absolut penibila.
 
Electronic Arts strikes again. DA2 pute a joc neterminat, grabit spre magazine de dragu' de a scoate repede pe piata ceva, orice. Probabil ca daca mai statea cateva luni pe la Bioware prin studio s-ar fi suprapus lansarea cu cea a mAss Deffect-ului.
Io nu mai fac review-uri, că m-a pus la punct Neo. Da' ai dreptate. DA2 are features în minus faţă de Dungeon Siege-ul ăla de acu' 10 ani; OK, grafica e mai mişto, dialogurile sunt mult mai complexe şi în sfârşit personajul principal vorbeşte (în primul era un mutulică). Dar lipsesc multe mărunţişuri. De exemplu, de-abia am reuşit să aflu ce bonus acordă setul complet de armură a lui Enasalin; inventory-ul nu e intuitiv; companions au armuri fixe (nu poţi să pui pe ei altceva, doar arme şi trinkets); lore-ul e cam amestecat (au vrut să bage mistery++ şi-au reuşit un ghiveci++).
Quest tree-ul e buggy... da' mă opresc aici că începe să sune a review şi iar mă ia la ture... cineva :smile:
 
Tu chiar il iei in serios pe Neon?:biggrin:
DA2-ul e bunicel, amuzant pe alocuri, "challenghing" din cand in cand dar foarte gaunos. Au lucrat, cum zici si tu, la dialoguri, oleaca la grafica si foarte putin la poveste.
Salturile in timp cu cate 2-3 ani sunt de tot rahatul. Mi se pare ca strica firul epic si dauneaza grav imersiunii. Apoi lipseste un scop clar al personajului, nu mi se pare ca am vreun tel maret si final pe care ma chinui sa il ating. Se intampla niste lucruri din cand in cand si accidental e implicat si personajul meu. Cam atat. Ce-i drept, nu am terminat inca jocul, dar nu cred ca mai am mult pana la sfarsit.
Ce ma oftica cel mai rau e lipsa de diversitate a zonelor de explorat. Sunt satul pana peste cap de orasul ala si de cele 2 dungeon-uri si pesteri pe care le explorez la nesfarsit.
A, si lipsa banilor. In primul DA ajungeai pe la jumatatea jocului sa ai bani cat sa cumperi toate item-urile din joc de doua ori. Acum, dupa ce cumperi 2 daggere deja ai golit vistieria.
Astept cu interes primul addon. :smile:
 
Sa inteleg ca nimeni n-a jucat Crysis 2 pana acu? Come on people, it's fun, its challenging, it's full of gratuitous violence. Bine, daca esti ghei si iti place sa o iei prin spate, poti incerca sa rezolvi misiunile cu stealth si tactica. Eu prefer abordarea "HULK SMASH" asa ca am avut niste statistici de endgame de most used feture: Maximum Armor. Srsly guise, try it, it's fun. TotalBiscuit likes it.
 
N-am avut timp să-l termin, m-a acaparat multiplayerul :biggrin:

Eu prefer o combinație între stealth și powah, rupt gâturi cât se poate pe la spate și pușcoace-n gură. Unde nu se poate, armor și dă-i :smile:
 
Joc și eu Crysis 2. Nu pot să spun prea multe, fiindcă m-a cam dezamăgit. Rar se întâmplă ca aceste "continuări" de poveste să fie măcar la fel de bune ca prima parte. Cazul lui HL2, de exemplu.
 
Nu mai zi ca HL2 este cam nasol, te vor jupui fanii Valve. Valve este un fel de Apple al jocurilor, beware. :goofy:

Problema lui Crysis 2 nu este aceea ca este slab, este in aceeasi liga cu CoD:MW2 & Co, ci ca n-are nici o treaba cu prima parte - nici ca gameplay, nici ca atmosfera, nici ca grafica. Puteau sa-i zica Call of Duty - Future Warfare, era aceeasi chestie.
 
Io nu mai joc nimic de cind cu WoT asta. Dupa juma' de ora am abandonat Crysis2 iar AC-Brotherhood ala l-am terminat la insistentele lui fiica-mea ca in fiecare seara isi aducea scaunul linga mine si zicea Tati mai jucam ala cu samurai? :biggrin:
 
Eu am cumpărat Crysis 2, mai mult ca să întregesc colecția. Nu mi s-a părut deloc jenant sau execrabil sau prost, ci doar un shooter ok. Mi-a plăcut și multiplayerul deși cam suxuie că toată lumea e maximum stealth :smile:

De asemenea, Crysis 2 are elemente din multe shootere care chiar mi-au zgândărit plăcut amintirile. Aici aș menționa Half Life 2, de exemplu.

Multă lume s-a cacarisit pe sine că Crysis 2 suge pentru că n-are DX11, de parcă lumea se joacă benchmarks :smile: Mă rog, mie mi-a plăcut, costumul e tot fun iar AIul este oarecum ooooook (nu prea inteligent tho).
 
Mie nu imi place Crysis 2, nu pentru ca n-are DirectX 11 (don't care) ci pentru ca nu are nimic diferit fata de un shooter de duzina. Costumul e reciclat din precedenta versiune, povestea are "ochi comuni, par comun, gura comuna", poate ca merita jucat daca nu ai nimic mai bun de facut pe lume dar nu mi se pare ca merita cumparat, daramite jucat, daca nu te plictisesti serios.
 
Well, zilele astea am alternat WoT cu Portal 2. Cum n-am văzut nimic de el pe aici o să îl descriu eu niţel. Sunt sigur că ştiţi despre ce a fost vorba în primul: puzzle-uri drăguţe, replici amuzante & dat găuri în pereţi. După mine, Portal 2 e mult mai tare. :biggrin:

Jocul începe într-o cameră de motel, cu Chell, care-şi revină după o perioadă lungă de hibernare. Laboratoarele Aperture... nu mai arată chiar ca la început după câteva sute de ani în care femeia de servici nu şi-a mai făcut treaba. En fin, ajutat de Wheatley - una bucată sferă de personalitate - rezolvi câteva puzzle-uri, cu ideea să ieşi de acolo. Bineînţeles că totul merge strună, Wheatley te ajută mult în sensul ăsta:
"Oh this feels so great, we can walk anywhere we want without having to be attached to some railing! Hmm, where should we go? Let's just follow the railing I guess..."
şi chiar reuşeşti să-l reactivezi pe GLaDOS care-şi aminteşte cu drag de tine:
"I've been *really* busy being dead. You know, after you *murdered* me!"
"I think we can put our differences behind us... for science... you monster."

Well, ăsta e doar începutul. Jocul se "complică" un pic, au loc ceva răsturnări de situaţie, mai apar câteva caractere şi posibilităţi noi: cuburi de redirecţionare a razelor laser, poduri de lumină, 3 tipuri de gel care te ajută să rezolvi puzzle-urile în moduri din ce în ce mai interesante. Să mai spun de replicile din joc? Într-un cuvânt: LOTS of phun! Merită încercat. (maniacilor, lăsaţi tancurile deoparte :tongue: )
 
Honestly... eu n-am fost defel impresionat de Portal 1. Nu-mi (mai) plac jocurile gen cameră goală şi tu trebuie să te prinzi cum ajungi pe balconul din stânga sus a la McGuyver style.
Poate am creierul prea obosit şi răbdare din părţi, dar de câţiva ani încoace am devenit din ce în ce mai casual...
 
Mie nu imi place Crysis 2, nu pentru ca n-are DirectX 11 (don't care) ci pentru ca nu are nimic diferit fata de un shooter de duzina. Costumul e reciclat din precedenta versiune, povestea are "ochi comuni, par comun, gura comuna", poate ca merita jucat daca nu ai nimic mai bun de facut pe lume dar nu mi se pare ca merita cumparat, daramite jucat, daca nu te plictisesti serios.

Dpmdv, costumul e punctul forte atât al primului joc cât și al celui de-al doilea :smile: Dar totuși prefer costumul + pac pac VS CoD de ex (pac pac fără costum :biggrin:).

Mie mi se pare relativ greu să mai faci ceva inovator, ce-ar trebui să aibă nou un shooter și nu s-a acoperit până acum?


Portal e mișto, partea a doua n-am jucat-o că n-am terminat-o încă pe prima :biggrin: Dar e fain ca relaxare după o zi obositoare.

@w4p - ciudat cum devii tot mai casual dar vrei chestii noi, inovatoare, bla bla bla, etc, feeling; exista o vorbă cum că nu se poate și-n rai și...
 
@w4p - ciudat cum devii tot mai casual dar vrei chestii noi, inovatoare, bla bla bla, etc, feeling; exista o vorbă cum că nu se poate și-n rai și...

Dude, ai ceva cu mine? De la o vreme te cam ataci când zic ceva. Really.
Inovator + casual e Osmos, de exemplu. Audiosurf la fel. Dar de Sanctum ce zici?
În materie de FPS - Bulletstorm şi Borderlands îmi vin în minte.
Upcoming game of interest: Darkspore (btw, dacă e cineva interesat putem lua 4-pack şi juca împreună sau separat, iese cheap).
De asemenea aştept cu nerăbdare Dungeon Siege III şi Heroes 6.

Steam e packed cu tot felul de casual, yet innovative games. I say screw nilly-willy GFX şi mă întorc la era jocurilor casual :tongue:
 
Back
Top