Ultimele jocuri cu care ne-am delectat - impresii

Trine, CoD: MW1&2 / BlackOps, NFS Shift, Bioshock 1&2, Mafia 2, Assassin's Creed 1&2, GTA IV, Dawn of War 1&2.
 
Juma` din ce ai menționat acolo sunt oripilante, dar mă rog :biggrin:
Da, am uitat, GoW3 mega-rulz... :bleah:
CoD, GTA, AC, NFS SHift sunt fiecare niste capodopere ale genului respectiv, cel putin din punctul meu de vedere. Trine este uber-fun, BioShock a fost laudat de toata lumea (n-am jucat prea mult), iar Mafia 2, in ciuda problemelor, ramane Mafia, a.k.a. the best game of all time.
 
Subscriu, burebista. Unul dintre cele mai bune jocuri din ultimii ani.
Pentru iubitorii de fotbal digitizat (nici eu nu mă dau în vânt după cel real), recomand Pro Evolution Soccer 2011. Seria s-a îmbunătăţit constant şi cu fiecare apariţie e mai bună. Musai cu gamepad.
Cât despre alte jocuri, am preferat să reinstalez nume mai vechi, fiindcă astea din urmă, efectiv, m-au decepţionat. Cu o excepţie, CoD Black Ops, pe care l-am jucat cu plăcere.
 
Da, am uitat, GoW3 mega-rulz... :bleah:
God of War 3 nu e pentru PC :smile: Hai că detaliez mai jos:

Trine, CoD: MW1&2 / BlackOps, NFS Shift, Bioshock 1&2, Mafia 2, Assassin's Creed 1&2, GTA IV, Dawn of War 1&2.

Trine e cute, CoD e un jăg -> compară cu S.T.A.L.K.E.R. dacă nu mă crezi <- poate cele mai proaste single player făcute vreodată, NFS Shift = NFS Shtift, Bioshock 1 a fost decent, 2 a fost o catastrofă - de ce îl mai recomanzi dacă n-ai jucat "prea mult"? Mafia 2 este jăg#2 -> compară cu Mafia 1, Assassin's Creed sunt din ce în ce mai proaste pe cât adaugă numere la coada numelui, GTA este un Mafia cu băieți de băieți și un sandbox mai reușit decât Mafia, Dawn of War... lolwarhammerrofl.


Hai să recomand și eu să nu spuneți că vorbesc deamboulea :biggrin:
Metro 2033 este foarte ok din toate punctele de vedere dar mai ales atmosfera este genială. STALKER iar e superb. Crysis iar e fain. Forget Bioshock there. Battlefield Bad Company 2 este mult prea fain dacă vrei multiplayer cu pac-pac, campania e doar mediocră. Dirt2 în loc de NFS la orice oră și mai apare și Dirt3. Fallout 3 și Fallout New Vegas ca RPGuri, nu știu ce tot naiba o ardeți cu Mass (d)Effect.

Iar pentru plictiseală recomand cu căldură Audiosurf și World of Goo.


Eu aștept cu interes noul DeusEx :biggrin:
 
1. CoD e shooter pur, STALKER are si componenta RPG un pic, e altceva. Insa ambele sunt serii de jocuri bune si foarte bune (cu exceptia MW2, care e film cu click-uri), clar. CoD are + pe partea de action, Stalker pe partea de gandire & RPG.
2. NFS Shift e un joc excelent, probabil ca tu compari cu DiRT2, FlatOut, Burnout si altele, care sunt jocuri arcade excelente. Compara-l cu GRID si o sa vezi ca este cam la fel de bun.
3. Bioshock 1 a fost bun, 2-ul nu l-am jucat prea mult, insa i-am spus omului ca exista si continuare.
4. Assassin's Creed sunt din ce in ce mai bune pe masura ce avanseaza seria, 2 e super, 3 e de-a dreptul exceptional.
5. Mafia 2 este clar mai slab decat Mafia 1, insa tot ramane un joc bun. Fiecare are propria parere.
6. GTA este GTA, un sandbox mai putin serios decat Mafia sau AC, insa extrem de fun. Extrem de bun.
7. Dawn of War e dragut, cum il definea cineva "un fel de Diablo cu echipe de Space Marines", mie mi-a placut cat am jucat din el.

Acum ce ai zis tu acolo:
1. Metro 2033 - nu stiu, nu comentez.
2. Stalker - vezi mai sus, ++.
3. Crysis - mda, grafica de-ti sta placa in cap si un costum jmeker. Neeext pls.
4. Battlefield BC2 - multi am inteles ca e OK, single e cum zici si tu acolo.
5. DiRT2 - mega-fun, insa extrem de repetitiv, putine trasee, putine tipuri de curse, meniuri stil baieti de baieti.
6. Fallout - m-am pierdut la F2, nu stiu de astea.

Oricum ar fi, s-au vehiculat suficiente nume de jocuri pe aici incat sa iti aleaga omul ceva ce-i place si ii merge pe sistemul lui. :smile:
 
1. CoD e shooter pur... CoD are + pe partea de action...
vs.
3. Crysis - mda, grafica de-ti sta placa in cap si un costum jmeker. Neeext pls.

CoD astea moderne, în afară de Black Ops, sunt cam dezamăgitoare, IMHO de shooterist. Mult prea multe împușcături (ca la Vadu' Lat) de nici nu mai vezi ambientul. Eu zic că Crysis cam depășește seria din toate punctele de vedere (excepție, poate, Black Ops, cum am spus, unde chiar s-a văzut o diferență).
Oricum, gamingul ăsta ține strict de gusturi. Așa cum mie, de pildă, nu-mi plac DELOC strategiile, îl înțeleg pe cel căruia nu-i plac shooterele.
 
S.T.A.L.K.E.R. e chiar bun, dar cu conditia sa fie jucat in ordinea in care au aparut. Diferentele de engine conteaza, dupa ce joci Call of Pripyat nu prea mai suporti problemele cu factions din Clear Sky.

Bioshock 1 poate fi jucat la plictiseala, dar Bioshock 2 e doar un B1 mult mai plictisitor.

Mass Effect 1 mai mergea, Mass Efect 2 e extrem de repetitiv. Din pacate lipsa de jocuri noi interesante e atat de mare ca unii incearca sa joace si asa ceva.

Mai vine in curand The Witcher 2, daca nu au gresit ceva fundamental ar trebui sa fie un joc excelent (se pare ca au scos sex cards, that sux).

Machinarium e fun o vreme, nu stiu daca iti place genul.

Cica ar mai aparea curand si Dragon Age 2 (primul e foarte bun) si Portal 2 (fun pentru o vreme), dar nu stiu cand o sa fie acest curand.
 
Da, again, o dam in problema de gusturi, eu unul nu pot juca Dragon Age, Mass Effect, KOTOR sau altele asemenea din cauza vorbariei excesive. Pentru altii sunt jocuri foarte bune, pentru mine sunt jocuri ce nu vor fi instalate niciodata. :smile:
 
Mafia si Mafia 2.
Dead Space si Dead Space 2 (musai noaptea, cu lumina stinsa si castile pe urechi).
Prototype.
Star Wars: Republic Commando si poate The Force Unleashed.
World in Conflict si Starcraft-urile+Warcraft-urile pentru LAN.

Ce e foarte dureros e ca anul asta, cu singura si onorabila exceptie a lui Dead Space 2, n-a mai iesit nimic cu adevarat noteworthy pentru PC-uri. Se pare ca viitorul sunt consolele.
 
Da, pentru ca sa fugi de un rahat in intuneric e mult, mult mai ientertaining decat sa-i tai unuia ouale, mainile si cracii si dupa aia sa-l calci pe cadavrul eviscerat ca sa il storcosesti bine. Some people have a twisted definition of fun.
A, si n-as mai juca Fallout nici daca m-ar plati cineva. Call it deformare profesionala, da cand vad un shau ca intra prin usi sau fura cacaturi dintr-un magazin punandu-le intr-o galeata si apoi iesind cu ea pe usa, fara sa-l deranjeze nimeni am tendinta sa urlu cateva vorbe de ocara la adresa echipei de testeri si a celei de programatori care are tupeul sa numeasca asa ceva un soft comercial.
 
Dude wtf. De când reprezintă entertainment citez
sa-i tai unuia ouale, mainile si cracii si dupa aia sa-l calci pe cadavrul eviscerat ca sa il storcosesti bine.

?!

Acum sincer, de ce este seria Penumbra atât de faină și Amnesia de asemenea în opinia mea? Pentru că aduce feeling înapoi în PC Games. Scuze, dar de la Soldier of Fortune încoace mi se pare chiar deplasată cantitatea de sânge pe care o verși în jocuri. Care, apropos, nu e deloc realistă, fiecare om are cam 5l de sânge, nu vagoane întregi. Dar trecem peste.

Dead Space 2 cade în păcatul Doom 3 după nivelul din Iad. Nivelul din Doom 3 that is. Tot ce este monstru este out in the open, out in the spotlight. Come the fk on, odată ce-l vezi și ai ditamai tunu` la dispoziție, ce naiba mai e horror? Poate doar modul în care tu, jucătorul, îi (citez din nou)
tai unuia ouale, mainile si cracii si dupa aia sa-l calci pe cadavrul eviscerat ca sa il storcosesti bine.


Astfel stau și mă întreb cine a adus decăderea PC Gaming? Producătorii atât de mult blamați sau jucătorii care vor doar mindless violence and retard-level games pe motiv că jocurile trebuie să fie ușoare ca să fie fun?
 
Pai pentru mine e mai fun sa stomp some heads decat sa stau ca un pusti emo in umbra si sa plang ca ma urmaresc monstrii rai. Da, ai ditai tunul la dispozitie sa-l macelaresti, da ce te faci cu prietenul lui care tocmai a inviat in spatele tau sau ala care sta agatat pe acoperis si se uita la tine cum te chinui ca prostu sa tragi dupa el fara munitie. Sa inteleg ca SoF te-a dezgustat prin cantitatea mare de carnage pusa in joc? Pe mine ma enerveaza ragdolls-urile din CoD 4 si am jucat 5-ul numai pentru ca alora le explodau rotulele si capatanile foarte misto. Blood and gore? Fuck yeah! Puzzles? Not so much, thank you. Adica nu ma intelege gresit, imi place un challenge, o chestie pusa in joc care sa te faca sa gandesti, sa incerci sa intelegi de ce faci ceea ce faci, spin-uri psihologice, twist-uri de story-line, join the darkside, we have cookies, chestii de genul asta. Da daca ma pui sa caut cheia albastra de la usa bleu prin 5 camere rosii care au fiecare cate 4 seifuri cu cate 2 combinatii posibile pe care le afli dupa ce interoghezi 20 de NPC-uri, imi bag picioarele si ma duc sa joc minesweeper.

Mindless violence is mindless doar daca esti destul de mindless sa joci jocul ala doar pentru partea cu violence. Pe mine in Dead Space 1 si 2 m-au impresionat atmosfera si povestea. Si partea cu storcositul de monstri e destul de necesara. Daca eram doar un gigel care se ascundea prin dulapuri si incerca sa salveze lumea cu doua prosoape si o bricheta poate nu ma atragea asa de tare jocul. Nu stiu de unde ai scos-o pe aia cu daca are mindless violence e clar retarded level. Pentru gamerul din mine sa cauti un artifact in intuneric/lumina/masina in timp ce chestii nedefinite tipa la tine si se tarasc prin colturi intunecoase nu e egal cu frica. Rahat, chestiile astea le faceam cand eram mic si ne jucam v-ati ascunselea cand se lua curentul in tot cartierul.
 
@dreamer - dacă vrei doar să insinuezi că NFS Shift e simulator nu mai am ce discuta cu tine :biggrin: Aici recomand cu încredere producțiile SimBin, dintre care mă joc momentan GT Legends.
Nu, este doar un joc mai serios decat NFS Hot Pursuit, FlatOut, Burnout sau DiRT de exemplu, undeva la mijloc intre arcade si sim. GT Legends e foarte misto, am jucat si eu ocazional, la fel cum joc si Burnout Paradise pe PS3, insa baza raman jocurile ce merg pe linia Shift sau GRID, la mijloc.
 
Totusi de ce ai bagat Dirt in aceeasi oala cu Burnout? Nu este el mare scofalceala dar nici arcade chior ca NFS:HP sau Burnout nu este.
 
Back
Top