Ultimele jocuri cu care ne-am delectat - impresii

Revenind la trebi serioase :biggrin:

Oi fi io chior, da` nu văz mare diferență în Dirt 2 de la DX10 la DX11. Parcă apa e mai apă, ceva mai sharp (dar asta pentru că e mai mult AA că duce placa), dar cam atât. Parcă mai mișto arată pe TV + PS3 (dar aici dau vina pe diagonala superioară monitorului).
 
Atât? Mi se pare patetic* sincer :biggrin:

*marketing ftw, luați plăci DX11, dar din cele scumpe, că cele ieftine nu duc, pentru a avea calitate cu 1% mai bună și performanțe cu 20% mai jos. GG.

Bine că n-am luat placa pentru jocuri :biggrin:
 
PATÉTIC, -Ă adj. 1. Plin de patetism; mișcător, emoționant, duios. 2. (Despre nervi) Care inervează globul ocular. // s.n. Categorie estetică desemnând însușirea unei situații sau a unei opere de artă de a provoca emoții puternice, de a impresiona. [Cf. fr. pathétique, lat. patheticus].

Îmi cauzează emoții puternice (enervare, revoltă) și mă impresionează până la punctul de a da una peste ochi vreunui reprezentant NVIDIA (dacă voi avea "plăcerea" să-l cunosc).

Nu e jalnic, e revoltător.
 
A aparut pe Steam ca Gothic bundle, dar cum le am deja pe celelalte 3 (DVD original sau Steam) chiar nu are rost sa dau 60 de euro pentru Gothic 4.
 
Revenind la trebi serioase :biggrin:

Oi fi io chior, da` nu văz mare diferență în Dirt 2 de la DX10 la DX11. Parcă apa e mai apă, ceva mai sharp (dar asta pentru că e mai mult AA că duce placa), dar cam atât. Parcă mai mișto arată pe TV + PS3 (dar aici dau vina pe diagonala superioară monitorului).

Ok, se înroșesc discurile de frână pe DX11, pe DX9 cum e? :biggrin:

Nu, nu e Flight Simulator X :smile:
 

Attachments

  • Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    766.7 KB · Views: 48
Ahem, pot sa spun doar: "LOL, wth?!?". End of message :tongue:.

Am luat o curbă la stânga în drift și m-am înfipt în accelerație cam devreme, motiv pentru care am folosit o stâncă pe post de catapultă. În secunda 2 după screenshot camera se oprește și mașina e arătată cum face buf în canion undeva pe jos :biggrin:
 
Vrei un challenge? Feedback realist? Incearca GRID. Eu imi blestem controllerul si pe ala care a inventat tractiunea pe spate de cand l-am inceput.
 
God of War III - după ce l-am terminat pe God (Normal) amu ceva timp, am revenit asupra lui pe Titan (Hard) Mode. Hades a fost incredibil de greu, nu vreau să mă gândesc cum o fi pe Chaos Mode :biggrin: Dar foarte rewarding :biggrin:

Grid e chiar foarte mișto, nu știu ce probleme ai cu sistemul, war, eu n-am observat delay-ul respectiv. Bine, eu l-am jucat cu gamepad (XBox360 wired), prin urmare e posibil ca din tastatură să apară probleme.
 
Cred că tot limitarea la CPU e de vină la mine. Aşa cum şi Dirt2 eşuează în a prelua comenzi când şi când. Tot ce înseamnă CPU e la 100%.
 
Tot e ceva putred, la mine pe quad core cu HT încărcarea e pe la 27%, nu ar trebui să facă așa nasol pe un dual core overclockat cum e la tine :mda:
 
Input-ul de la tastatura/mouse este foarte dependent de incarcarea sistemului. Aparent, WinNT nu mai foloseste intreruperi pentru I/O, deci daca ai un joc care mananca 100% procesor, SO-ul "uita" de tastatura.
Ia incearca sa setezi prioritatea jocului pe idle ca sa mai ramana ceva si pentru polling.
 
Marius, bună idee, eu am făcut invers, am setat prioritatea jocului pe higher ca să sugă tot ce poate din CPU.
Neo, am soft care îmi arată CPU load în timp de mă joc, e always pe 100%. So... dacă ăla nu minte (şi dacă Task manager/System Monitor nu mint), asta e, CPU-ul nu mai ţine. Dacă toate mint, atunci unde e problema? Bănui că ar fi o şansă ca CPU-ul să se "sufoce" de la O/C? Să funcţioneze la altă frecvenţă? Deşi o văd şi pe-aia în gadget.
 
Back
Top