Ultimele jocuri cu care ne-am delectat - impresii

Who cares? Ideea e ca nu e rubrica de aruncat nume de jocuri la nimereala, daca recomanzi un joc trebuie sa ai si motive serioase sa o faci, nu iti faci brusc un cont pe un forum pentru a spune ce frumos e unul din cele cateva milioane de joculele online de care nu a auzit nimeni si de care nu ii pasa nimanui.
 
N-aveti de ce sa va suparati.Jocul l-a prins.Am cumparat zeci de alte jocuri scumpe, mega laudate, care au fost instalate, folosite o zi si atat.Asta, asa repetitiv si grafica naspa, merge.Fiul meu are intr-adevar 12 ani.Eu am renuntat de mult la jocuri, dar trebuie din pacate sa le cumpar.Asa ca am fost foarte bucuros ca exista un joc free, suficient de complex incat sa poata fi jucat cateva luni.
Ultimul joc de genul asta pe care l-am jucat a fost World of warcraft.Dar ala era altceva.
Scuze daca v-am inoportunat.Aici vad ca sunt prea multi si mari profesionisti, care dau cu tine de pamant urgent.
Poate ar fi cazul sa ma retrag.
Numai bine.
 
Last edited:
Bine ai venit :smile: Ideea era să prezinți ceva mai multe despre un joc pe lângă "l-a prins pe fi-miu de 12 ani", nu de alta, dar media de vârstă pe aici e ceva mai mare de-atât :biggrin:

De asemenea, ai putea să-ți organizezi ideile în paragrafe, așa 1 propoziție/rând mie unuia îmi sugerează un amalgam de idei care sunt expuse cu o oarece greutate și fără a fi dezvoltate așa cum ar merita.
 
Am vazut ca media de varsta este mai mare. Si ca este vorba despre profesionisti ai jocurilor. De aceea imi cer scuze, pentru ca mie jocurile imi amintesc in general de copilarie si le asociez cu copiii. Imi este greu sa ma obisnuiesc cu faptul ca adultii vorbesc cu patima si dezbat jocurile pe calculator. Mie un forum IT imi sugera alte tipuri de discutii. Ulterior mi-am dat seama ca este si o ocupatie pentru adulti. Asa ca imi cer din nou scuze.
De asemenea am vazut ca exista si alte sectiuni care trateaza profesionist multe probleme care ma intereseaza.
Am sa incerc sa editez paragrafele in asa fel incat ideile sa para mai inchegate.
 
Nu te mai scuza atât că n-ai jignit pe nimeni :smile:. Cel mai probabil mulți dintre noi am rămas pe undeva la interior tot niște copilași, după cum e și zicala "diferența dintre bărbați și copilandri stă în prețul jucăriilor". Prin urmare relaxează-te, numără până la 10, apoi postează liniștit. Atmosfera nu cred că-i așa terifiantă :biggrin:
 
Shit. Că la corporaţii ăla e main course. Da' o dăm în offtopic.
Ontopic: la recomandarea lui Neo am încercat WRC FIA World Rally Championship. Nu, nu ştiu ce înseamnă WRC şi FIA, da' e cu maşini şi raliuri.
Pe scurt, aşa, să se oftice Adrian că nu dau detalii:
- Maşinile sunt interesante, gen Ford Fiesta R2 (dacă îmi amintesc bine).
- Cariera e mişto, cu speciale şi avansare de la raliuri locale (un fel de "divizia onoare") până la WRC ăl mare.
- Traseele sunt simpluţe pe easy şi enorm de dificile pe orice altceva (ok, joc din taste, nu trageţi în pianist!).
- Physics: mi se par aiurea. Maşina pare să nu te asculte; compar cu Live for Speed S2, unde mă simt destul de în largul meu, ştiu când şi cât să frânez, când şi cât să accelerez; OK, nu suficient de bine cât să fac performanţă, dar suficient cât să nu ies în decor. La WRC FIA ăsta e cam nasol, sunt curbe unde pur şi simplu maşina nu te ascultă, gen faci stânga şi face şi maşina stânga după o secundă. Derapajele sunt minime; dacă intru cu viteză mare în curbă tot nu derapează, ci ia curba prea larg şi mă înfig în zid.
- Grafica: my oh my. Pare din secolul trecut, deşi am impresia că e o treabă intenţionată. Adică traseul e tulburel la distanţă şi devine din ce în ce mai clar pe măsură ce se apropie. Nu există ieşiri în decor, alea puţine care sunt se taxează urgent prin resetarea maşinii pe traseu (chestie automată, n-ai ce-i face). Uneori am impresia că sunt o bilă rostogolindu-se îrintr-un şanţ. În dreapta pare câmp? Nah, e barieră invizibilă. În stânga sunt copaci? Da, 2-3 reali, restul "pictaţi".
- Sound: ce e interesant e copilotul, care zbiară (şi) la tine când te izbeşti de ceva; se bucură când ai avans mare faţă de ăilalţi, chestii de-astea.
Una peste alta... se putea şi mai bine :smile:
 
Mda, subscriu, probabil ca isi va lua un unistall rapid FIA WRC asta, tot regret ca in DiRT2 n-au avut mai multe raliuri. Ramane sa asteptam GT5 pe PS3, cu licenta oficiala WRC, pana atunci ne putem delecta cu F1 2010. :smile:
 
Unde ți-am recomandat eu bre? :biggrin: Am zis că o apărut, nu că-l recomand, nici nu l-am instalat încă :biggrin:
 
Mă rog, mi-ai zis de el, n-ai zis "joc belea, recomand". Vezi ce multă încredere am în tine? Zici de-un joc şi eu hop să-l testez :smile:
 
A jucat cineva NecroVision ? Am urmarit o parte din joc si mi s-a parut un soi de Serious Sam horror punctat ocazional cu parti de poveste si comentarii de tipul Duke Nukem 3D.
 
Da, am jucat eu, şi a fost aşa de interesant de am uitat cu ce naiba era...
A, da, mi-am adus aminte, World War II, nemţi şi zombies and all that crap.
Jocul e construit pe o idee interesantă, dar praf în materie de grafică, physics şi variaţie. Funny o vreme, dar de la un punct încolo devine cam plictisitor. Dificultatea creşte progresiv în felul în care creştea şi la Serious Sam: din ce în ce mai mulţi monştri care vin către tine să te pape.
Eu n-aş da banii pe el.
 
S-a jucat fratemeu, l-a terminat de vreo 2 ori; eu doar l-am zarit de cateva ori si mi s-a parut interesant asa, ca grafica, sunet si poate idee dar tin sa remarc ca pe E8400 cu 4 gb ram timpii de incarcare erau infioratori, jucai 5-10 minute in medie la nivel dupa care stateai 1-2 minute sa incarce... poate s-o fi rezulvat cu vreun patch, asta se intampla cand jocul era nou, in versiunea initiala de la lansare.
 
Ce uamini :biggrin:

În altă ordine de idei, nu am mai jucat nimic în afară de SC2 ocazional. Idei, sugestii? :biggrin:
 
F1 2010 nu că n-am volan și-i deprimant fără, iar Mafia II sux dpdv al poveștii și al acțiunii overall (deși forma de prezentare e superbă, mașinile, etc). Plus că Mafia II mi-ar răpi mult prea mult timp :biggrin:
 
Cum e F1 2010?
Ca eu am volan care sta sub pat, si ma intreb daca totusi nu ar merita sa-l instalez. Pentru fiu-meu of course. E un volan Logitech, adus din Germania cu pedale, schimbator, padele, butoane si tot felul de brizbrizuri. Cica iti si tremura in mana la denivelari. Poate daca-i frumos jocul ma bag si eu. Desi eu conduc cam 80 km. pe zi si-s cam satul. Dar la F1 cine stie? A incercat cineva cu volan?
 
Back
Top