Ultimele jocuri cu care ne-am delectat - impresii

KOTOaRele, nu mi-au plăcut deloc. Mă plictisesc dialogurile, chiţibuşăreala, în toate jocurile. Battlefront (mi-am amintit) l-am jucat şi nu mi-a plăcut. Prince of Persia am jucat şi mi-au plăcut la nebunie cele vechi. La Mirror's Edge mi-a plăcut ideea, ineditul jocului, dar... cam atât. Assassin's Creed 1 m-a decepţionat prin controalele prea complicate (aşa le-am găsit eu). Nu ştiu cum o fi 2-ul, despre care am auzit numai lucruri bune.
Păi, să vezi cam ce jocuri m-au încântat de-a lungul vremurilor:
- Quake2, 4,
- Return to Castle Wolfenstein (şi acum joc online RTCW-ET),
- seria Call of Duty,
- seria Half-Life,
- o parte din seria Medal of Honor,
- STALKER 1,
- Star Wars, cele două amintite,
- Far Cry + Crysis, ambele,
- FEAR 1,
- IGI2
şi ar mai fi şi unele pe care nu mi le amintesc acum.

Am mai bolborosit eu şi AICI câte ceva.
 
Last edited by a moderator:
Um încearcă expansion pack-ul de la FEAR. De asemenea, te-ar putea interesa Bioshock 1/2, sau, dacă ai chef de ceva retro, Clive Barker's Undying sau chiar Doom 3 sau seria Splinter Cell (1, Chaos Theory, Pandora Tomorrow), deși astea din urmă sunt mai stealthy rather than robineți în dinți :smile:

Fallout 3 e vax, chiar și dpdv al unuia pasionat de RPGuri ca mine.
 
Două jocuri foarte faine din punctul meu de vedere, dar de care nu s-a pomenit. Adică am pomenit eu, dar am avut zero feedback IIRC :smile:
Prototype
Just Cause 2
Am vrut să caut posturile anterioare despre jocurile astea dar 1. search suxxorz şi 2. merge forumul ca melasa.
 
Just Cause 2 am jucat demo ul de pe live, grafica f. mișto parca aduce cu Dirt2 , insa acrobatiile alea gen sarit de pe munte cu parasuta, aterizat pe cupola masinii, umplut capul de pumni la sofer, aruncat soferul pe caldaram, condus nebuneste si ucis tot ce e prin jur, urcat iar pe cupola , deschis parasuta si parasit gratios zona, ma fac sa ma intreb daca intr-adevar merita sa-l cumpar.

Ca să fiu on topic, în ciuda notelor mari primite mai peste tot și cu disclamerul că am jucat doar campania, Halo Reach nu :frown: este chiar atat de bun. Eu m-așteptam la ceva ...uaau... la cât de agresiv a fost pregatită lansarea. E un shooter bun cu tot ce ar trebui sa contină un shooter, cu elemente imprumutate de peste tot, ultimul din seria Halo și mi-as permite sa zic un pic mai slab decat Halo ODST si cam egal cu Halo 3. A atins niste cifre impresionante de la data lansarii 14 Sept si pană acum, recorduri de vanzari si nu numai, insa interesant, nu a reușit sa bată Call of Duty MW2 la numarul de jucatori online pe Xbox Live.
 
Just Cause 2 îl am eu, am terminat main mission, sunt pe Mercenary mode pe la 67%.
Probabil că la un moment dat devine repetitiv, dar la fel de repetitiv devine şi GTA4, de exemplu. Însă eu sunt mare amator de jocuri de tip sandbox, în care ai un oraş/insulă/zonă uriaşă şi faci ce vrei pe-acolo. Prefer metagaming decât gaming, în general.
Tot aşa e şi Prototype, sandbox-mode, pe lângă misiunea principală.
 
Um încearcă expansion pack-ul de la FEAR. De asemenea, te-ar putea interesa Bioshock 1/2, sau, dacă ai chef de ceva retro, Clive Barker's Undying sau chiar Doom 3 sau seria Splinter Cell (1, Chaos Theory, Pandora Tomorrow), deși astea din urmă sunt mai stealthy rather than robineți în dinți :smile:

Fallout 3 e vax, chiar și dpdv al unuia pasionat de RPGuri ca mine.

Fallout 1 si 2 ai jucat si terminat ?
 
N-am folosit niciun patch, le-am jucat pe DOS Box-ul hardware, nu pe sistemul principal, prin urmare n-am simțit nevoia de patches :biggrin:
 
Vai, se poate asa ceva ? Amandoua merg in Win XP si patchurile repara atat buguri cat si dialoguri. In plus Fallout 2 are prin patchul lui Killap un engine nou de win care permite si folosirea placilor Directx 9 pe sistemele de operare actuale. Ar trebui sa le incerci din nou.
 
Din păcate folosesc Windows 7 x64 din cauza cantității de RAM (8GB). Nu prea m-am mai jucat chestii vechi pentru că nu merg, 80% din jocurile din bibliotecă pentru PC pur și simplu refuză să pornească chiar și installerul. Mama lor :frown:
 
Și eu mă aflu în aceeași situație, cu RAM-ul la jumate, însă. Am uitat să amintesc un pic mai sus, în lista preferințelor, un joc pe care l-am savurat cu plăcere (chiar mai haios decât Serious Sam - altă omisiune de-a mea și cu o grafică excelentă pentru vremea aceea) și pe care aș dori să-l joc și-acum. Se instalează, dar sunt probleme mari cu texturile, pe 8800GT-ul meu. Zici că ai wallhack, nu alta. O fi el optimizat pentru ATI, dar atunci tot pe o Nvidia l-am jucat și chiar foarte bine. E vorba de Will Rock. Unele mai au patchuri, de le-am făcut să meargă, dar la ăsta n-am găsit niciunul.
 
Will Rock ? Imi amintesc cum am facut cunostinta cu el. Jocul venea si cu placile ATI 9200SE si am ajutat o colega de facultate din un an mai mic care si-a luat un calculator sa instaleze winul pe el. Atunci am instalat si eu jocul si am testat un pic cum se misca pe sistem. Ce au trecut anii de atunci. Vad ca s-a bucurat de succes acest joc.
 
Mda, era atît de gîndită treaba încît dădeau bundle un joc care nu mergea pe placa pe care o acompania.
 
Fiul meu e topit dupa un joc online, Metin 2.
Destul de complex.
Cu upgrade lunar, cu diverse chestii de cumparat.
Grafica frumoasa.
Se joaca de vreo trei luni si nu se plictiseste.
 
Un joc nu e interesant doar pentru ca are upgrade lunar, chestii de cumparat si grafica frumoasa, daca vrei ceva de genul asta te insori si ai nevasta cu aceleasi features. Ce e de placut la jocul ala? Ce gen e, de ce e mai interesant ca altele, etc?
 
Back
Top