Ultimele jocuri cu care ne-am delectat - impresii

M-am apucat de Wolfenstein din nou. De data asta, încerc să găsesc toate obiectele ascunse, și pînă acum (cam 33% din joc) am MP40 și Kar98 upgradate complet, și MP43, Particle Cannon și Veil, parțial, și vreo 5000 $ rămași. Rulz.

Acum sînt la Spital, dar am ratat vreo două Gold. De la capăt. :goofy:
 
Europa Universalis III - Heir to the throne. Un joculeţ de strategie, unde poţi controla oricare din cele
câteva sute de provincii/popoare în perioada 1399 - 1821. Nu excelează deloc la grafică - şi nici nu e făcut pentru asta, dar poţi face destul de multe chestii în el, de la cucerirea altor popoare, războaie religioase, alianţe cu diferite ţări, monopolizarea comerţului până la colonizarea Noii Lumi. Deşi are şi câteva misiuni, în general strategia şi target-ul ţi le stabileşti singur. Partea care mi-a placut cel mai mult a fost prezenţa celor trei provincii româneşti, şi astfel la primul joc, după câteva ore de butonat ocupasem cu Moldova toată Europa Centrală, de Est până la Marea Caspică şi colonizasem trei sferturi din America de Nord. :biggrin: *cheats included*
Probabil că nu e genul de joc care sa placă tuturor, dar dacă "te prinde" nu mai pleci din faţa calculatorului ceva timp. 9/10
 
Singularity. Un melanj de mai multe jocuri dar in principal Bioshock m-a lovit in retina, probleme jenante cu texturile, liniar ca o rigla dar in rest destul de fun. Daca n-as fi jucat Bioshock si daca nu m-ar fi zgiriat pe ochi texturile alea spalacite as fi putut spune ca ar fi fost super OK. Asa au fost doua zile relativ placute zile in pas alergator.


Sniper: Ghost Warrior Horror. N-are nico treaba cu snipareala, te vad aia de la doua judete distanta chiar si noaptea camuflat in tufisuri si tirindu-te pe burta. Grafica e doar decenta si atit. Terminat in graba si scrisnind din dinti.
 
Inteleg ca nu stii cat dureaza si ce munca reprezinta sa gasesti toate cartile de skill din Fallout 3 :goofy: practic a trebuit sa deschid toate cutiile si sa scotocesc in fiecare colt si ungher dintr-un joc open-world cu o suprafata deloc mica si plina de cladiri darapanate care au tendinta de a avea o gramada de colturi si locuri greu de accesat... iar acum ca l-am terminat cat se poate de complet ma bate gandul s-o iau de la capat.
 
Chiar bre dreamer, vrem impresii cu PS3 :biggrin: Sau l-a arestat definitiv nevasta cu Little Big Planet? :biggrin:
 
Poi deci... avem asa pentru PS3 momentan:
Assassin's Creed II - uber-rulz, altceva nu mai apuc sa joc, este pur si simplu exceptional ca realizare, poveste, feeling, tot.
GoW3 - zace in sertar, jucat 30 de minute in prima zi, o sa ii vina si lui randul.
Burnout Paradise - tEh fun shit, excelent pentru brain-washing dupa o zi grea de zborsit creierii pe la munca.
Little Big Planet - fun, rili fun, tot incerc sa conving nevasta sa jucam mai mult impreuna, de unul singur nu am mers prea departe.
inFamous - cool, nice, ii vine randul dupa ce termin cu AC2.
GT5 Prologue (thx bausto) - nice, asteptam varianta full cu licenta Nascar si WRC.
Heavy Rain DEMO - interesant, complex, daca o sa am suficient de mult timp candva, poate incerc varianta full.
In rest, pe lista de achizitii viitoare mai avem GTA: Episodes from Liberty City si Mafia II si F1 2010. :smile:
Deci achizitie buna, nu strica la casa omului... :goofy:
Hepi nau? :biggrin:
 
NFS World - http://world.needforspeed.com/ - versiunea beta; MMORG pentru PC. Am jucat doar cateva curse de dimineata, apoi a trebuit sa plec la servici. Nu observ diferente majore in ceea ce priveste grafica/motorul fizic/gameplay-ul din ultimele jocuri ale seriei, doar ca acum adversarii sunt alti jucatori online. Daca tarifele vor fi decente si nu vor fi prea multi cheat-eri, atunci jocul se anunta interesant.
 
Darksiders demo, e demențial.
Killzone 2, foarte mișto.
Altele zac în sertar.
Plîng că n-am televizor HD. :frown:
 
Assassin's Creed I - mi se pare (probabil doar mie) mult prea lent, repetitiv, același tempo tot timpul. Plictisitor de numa numa. Imho ofc.
Assassin's Creed II - aștept să-l termin pe primul :biggrin:
 
Confirm că Assassin's Creed II e cel mai tare joc din ținut. Probabil săptămîna asta nu o să ies din casă. :goofy:
 
Cînd cade netul trec pe EVE. Nu, stai... :what:

Îmi place la Assassin's Creed că vine un moment cînd te gîndești, „mă, am jucat ceva”; fază la care primești un obiectiv nou, „găsește ouăle de struț amazonian; eggs found: 1/104”. :goofy: It's huge! Huge I say!

Și am urcat și Santa Maria del Fiore. Ezio l-ar bate pe Spider-Man de n-ar ști de el (sau, de nar stii de iel, cum ar zice tineretul postcomunist).
 
Eu le am pe cutia x .
Assassin's Creed I - m-am plictisit instant, am renuntat la fel.
Assassin's Creed II - incepe sa ma tenteze citind tot ce scrieti voi aici.

Ar fi un sacrilegiu de neiertat daca as sari direct la II?
Am circumstante atenunate daca am terminat varianta de PSP? (la fel de neinteresanta dupa parerea mea ca si AC I )
 
Nu prea e sacrilegiu de neiertat, dar eu nu mă apuc de II până nu termin pă I. Call it an obsession of mine :smile:

Am sărit la God of War III când eram la 1/2 din God of War I și pot spune că rău nu mi-a părut... prea mult. Dar acum tot amân GoW I/II, parțial din silă parțial din lipsă masivă de timp.
 
Back
Top