Ultimele jocuri cu care ne-am delectat - impresii

Discussion in 'Discuții cotidiene' started by Styr, Sep 30, 2004.

 1. burebista

  burebista Manic Miner Sugar daddy

  Poti fi mai explicit ca io-s bita la periferice? :embarassed:
   
 2. lai

  lai 370HSSV-0773H

  Contollerul de Xbox360 merge si pe PC. Are mufa usb. :smile:
  Si da, e foarte misto, e ergonomic, solid, tot tacamu'.
   
 3. burebista

  burebista Manic Miner Sugar daddy

  Nu rideti, adica asta?
   
 4. lai

  lai 370HSSV-0773H

  Adica ala, da. :smile:
  Vrei unu'?:biggrin:
   
 5. burebista

  burebista Manic Miner Sugar daddy

  Sar'na s'un picior. :biggrin:
  Nu vreau acu' ca tocma' ce-am trecut pe 4GB RAM si face ture nevasta-mea cu mine prin casa daca mai aude si de game-controller pentru joc cu masini. :biggrin:
   
 6. Cosmin_C

  Cosmin_C melomaniac

  M-am apucat si eu de GRID dar am constatat ca genul asta de joc nu prea ma mai atrage, m-am obisnuit prea tare cu sistemul free world din TDU. Probabil o sa-l joc ocazional 2-3 curse acolo dar nu o sa ma pot tine de el cum am facut cu TDU, unde am inchis orice activitate ne-esentiala vietii pentru a butona cat mai mult cu putinta. :biggrin:
   
 7. hulubei

  hulubei questionable intruder

  Nici pe mine nu m-a atras. Eu m-am obisnuit prea mult cu ideea de a conduce de placere si cu nepasare si sa poti intra in zid fara sa zici "bag picioarele, de acum clar nu mai castig cursa ca am facut masina praf".
   
 8. fishy

  fishy Membru Senior

  Am inteles ca unii care au Intel Core 2 Duo T5550, 2Gb RAM si placa video Ati HD2600 primesc un mesaj de eroare la instalarea jocului GRID. Si anume: "Program too big to fit in the memory". Ati mai intilnit eroarea asta? Si care ar fi rezolvarea?
   
 9. Marius '95

  Marius '95 Membru Senior Sugar daddy

  Eu am mai intalnit-o, dar nu cred ca se aplica la XP/Vista sau ce folositi voi.
   
 10. fishy

  fishy Membru Senior

  Am rezolvat. Trebuia instalat jocul de pe dvd si nu de pe hdd.
  Tare greu se controleaza masina din tastatura in GRID. Umblu din zid in zid. Eu nu stiu cum reusiti voi.
   
 11. burebista

  burebista Manic Miner Sugar daddy

  Cu rabdare. Multa. Si cu injuraturi printre dinti. Multe. :biggrin:
   
 12. bausto

  bausto The year of grace, 2007

  Pare un joc relaxant. Exact cum ar trebui sa fie orice joc :biggrin:.
   
 13. lai

  lai 370HSSV-0773H

  Nu mi se pare deloc greu controlul din tastatura. E chiar simplu... conteaza cred si maparea tastelor. Eu de exemplu am pus "brake" pe CTRL; mi se pare mai usor sa franez asa. O sa infig si un gamepad sau poate chiar un volan sa vad daca imbunatatesc experienta. Oricum, jocul e foarte bun, mai ales dupa experienta jocurilor de gen din ultima vreme care au fost fie "hardcore" fie pur si simplu naspa.
  Trecand la lucruri serioase, m-am apucat (serios) de Witcher. Treaba e serioasa pentru ca m-am batut cu monstruletii pana la 1-2 am in ultimele zile. Am preferat sa ma joc cu Geralt decat sa ma uit la fotbal. :frown: E grav.
   
 14. unic

  unic Membru Senior Sugar daddy

  Hehe, nu e grav. Mai grav e că eu am reînceput jocul, să termin toate quest-urile şi am căutat pe net doar doar voi găsi o ştire despre un expansion sau un sequel.
   
 15. fishy

  fishy Membru Senior

  La GRID am un lag la tastatura. Eu am setat control stg-dr pe tastele X si V. Apas X, masina raspunde cu o oarecare intirziere spre stinga. La fel si pentru dreapta.
  Si restul concurentilor trec ca sagetile pe linga mine. pina pun eu masina in linie dreapta... deja ma ajung din urma.
  Poate am sa-mi iau un gamepad, dar nu stiu cit va imbunatati experienta. Cel putin nu stric tastatura laptop-ului.
   
 16. lai

  lai 370HSSV-0773H

  Deocamdata atat se stie. :smile:
   
 17. fishy

  fishy Membru Senior

  Deci... TDU rulez! Nu se compara cu Grid in ce priveste manevrabilitatea de la tastatura. Si e si mai interesant ca poveste.
   
 18. PigBrother

  PigBrother Membru Senior

  M-am apucat si eu de GRID, ca abia acum ajunse jocul. Preturile din Romania nu ma atrag deloc, ca sa fiu delicat.
  Jocul este placut, ofera adrenalina si fun, dar si momente de frustrare extrema. Mai ales cand este cauzata de AI-ul kamikaze.
   
 19. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Din plictiseală am jucat Overclocked. E un adventure cu o idee interesantă, dar implementată slab şi atât de scurt că a durat o după-amiază şi o seară, poate vreo 6-7 ore în total. Are extrem de puţine locaţii, grafică pre-rendered OK, un sistem foarte enervant şi repetitiv la un moment dat pentru a trece de nişte paşi, per total aproape timp pierdut (dar fiind jucat la plictiseală înseamnă că altceva mai bun chiar nu aveam de făcut). Nu cred că sunt eu prea pretenţions, dar am prins epoca de aur a genului când jucam Monkey Island pe CGA şi tot era mai distractiv, mai captivant şi punea mai mulţi neuroni la treabă pentru câte o săptămână.

  Cred că reinstalez Steam, poate a apărut ceva jucabil şi ieftin.
   
 20. hulubei

  hulubei questionable intruder

  După ce am încercat GRID care mi s-a părut exagerat de serios. Efectiv nu simţeam că pot conduce cu plăcere doar din tastatură, am trecut la NFS Prost Street. Prost, atât de prost că după ce l-am instalat, m-am jucat vreo juma de oră şi am uitat de el apoi 2 săptămâni. Mi-am adus aminte pentru că nu ştiam unde se scursese spaţiul de pe partiţia respectivă.
  Acum am trecut la Test Drive Unlimited şi pot spune că e chiar drăguţ. Mă enervează la culme cei din trafic, un fel de blonde bune în Q7 alb iar poliţia mi se pare puţin ciudată dar e bine că este. Oricum, mă bucur că am dat de un joc de maşini care să-mi atragă atenţia.
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice