TV

Băi, cumva merge și pe laptop și arată la fel ca 4k. Aș zice că nu merită 4k, dacă se vede la fel și fără.
 
Să fie! Mulțumesc!

Până atunci, caut să văd cum aș putea vedea înregistrările TV-ului pe alte dispozitive. Unele programe chiar merită salvate. Și nu-i de colea să le ai full HD. :kul:
E o aplicație făcută de niște tipi de pe SammyGO, are și un nume haios, DeSTRoi :biggrin:, dar la mine nu merge. Cică decriptează fișierele și le salvează *.ts, dar nu se pot vedea.
 
Am urcat pe ftp miahi (folder ursa) niște teste diverse (ghosting, judder etc.) și pattern-uri pentru calibrarea basic (luminozitate, contrast etc.) corectă a TV-urilor și monitoarelor. Pentru userul obișnuit e de ajuns. Cei mai pretențioși pot merge mai departe și pot folosi un colorimetru.
 
Tind sa te contrazic. Schimbarile sunt la fel de dramatice ca si schimbarea luminii, desigur, pentru un ochi care stie ce trebuie sa vada.
In Word/Excel nu se schimba mai nimic, culorile sunt alese bine :smile:
 
Personal mi-am făcut setările de bază și mi-am pus senzorul Eco în funcțiune, cel care controlează iluminarea de fundal și o face excepțional. Nu observ schimbări dramatice. Poate la vară, când cantitatea de lumină va crește chiar dramatic.
 
Asa e, daca nu ai lumina naturala directa nu e chiar nenorocire.
Si pe de alta parte, se vad mai bine pe monitor atunci cand lucrezi cu ceva cu culori cunoscute.
 
Stoc epuizat... La ce te referi? La preț? Dacă da, eu am luat 50" la 2300 lei. Cel de 43" ce l-am dat socrilor a fost 2000 lei. Deci nu văd chilipirul.
Și, pe bune, ca LG-ist vechi te sfătuiești să iei Samsung. Asta în cazul că vrei TV nou.
 
Back
Top