TV LCD/LED cu diagonala de 81cm

wirespot, in ziua de astazi s-a ajuns la performanta de a calcula cu precizie durata de functionare astfel incat sa crape la cateva luni dupa ce iese din garantie.
Apoi aparatul este aruncat la gunoi pentru ca reparatia costa hilar de mult la un service al firmei producatoare.
 
Pana la urma ai mei au decis sa suplimenteze bugetul si sa ia maine modelul asta. Ceva nasol la modelul asta de care sa nu stiu eu si sa stiti voi ? Alte idei, opinii ?
 
Exista si in Bucuresti mai ieftin decat la emag. Link. Dar chiar si asa mi se pare prea scump pentru ce ofera, exista televizoare de 40 inch cu iluminare CCFL pana in 2000 RON.
 
Nu prea am mare incredere in astia de la AVstore, l-am comandat de la PCGarage, cu reducere a ajuns la 1920RON. Cat despre marime, ei bine, limitarea de marime nu e atat din cauza pretului cat din cauza locatiei in care e plasat in casa.

Multumesc mult pentru ajutor.
 
Eu as cumpara orice de la avstore daca ar vinde, inclusiv cartofi prajiti, cam ala ar fi nivelul meu de incredere in ei. :biggrin:
 
Care to elaborate on that ?

Aseara a fost prima data in viata mea cand am auzit de AVstore. Poate o fi mai cunoscut pentru cei care sunt interesati de segmentul audio-video dar eu nu am acordat decat foarte putina atentie acestui segment (cunostintele mele in domeniul placilor de sunet sunt pe la nivelul anilor in care Aureal Vortex 1/2 si Yamaha 724 erau pe piata). Iar in domeniul chestilor video si al boxelor, ei bine, nu m-am interesat de domeniul asta niciodata.

LE: Era o promotie la AVStore pana ieri seara ? Azi vad ca pretul a sarit in sus major.
 
Last edited:
1. Daca te apuci sa cauti aici pe forum gasesti o duzina de discutii in care apare avstore
2. Ce incredere sa ai cand iei un TV nou care are garantie la un service autorizat, nu la ei?
 
PCGarage este magazinul care are o grămadă de plângeri pe parte de garanții și mai ales la echipamente de genul. Pentru ei, backlight bleed la un monitor nu este un defect, de exemplu. Plăcile video iau o eternitate să fie rezolvate și se-ntorc reparate prost apoi sunt refuzate pe motive de "s-a umblat la ele". Și lista poate continua pagini întregi.

AVStore este perfect ok și există 99% șanse să-mi cumpăr viitorul sistem audio de la ei, nu din UK. So go figure.
 
@Neo
Good to know, daca vreodata mai cumpar produse pe profilul AVstore o sa iau de la ei.

@Adrian
Corect. Chiar daca as anula comanda deja pretul TV-ului a sarit way up ca sa imi permit sa cumpar de la AVstore.
 
Si nici din Romania, mai toate firmele importante, LG, Samsung, la laptoape nici nu mai spun, toate au service autorizat si orice problema se rezolva acolo, nu de unde le-ai cumparat. Este mai bine si mai rapid pentru toata lumea, daca-l trimiti de unde l-ai luat ei o sa-l trimita in service autorizat si se pierd zile bune, bani, etc...

Cine asteapta o firma de vanzari retail care sa fie si service autorizat pentru 20-30-50 de branduri sa rezolve ei singuri orice problema... o sa astepte mult si bine. :biggrin:
 
In caz ca cineva nu s-a prins, a se citi "ce incredere ai nevoie sa ai...?". Vanzatorul e doar un front-end care face o operatiune simpla, iti da produsul si iti ia banii, nimic in plus: nu il fabrica, nu fac QA, nu fac service. Atata timp cat primesti produsul nu iti trebuie nimic in plus.
 
Asta a fost hazlie rau. :rotf: Pe principiul asta n-ar mai cumpara nimeni de la newegg, tigerdirect, etc

Da, dar diferența între firmele românești și newegg/amazon/etc este că la Amazon de exemplu ai o problemă, ai împachetat produsul și l-ai expediat la Amazon, nu la gigi boschetaru` care are service autorizat și în aceeași zi pleacă spre tine înlocuitorul, nou nouț și sigilat. Am făcut asta deja de două ori (un Blackberry și un Razer Marauder) și-am avut înlocuirea rapidă și fără probleme. Ai 30 de zile să înapoiezi produsul, dacă nu a ajuns în astea 30 de zile ești taxat cât costă respectivul produs.

În România, trimiți produsul, primești pewla, pe care-o freci 30 de zile cât durează "service-ul". Deci o fi mai simplu or shit liek that, dar customer service în România sux balls.
 
Back
Top