Torchlight

Am ajuns si eu la lvl 30.

Si eu tot dual weapon cu pistol + altceva folosesc, dar ceva mai slab la dps momentan (350 + 430), cu orientare pe health si mana steal (vreo 50 health per shot acum, suficient ca sa nu fie nevoie de potiuni des). Pet-ul are summon skeleton si eu mai dau cu skeleton archers si zombies cand se impute treaba.

Sistemul de drop e busit rau de tot mi se pare mie, mi-au picat vreo 4 Midas Chain (item de set, de pus la gat) si in rest doar vreo 3 item-uri de set de oricare alt fel.

Imi place muzica din oras, Diablo I rulz.
 
1920*1200 şi Firefox îmi ocupă tot ecranul... în momentul ăsta. Aia nu înseamnă că o face tot timpul :smile:, nu-i aşa?
Şi da, ferestre mari şi litere lizibile rulz :smile:
 
Enfin, un ultrascurt ghid pentru armor and weapons:
Unique items nu merită uogradate, cere enchanter-ul o grămadă de bani pe ele. Preferabil enchanting la albastre, de aceeaşi sumă se fac 4-5-6 enchant-uri la o albastră, faţă de unul singur la un unique item. Nu vă sfiţi să puneţi gems pe ele, fiindcă există recuperator de gems; OK, se distruge item-ul, dar cui îi pasă? :smile:
De curiozitate, ce mai există dincolo de polished gems? Până acuma am cracked, dull, discolored, normal, cut şi polished.
 
Nu ştiu ce înţelegi prin stricteţe, cert e că poţi pune skill points pe unde vrei :smile:

Stricteţe înseamnă cîte attribute pts/skills poţi să pui aiurea pînă să strici build-ul. Gen strength pe sorcerer. Dacă puţine, atunci e noob-begone. :biggrin:

Eniuei, l-am jucat puţin şi nu prea m-a prins. Back to pew pew. Mă rog, swooshhh, în cazul meu. :goofy:
 
Um, pe Easy cred că poţi pune unde vrei fără să aibă mare importanţă; singurele locuri de no-no sunt Charm, Defensive şi Offensive Mastery, mai ales dacă nu foloseşti deloc spells. Eu nu folosesc spells, numai petul foloseşte :smile:
Eniuei, am făcut trade-off al sniper-ului (long range) pe damage şi am găsit şi un topor bun. 30K gold later, enchanted as you can see. 2K DPS ain't bad :smile:
Fiindcă nişte băieţi au fost destul de buni cu noi încât să ne ofere un skill tree calculator, here is my skill setup :smile:
LE: mai multe detaill...
Eu în general folosesc un singur atac special dacă se poate, deci Slash Attack a fost alegerea evidentă. Apoi, dual wielding-ul mi s-a părut că ar ajuta mai mult, fiindcă pot să folosesc un pistol/staff pentru ranged attack, şi f'o ghioagă, ceva, pentru melee. 60% bonus la damage FTF :smile:
Adventurer e pentru level-up mai rapid; având în vedere că fiecare nivel îţi dă un skill point, plus fiecare nivel de fame îţi mai dă unul, era indicat să merg pe asta. Potion Effectiveness e cam degeaba, mai ales pe Easy. Poate pe Hard să fie mai util.
Critical Strikes e una din cele mai utile chestii din skill tree; cu tot ce mai am bonus la crit pe items, ajung să frig câte un critical la fiecare 2-3 lovituri. Highly effective când ai de-a face cu boşi. Partea cea mai cool e că se scalează şi cu special attack; prin urmare, Slash Attack cu critical frige câte 10K damage, deci uneori îi las pe gagii să se îngrămădească pe lângă mine şi dau 2-3 slash attacks de le zboară fulgii.
Treasure Hunter mi-am ales ca să adun cât mai multe enchanted items. în oraş, NPC-ul care ştie Transmute mi le transformă în gems, şi tot fac upgrade la ele. Atenţie, 2 gem-uri de nivel X sunt mai eficiente decât unul de nivel X+1, dar cum am început să schimb armele des, ajută să le sui cât mai sus.
Armor Expertize e util doar în zonele de phased dungeon sau Shadow dungeon, unde ai inamici de nivel mai mare.
Pet Mastery: vedeţi că e un bug pe site, în loc să arate bonus-urile de nivelul 10, le arată pe alea de nivelul 5. Anyway, valorile reale sunt 40%, 40%, 80%. Bun fiindcă pet-ul se bagă de nebun în mijlocul mobilor şi numa' auzi "your pet is hurt, your pet is fleeing" de te apucă bâzdâcii. Sper să rezolve problema asta într-un update :smile:
N-am mai ştiut exact unde să bag skill points, aşa că am băgat la Barter; deocamdată am level 4, ajută niţel la bani, dar tot bişniţari sunt vendorii :frown:
 
Pe normal eu am făcut upgrade la atribute doar la minim cât să pot folosi anumite armuri și arme, dar jumătate din puncte zac nefolosite (iar la skills aproape toate) și am reușit să nu mor niciodată în primul sfert al jocului și nici măcar să am emoții vreodată.
 
De curiozitate, ce mai există dincolo de polished gems? Până acuma am cracked, dull, discolored, normal, cut şi polished.
Star, Flawless, Perfect si pe urma ceva unique in functie de piatra. Am facut vreo 600 de transmute-uri :biggrin:.

Eu am ramas la solutia dps mai mic dar cu vreo 150 health stolen, cu 8 skeleton archers si 3 zombies + 1 skeleton si Silence (opreste vrajile) pentru pet, Shadow Vault e un fel de crowd control, aia iau aggro si se bat intre ei, eu intru unde e mai nasol si-i rad pe toti, cu skill-ul de criticals la maxim si alte cateva puncte pe gear la un slash in multime se aduna 3-4 criticals de 7-8000.

A fost fain silence-ul la big boss, cand dadea pet-ul cu el mureau toti dragonii chemati.
 
Eu inca m-am prins cum sa fac transmute - cu ce item, cum, etc. Luminati-ma :biggrin:.

Eu cred ca fac damage vreo 2000 la prima strigare. Inainte sa pun bonusurile de dual wielding, slash attack si critical strike (adica aproape fiecare strike la mine). Iese un damage de nici o creatura nu apuca sa vada a doua lovitura :smile:. De fapt joc Matrix style. Ma bag in multime si ma bat ca Neo cu agentii Smith :biggrin:, cu vreo 14-15k la critical strike. Si la asta mai iau si 170 health per strike.

Petul are (cativa) scheleti cu el mereu plus inca una... nu stiu cum ii zice, trece adversarul de partea ta :biggrin:. Iar eu nu ma obosesc cu magic decat pentru town portal si identify. Nu am nevoie de altceva. Ma mai joc cu un pistol cu ~600 damage.
 
Eu inca m-am prins cum sa fac transmute - cu ce item, cum, etc. Luminati-ma :biggrin:.
E un tip în oraș care face transmute, îi pui 2 gems identice și din ele face unul superior. Eu am făcut asta cu unele roșii care aveau Damage + 3 (parcă, era săptămâna trecută și nu am mai jucat de atunci) și din 2 mi-a făcut unul +6. Pe ăsta nu poți să îl combini decât cu altul +6 (din alte 2 de +3) și obții unul de +9 - din păcat nu de +12 :frown:

Apoi ai pe cineva care le combină cu arme sau armuri cu sloturi. Cam asta e tot. Sau aproape: am o grămadă de obiecte enchanted, să văd dacă au gems în ele și dacă le pot recupera (de testat). Altfel nu știu cum aduni gems pentru 600 de transmute.
 
Deci voua practic v-ar placea WOW, dar nu vreti sa recunoasteti :biggrin:.
Io am jucat WoW de la beta-ul de Europe, parcă mai erau pe undeva nişte screenshots de când căscam gura cu Tora la toate alea. Atunci am jucat hardcore (minim 8 ore pe zi) câteva luni, după care m-am lăsat. Am mai avut câteva încercări, în care am ajuns până pe la lvl 30, da' WoW are o mare problemă dpmdv: n-are buton de pauză. Şi mai ai nevoie câteodată, de exemplu când intră iepurele pe unde n-are voie sau se înţepeneşte prin vreun cotlon şi dă disperat din picioare. Atunci ce faci, zici la tot party-ul băă, staţi aşa că trebe să-mi scot iepurele de după frigider? Ştiu că instanţele vechi îs nerfuite de se fac cu pugu' de nubi, da' nici chiar aşa :smile:.
 
Cook the rabbit e cooking achievement? :biggrin: Gata, destul offtopic.

Gems se cumpara de la vendors, de fiecare data cand ma duc in oras cumpar tot stocul de gems, pe urma de la vendorii de prin niveluri tot asa, cumpar tot. In oras is de-alea super simple, pe la vendorii din niveluri se mai gasesc si ceva mai bune. Mai cu cate un drop norocos, se aduna.
 
Deci voua practic v-ar placea WOW, dar nu vreti sa recunoasteti :biggrin:.
Neah... mie-mi place sa imi fac programul cum vreau eu, nu cum vrea trupa. :tongue:
Joc cand am timp si cum am chef, fara sa ma-njure unu' ca i-am stricat jucaria si fara sa-njur eu pe cineva ca a stricat-o pe-a mea :smile:.

On topic: Critical strike - 22000.
 
Back
Top