Torchlight

Velkan

Moderator
Veriga lipsă între Titan Quest şi Diablo III. Cartoonish look and feel. Ţineţi-vă bine pentru cerinţe:

CPU: 800 MHz or better;
RAM: 512 MB RAM or more;
HDD: 400 MB free hard drive space;
GPU: DirectX-compatible video card with at least 64MB of addressable memory (such as an ATI Radeon 7200, NVIDIA GeForce 2, or Intel GMA 950). :smile:

Se pare că majoritatea dezvoltatorilor de jocuri au multe explicaţii de dat. :goofy:

N-am apucat să-l joc, dar aduce bine de tot a D2, ca sistem de atribute, abilităţi, inventar, etc.

Site.
Review: 1, 2, 3.

Băgaţi!
 
Clona nesimtita de Diablo: sunete, muzica, atmosfera, sistem de level up, etc. Grafica de WoW. E deci foarte misto.:biggrin:
 
Şi merge pe Radeon Xpress 1100 (1280 pe 800, deşi rezoluţia nu pare să afecteze performanţa) @ 30+ fps, pe testate.
 
Am jucat şi eu, sunt nivel 14 acuma. Berserker :smile:
Are şi chestii faine, dar şi minusuri. Sistemul de loot e idiot. Dungeon Siege afişa loot-ul de pe jos cu denumiri una sub alta, ăsta le suprapune, şi textele se află în top layout. Baţi un boss, azvârle ăla 10 itemz, succes la omorât ce mai e pe-acolo, că nu mai vezi nimic.
Şi dacă ai ratat un click pe un mob, te pomeneşti că ţi se plimbă caracterul, în loc să stea pe loc.
Mă rog, să zicem că te obişnuieşti cu chestiile astea :smile:
În rest, e destul de addictive, iar m-a prins 6 dimineaţa...
 
E fun jocul, sunt Mage thingie lvl 20. Pana acum nota 9 overall, e o placere sa-l joci din toate punctele de vedere, dar cum a spus si Lai, e o clona nesimtita de Diablo, nu ca ar fi asta un lucru rau :biggrin:.

Edit: lvl 39, terminat main storyline. N-a fost rau :smile:
 
Last edited:
Duuuude! :smile:
('mi-aş, iar m-a prins 6 dimineaţa!)
 

Attachments

  • TorchLightGauntlets.jpg
    TorchLightGauntlets.jpg
    294.6 KB · Views: 150
Aşa repede? Şi acum? De la capăt? Alt nivel de dificultate? Farming? Do tell.

E strict în privinţa atributelor şi skill-urilor, sau merge cap-coadă cu Groin Kick lvl -2?
 
Ăă, eu nu l-am terminat, sunt doar level 20 atm.
Nu ştiu ce înţelegi prin stricteţe, cert e că poţi pune skill points pe unde vrei :smile:
 
Uell, eu am jucat pe easy, cu scopul de a termina jocul cat mai repede. Magul e foarte imba cu Ember Lance, regret cele 10 puncte pierdute pe Ember Strike. Acum nu stiu, poate o sa-l reincep cu magul pe summons pe hard, dar ma mai gandesc :biggrin:.
 

Attachments

  • Torchlight.JPG
    Torchlight.JPG
    102 KB · Views: 97
Cât durează tot jocul pe easy? Câte nivele are mina? Mai e și altă zonă în afară de mină și cătun?
 
Pai mina are vreo 33-34 parca, dar mai sunt si nivele in plus, odata de la tipul din josul orasului, care iti da misiuni in niste zone separate, iar pe de alta parte mai gasesti phase beasts care iti deschid portaluri catre niste zone cu bossi. De durat a durat vreo 20 de ore aproximativ (remember, pe easy), facut ca la carte, fara sa sar nici macar un monstruletz sau vreun colt de harta.
 
Şi eu joc pe easy, dar nu mă grăbesc. Adică şed liniştit şi îmi fac gems puternice, compar arme şi armuri, diverse alte chestiuni care îmi "încetinesc" viteza de joc. Nu mă aleargă nimeni :smile:
 
Obsedatilor! :biggrin:
Unii mai si muncesc si n-au resit sa ajunga decat la nivelul 10. Asta in vreo 2 ore de joaca. :smile:
 
@war: chestia e ca nu m-am grabit nici eu, dar pe easy conteaza atat de putin gear-ul incat nu m-am obosit sa bag gemuri bune :biggrin:
 
Păi eu joc de fun, şi să termin jocul nu e funny goal pentru mine :smile:
Mai postează şi tu nişte itemz interesante, sau oricine joacă acum. Chestia ciudată e că am dat de două item-uri dintr-un set, dar sunt... aproximativ identice (Gorgon Gloves, diferă niţel stats-urile). În rest, am două unice pe care merită să le port şi toot trag de gems ca să le upgradez cât se poate (cel mai sus am ajuns la "Cut Skull").
 
Prima oră e distractiv, apoi e groaznic de repetitiv și ciudat de ușor: pe nivel normal de dificultate am întâlnit niște tipe mai rele la sfârșitul nivelului 6 și chiar fără pet (era în oraș să vândă nimicuri) au murit în 10 secunde - monștrii acolo sunt nivel 4-6, eu sunt nivel 10. Nu am folosit aproape deloc punctele câștigate la level-up și e totuși groaznic de ușor în condițiile în care nu am jucat Diablo 2 sau ceva similar și nu am terminat niciodată Diablo 1.
 
Eh, cand te bati cu bossi de nivelul tau mai tarziu in joc nu mai e asa usor. Eu si pe easy am murit de cateva ori (sa zicem din neatentie), lovesc destul de tare unii.
 
Eu am murit numai o dată pe Easy, din neatenţie de asemenea, m-am băgat între nişte pomi care sugeau mana şi n-am mai avut posibilitate de dat în cap la grămadă. În rest, walk in the park. Dar din punctul meu de vedere cărneala în sine pică pe locul 2. Pe locul 1 sunt looting-ul şi upgrade-urile :smile:
Mă enervează vendor-ii, sunt nişte bişniţari fără pereche... Cum, frate, să cumperi un item cu 50 gold şi să-l vinzi cu 2000? Plus că nu există buy-back, m-am ţăpit o dată cu shift+click while Vendor window was open.
 
Level 40. Terminat main story. Acuma bântui prin Shadow Vault.
Armele.
Front view.
Back View.
Ştiu că bocancii sunt gay, dar noah :smile:
Pistolul e sniper, tată, ăia 5m în plus la distanţă îmi permit să trag în mobi care sunt fix la marginea ecranului :smile:
 
Back
Top