Um, pe Easy cred că poţi pune unde vrei fără să aibă mare importanţă; singurele locuri de no-no sunt Charm, Defensive şi Offensive Mastery, mai ales dacă nu foloseşti deloc spells. Eu nu folosesc spells, numai petul foloseşte
Eniuei, am făcut trade-off al sniper-ului (long range) pe damage şi am găsit şi un topor bun. 30K gold later, enchanted
as you can see. 2K DPS ain't bad
Fiindcă nişte băieţi au fost destul de buni cu noi încât să ne ofere un skill tree calculator,
here is my skill setup
LE: mai multe detaill...
Eu în general folosesc un singur atac special dacă se poate, deci
Slash Attack a fost alegerea evidentă. Apoi,
dual wielding-ul mi s-a părut că ar ajuta mai mult, fiindcă pot să folosesc un pistol/staff pentru ranged attack, şi f'o ghioagă, ceva, pentru melee. 60% bonus la damage FTF
Adventurer e pentru level-up mai rapid; având în vedere că fiecare nivel îţi dă un skill point, plus fiecare nivel de fame îţi mai dă unul, era indicat să merg pe asta. Potion Effectiveness e cam degeaba, mai ales pe Easy. Poate pe Hard să fie mai util.
Critical Strikes e una din cele mai utile chestii din skill tree; cu tot ce mai am bonus la crit pe items, ajung să frig câte un critical la fiecare 2-3 lovituri. Highly effective când ai de-a face cu boşi. Partea cea mai cool e că se scalează şi cu special attack; prin urmare, Slash Attack cu critical frige câte 10K damage, deci uneori îi las pe gagii să se îngrămădească pe lângă mine şi dau 2-3 slash attacks de le zboară fulgii.
Treasure Hunter mi-am ales ca să adun cât mai multe enchanted items. în oraş, NPC-ul care ştie Transmute mi le transformă în gems, şi tot fac upgrade la ele. Atenţie, 2 gem-uri de nivel X sunt mai eficiente decât unul de nivel X+1, dar cum am început să schimb armele des, ajută să le sui cât mai sus.
Armor Expertize e util doar în zonele de phased dungeon sau Shadow dungeon, unde ai inamici de nivel mai mare.
Pet Mastery: vedeţi că e un bug pe site, în loc să arate bonus-urile de nivelul 10, le arată pe alea de nivelul 5. Anyway, valorile reale sunt 40%, 40%, 80%. Bun fiindcă pet-ul se bagă de nebun în mijlocul mobilor şi numa' auzi "your pet is hurt, your pet is fleeing" de te apucă bâzdâcii. Sper să rezolve problema asta într-un update
N-am mai ştiut exact unde să bag skill points, aşa că am băgat la
Barter; deocamdată am level 4, ajută niţel la bani, dar tot bişniţari sunt vendorii