Tomb Raider

Ai grijă că TR e mult mai grafic decît AC - adică îți arată din unghiuri generoase cum se înfige Lara în țepi, crengi, cum își rupe gîtul, cum o mănîncă lupii, cum înoată prin sînge, grămezi de cadavre, răstigniți, etc. Nu e tocmai ca AC(3), că p-ăsta trebuie chiar să-l joci, nu doar să sprintezi de la un interludiu la altul, dar poate fi urmărit ca film, că e fluid și alert.

war, bărbații adevărați folosesc doar arcul. :goofy:
 
OK, ok, eu mă refeream în general la gameplay, comparat cu ce era prin '99 or something, când mi s-a părut în aşa hal de SF-istic încât nu am mai jucat nimic din serie, ever.
 
Măi, nu mai trola. Eu mă refer la game immersion. Un lup e un lup, ştii câte ceva despre el, măcar de pe Discovery. Dacă era un cave troll, nu mârâiam nimic, ziceam OK, e un cave troll, are +100 bullet resist. Da' un amărât de lup? I mean come on!
 
Hai frate să fim realiști, jocurile sunt jocuri, așa logic nici în tine n-ar trebui să tragă >1 glonte bine țintit că ai fi la podea, iar tu de fapt ai health bar. Iar în jocurile mai noi se mai regenerează și singur, de zici că joacă Wolverine în toate rolul principal.
 
Erau lupii din The Grey - nu era și Liam Neeson p-acolo? :biggrin:

S-au mai schimbat lucrurile din '99 - nu mai sare 10 m lungime, nu mai cară 10 arme în rucsac, nu mai rezolvi puzzle-uri idioate cu pîrghii poziționate de te întrebi cum dracu' deschideau ăia ușa în mod normal. Dar elemente supranaturale au existat mereu, iar ăsta nou asta încearcă să stabilească - că miturile și realitatea sînt la limită.

În ăsta nou n-ai health bar, ai sistemul din Modern Warfare.
 
Gabriela zi mai exact cu continutul ala. Omu' meu de la garaj a zis ca asta e pretul dar nu stie cu ce ar fi diferit fata de alea de peste mari si tari.
Mai sunt 8 in stoc BTW.
 
N-am acces la site-uri de jocuri de niciun fel aici. Ideea e doar să nu mă trezesc că lipsește jumătate de campanie (față de versiunea standard, desigur) sau alte adaptări din astea "regionale". Cuplatul la Steam nu mă interesează, chiar prefer să nu mi se mai încâlcească prin jocuri și să nu pot face nimic fără big brother pornit.
 
N-am nici eu mai multe detalii, asta cu EE version mi-a zis-o un prieten care și-a luat cam tot așa Far Cry 3 la 100 de lei. Cu TR și-a luat țeapă, a făcut preorder degeaba, că nu i-a plăcut.
 
Back
Top