Conexpert.
Trimit luni cererea de ofertă prin formularul de pe site. Dau dimensiuni, cer variante/recomandare, ofer disponibilitate pentru măsurători cu omul lor marți sau miercuri. Liniște.
Marți sun. Știți, formularul de pe site nu prea merge, ne scrieți direct, ah stați că v-am găsit, revenim cu ofertă.
Azi dimineață sun iar. Se interesează de ofertă și mă sună. Nimic. Se face 4 jumate, sun iar. Are oferta, e vreo 250€, dacă plătesc avans 50% mă programează la om pentru măsurători exacte. Io i-aș plăti și 80% numa' să se miște, că dup-aia mai durează 2-3 săptămâni până la montaj, deși mi-ar trebui să fie gata când vine echipa de renovare într-o săptămână. Ok, îmi trimite oferta pe mail îndată ca să le răspund cu adresa și să mă și programeze la măsurători luni dimineață la prima oră.
E ora 7 și încă n-am primit nimic.
Nu-mi amintesc să mă fi chinuit vreodată atât de tare să trag de o firmă să-i dau bani și ea să nu vrea. Io mai aștept, că mno, oamenii sunt cu recomandări drept profesioniști, dar nu pot să nu mă întreb dacă nu cumva avem definiții diferite ale profesionalismului.