Telefon

O să-ți placă Xiaomi, te asigur. :smile:
Cu telecomanda IR eu mă mai distrez prin hypermarketuri. Să vezi ce uimiți sunt flăcăii ăia care vând, când li se schimbă canalul sau volumul din senin. :hihi:
Dar e bună și în casă sau pe la vreun hotel/pensiune unde telecomanda TV-ului din dotare e de rahat/bușită.
 
Eu mi-am pus SURE ca aia de la Xiaomi dadea cu virgula pe la receiverul UPC. :smile:
Mi-e cam un pic nelaindemina cu telecomanda pe smartfon ca m-am obisnuit cu butoanele de pe aia universala pe care le visez cu ochii inchisi.
Dar strict pe TV/ceva audio/aer conditionat cred ca-si face treaba si Mi Remote.
 
lai: Ia-te de mana cu Ursa. Parca s-a discutat problema si s-a ajuns la concluzia ca fa poze cu produsul cand il predai la service. Se pare ca e la moda magaria cu pocnit produsul in service ca sa invalideze garantia. :frown:
 
Referitor la M1 A1. Daca in afara de je si lai mai e fo' unul cu el in brate vreau sa va zic un tip pentru Google camera ca asta era singura ciriiala majora si generala: camera.
Acu' doua zile un nene a descoperit o metoda de a instala Gcam fara root si fara a modifica ceva major in sistem. Cu alte cuvinte telefonul ramine ca nou dar cu Gcam si o sa primeasca OTA in viitor iar setarile de Gcam ramin chiar si dupa OTA.
Ieri alt nene a dus mai departe ce-a gasit primul si a facut un tool care face automat instalarea pentru lenesi ca mine. :biggrin:

Merge blana, acu' am Gcam si telefonul virgin.
 
Offtopic: Bag picioarele în LG. Nexus 5X s-a dus la cele veșnice. Să caut garanția ca să-l trimit la service. Aparent în 2016 e greu să lipești cum trebuie un nenorocit de procesor.

La aproape 3 săptămâni de la deces, pacientul e viu iar. Emag a reusit să-mi trimită garanția dupa 14 zile de la reclamație, service-ul LG a schimbat placa de bază în 90 de minute. Acum își face update-uri. Să vedem cât durează până o crăpa iar.
 
Aparent s-a rezolvat si la mine. Telefonu' ma asteapta de vineri la sediu' pisigaraj, deci a durat vreo 3 zile toata treaba. Decent.
Cumpara cineva un Nexus 5X ca nou? :biggrin:
 
Mda, am revenit temporar cu telefonul în service, nu conectaseră ceva la slotul pentru SIM.

Life pro tip: Verificați temeinic telefoanele la ridicarea din service, nu doar că pornește, cum am făcut eu.
 
L-am ridicat si eu ieri de la pisigaraj; nu avea bateria incarcata asa ca am apucat sa vad doar ca porneste. Acu' am verificat simu' si e ok.
Marea lovitura pe care o mentionasera in raportu' de service e de fapt plasticul tocit intr-un colt (de asteptat la un telefon din plastic folosit zilnic timp de 2 ani). Am incercat sa ii explic lu' tanti de acolo treaba asta dar am avut discutii mai interesante cu peretii.

Comparand-ul cu A1 mi-am dat seama ca forma/marimea 5X-ului e mai potrivita pentru mine, dar hardware-ul (mai ales capacitatea de stocare) cantaresc prea mult in favoarea chinezariei. :smile:

In alta ordine de idei: vrea cineva un Nexus 5X cu placa de baza noua?:biggrin:
 
Ca tot se discuta de baterii de telefon, mi se pare mie sau majoritatea smartphonurilor vin cu baterie nedetasabila? Cand i-am luat mamei mele un Lenovo G4 Play asta era singurul din gama G4 cu baterie detasabila. Cand m-am uitat fugitiv la alte telefoane in gama 400-700RON nu am vazut baterie detasabila.

Din ce vad cu standardul 2/2.5G pe duca, s-ar putea sa trebuiasca sa imi schimb telefonul (Nokia 105 - 2013) cu ceva compatibil macar 3G. Din ce am vazut nu prea mai exista telefoane 3/4G care sa fie facute dupa modelul "telefon la care sa tina mult bateria, sa reziste la socuri zdravene, sa te trezeasca dimineata si sa il folosesti doar la apeluri". Camera foto/video si GPS nu ma intereseaza si nici conexiune la WiFi/Bluetooth.

Si un pic de lauda pt batranelul Nokia 105, in noiembrie 2013 cand l-am luat bateria tinea 2 saptamani jumate acum acumulatorul tine peste o saptamana.
 
Exista telefoane cu baterie nedetasabila? Exista telefoane la care nu poti scoate capacul spate intr-o secunda? :dracu:

Sent from my Lumia 630 dual-sim. :biggrin:
 
Un telefon doar pentru apeluri și alarmă, fără cameră, fără GPS, fără alte-alea, nici nu are nevoie să fie smartphone. Iar telefoane tip barphone există bine mersi, și acolo nu sunt considerente de dimensiuni ultrasubțiri pentru ca bateria să fie ultracompactă și, astfel, neamovibilă.
 
Din ce vad cu standardul 2/2.5G pe duca, s-ar putea sa trebuiasca sa imi schimb telefonul (Nokia 105 - 2013) cu ceva compatibil macar 3G. Din ce am vazut nu prea mai exista telefoane 3/4G care sa fie facute dupa modelul "telefon la care sa tina mult bateria, sa reziste la socuri zdravene, sa te trezeasca dimineata si sa il folosesti doar la apeluri". Camera foto/video si GPS nu ma intereseaza si nici conexiune la WiFi/Bluetooth.

https://www.ebay.de/itm/Nokia-6310i...481135?hash=item3af43906af:g:cFMAAOSwMmBVy1wD


sa nu rideti, inca il am, inca il mai folosesc la nevoie !
 
Și eu, cand mai vin în ro, altfel e inutil, în UK rețelele sunt doar 3G majoritatea.


 
Neo 3G-ul este de fapt un 2G cu extensii. Si 2G la randul lui este o extensie a primului protocol.
Asa ca pe scurt, orice telefon GSM aveti ar trebui sa mearga macar la apeluri de voce.

Abia de la 4G/LTE au rupt un pic pisica si incearca timid o trecere la all-IP.
 
Rețeaua este exclusiv 3G și SIMul nu funcționează în telefon. Nu știu cum e cu teoria, eu îți spun în practică.
 
Cand spui ca SIM nu functioneaza in telefon poate insemna si ca telefonul este blocat pe alta retea.
Si SIM-ul poate fi de un tip mai nou, cu mai multa memorie decat poate accesa telefonul si alte minuni.
 
Back
Top