Telefon mobil cu butoane si "WiFi calling"

lauru'_balauru'

Membru Senior
Salut, ma intereseaza pentru tatal meu un telefon mobil clasic (adica cu butoane) dar care sa aiba si suport pentru "WiFi calling" - in locatie are semnal GSM prost si uneori pierde apeluri sau nu poate suna el si ma gandeam ca daca activez WiFi calling ar trebui sa nu mai aiba probleme. Chestia referitoare la telefon care sa aiba butoane e foarte importanta, nu cred ca s-ar descurca cu un telefon cu touch.

Aveti ceva recomandari de astfel de telefoane?
 
Posibil Nokia 2720 Flip sau Nokia 800 Tough să aibă, dar poate să depindă de software și operator, unii zic că merge, alții nu.
 
În funcție de buget s-ar putea să dau total pe lângă dar iPhone se descurcă excelent cu comenzile vocale chiar și-n limba română (de pe la XR în sus, totuși). Este și mult mai configurabil și nu mai trebuie să întrebi părinții "pe unde sunteți" atunci când vin în vizită, localizarea GPS este excelentă :biggrin:
 
Da, au butoane de volum și power, chiar și ultimele și un buton fizic pentru silent/vibrate mode.

Ideea este că ai o groază de chestii interesante - accessibility la iPhone este cutting edge. Practic nici nu ai nevoie de butoane pentru Siri - totul este vocal inclusiv activarea. Până la urmă este unul dintre telefoanele cele mai folosite de persoane cu dizabilități gen oarbe. More here.

La modelele unde nu mai există home button pentru Siri - funcționalitatea a fost preluată de power button.
 
Back
Top