Tablete - de la diversi producatori

Pai noi numai pe harta suntem in Europa :tongue: Eu unul am pus ochii pe ea, si pe un Nexus 4 sa inlucuiasca actualul GNex :biggrin:
 
Se cumpara direct din afara, daca se poate...
Si pe mine ma tenteaza sa inlocuiesc iPad3-ul cu Nexus 10, incep sa ma satur de constrangerile iOS si de navigatia cu un singur buton.
 
Am incercat acum 2 zile sa cumpar un Kindle Fire HD de pe Amazon.co.uk - no go.
Desi, culmea, tot acum 2 zile am cumparat fara nicio problema, de la ei, un slow cooker....
 
"no go" în ce sens? Eu am mers până la ultimul pas cu comanda unei tablete oarecare de pe-acolo, dar nu am apăsat ultimul buton, că mă taxau şi nu vroiam chiar s-o cumpăr. Dar de obicei apare un mesaj de genul "ne pare rău, acest produs nu poate fi trimis la această adresă" înainte de ultimul pas.
Unrelated: mi se pare mie sau site-ul Amazon este absolut oribil? Cauţi o chestie şi dai de tot felul de gunoaie care n-au specificaţii, n-au info, n-au de niciunele (şi de multe ori n-au treabă cu categoria respectivă). Newegg mi se pare bestial, dar sunt US only.
 
Din țările /regiunile care nu au magazine Amazon (cum ar fi .co.uk, .fr, .de etc.), nu poți cumpăra Kindle decît de pe Amazon.com.
 
Din Romania nu ai cum sa cumperi/comanzi Kindle Fire. Singurul produs din seria Kindle disponibil la noi este modelul ceva mai vechi, ebook reader-ul. Iar asta poate fi comandat doar pe site-ul .com.
 
@war - imi dadea mesaj ca nu se poate livra jucarioara la adresa mea din RO.
@whiskas si lai - multam pentru info, totul e clar acum.
 
Înseamnă că e o limitare la Kindle only. Eu am încercat nişte chinezării, de test, toate se puteau trimite.
 
Back
Top